Şimdi Ara

Sınava tek başına gitmek VS Biri ile gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben tek başıma gidecem. Siz nasıl gideceksiniz ve sizce hangisi daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 12 Haziran 2019; 13:47:11 >

• hangi şekilde giderseniz gidin lütfen bu meseleyi kafanıza takmayın hocam. üzülüyorsanız da üzülmeyin lütfen. sınavda başarılar dilerim, allah yardımcınız olsun.
  • gecen sene sinava akbille giremiyordun onun icin biriyle gitmek zorunlu gibi bir seydi. bu sene akbile izin var galiba ondan fark etmez bence.
  • tek gideceğim.. kavga psikolojisine bürüneceğim. ilkel içgüdülerimle sınavdan önce etrafı süzeceğim rakiplerimi tartacağım. 0 heyecan, ne yaptığından %100 emin bir avcı.. limitlerini biliyor ve sonuna kadar kullanacak hatta aşacak 👅👅👅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Go All The Way -- 13 Haziran 2019; 11:5:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki tek giderim annemi görünce nedense stresim 2 kat artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanınızdaki rahat biri değilse ( Genelde anneler çok stres yapıyor) onu götürmeyin sizi 2 kat stres eder
  • Bu zamana kadar her sınavıma ehliyet dahil olmak üzere ailemle birlikte gittim. İlk sebebi yol yüzünden. Ben çok stres yaparım en ufak bir gecikmeden dolayı o yüzden hiç risk almamak için ailemle gidiyorum. 2.sebebi daha iyi oluyor son dakikaya kadar gırgır samata biraz kafam dağılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınav günü belgeyi gösterip akbilsiz geçebiliyosun turnikeden ??

• istanbuldan baska diger sehirlerde de boyle bir olay var mi? neyse sinav sabahi denerim almazlarsa diye akbili de yanimda gotureyim ama
  • Çilekeş annemle gideceğim ve annem bana sınavdan önce oğluşum başarılar diyecek ve BAŞARACAĞIM.
  • okul uzak olunca mecbur tek başıma gidemeyeceğim ağlıyayım mı yoksa bidaha mı ağlıyayım bilemedim
  • Tek git çift dön kötü geçer falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.