Şimdi Ara

Tek balık tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar profesyonel olarak değil hiç anlamam ama fanusta olur 1 tane balık beslemek istiyorum japon balığı dışında ne olabilir

• Betta besleyebilirsin.
  • Erkek bettalar tek başlarına beslenebilir.Labirent adı verilen organları sayesinde az miktarda suda rahat yaşayabilirler ancak yuvarlak fanuslarda balık beslemek pek doğru değil eğer kare şeklinde 3-4 litrelik bir fanus bulursanız rahatlıkla besleyebilirsiniz.
  • Beta besleyeceksen bardakta dahi besleyebilirsin küçğk bir ot biraz taş süs gibi duruyor :D ama fanusta japondan başka pek tercih yok gibi diğer balıklar için motor lazım olacak
  • Fanusta balık beslenmez hele konuda bardakta bile besleyebilirsin diyen tip olmuş şaka gibi.Besleyeceksen akvaryum al.Fanusta balık beslenmez.Sana güzel gözükebilir ama balığa eziyettir.
  • arkadaşlar tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ederim kardeşim akvaryuma yer yok hemde motordu falan çok aşırı teferruat olsun istemiyorum o zaman en uygun betta oluyor sanırım fiyat aralığı nedir peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoyman95

arkadaşlar tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ederim kardeşim akvaryuma yer yok hemde motordu falan çok aşırı teferruat olsun istemiyorum o zaman en uygun betta oluyor sanırım fiyat aralığı nedir peki

Bildiğim kadarıyla 5-20tl arasında değişiyor. Tabi farklı cinsleri daha pahalı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Fanusta balık beslenmez hele konuda bardakta bile besleyebilirsin diyen tip olmuş şaka gibi.Besleyeceksen akvaryum al.Fanusta balık beslenmez.Sana güzel gözükebilir ama balığa eziyettir.

Burada bana bi iğneleme yapışsın ama hiçbir bilgin olmadığıda ortada.Beta balığı cinsi akvaryumda beslenecek kadar hareketli bir blaık değildir.Git bi araştır sonra laf söyle :)) yada git akvaryumculara sor sonra konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByDamage

quote:

Fanusta balık beslenmez hele konuda bardakta bile besleyebilirsin diyen tip olmuş şaka gibi.Besleyeceksen akvaryum al.Fanusta balık beslenmez.Sana güzel gözükebilir ama balığa eziyettir.

Burada bana bi iğneleme yapışsın ama hiçbir bilgin olmadığıda ortada.Beta balığı cinsi akvaryumda beslenecek kadar hareketli bir blaık değildir.Git bi araştır sonra laf söyle :)) yada git akvaryumculara sor sonra konuş

Ben buna gülerim.Lafa bak "Beta balığı cinsi akvaryumda beslenecek kadar hareketli bir blaık değildir.".Sizin mantığınıza göre akvaryumda balık beslemek iin hareketli olması gerekiyor demekki balıkların o zaman melek gibi enerji seviyesi düşük balıklarıda kü.ücük fanuslarda beslemek lazım çünkü onlar iç filtreye suyun sıcaklığı için ısıtıcı gibi şeylere ihtiyaç duymuyorlar at gitsin bardağa nasıl olsa yaşar orda mantığı ile düşünmeniz çok komik geldi bana bu mantıkla sizide 4 duvar arasına atalım sabah akşam yemeğinizi verelim yaşarsınız nede olsa.

• Doğru ısıtıcısız filtresiz hiçbir balık beslenmez.Fakat beta balığı bardakta dahi yaşayabilir.Japon balığı ise fanusta beslenebilir.Ama sıcaklığı ayarlaması sorun olacağı için en uygunu akvaryum.Beta bardakta dahi yaşayabilir :)) Önce araştıralım lütfen :)
  • quote:

Doğru ısıtıcısız filtresiz hiçbir balık beslenmez.Fakat beta balığı bardakta dahi yaşayabilir.Japon balığı ise fanusta beslenebilir.Ama sıcaklığı ayarlaması sorun olacağı için en uygunu akvaryum.Beta bardakta dahi yaşayabilir :)) Önce araştıralım lütfen :)

Türkiye bu konuda çok bilgisiz Akvaryumcunun açıp bir akvaryum canlıları kitabı okuduğumu var ? fanus çiçekler için üretilmiştir balıkların gözlerini bozar kısa sürede işkenceli biçimde ölmesini sağlar, heleki bardak

• quote:

quote:

Akvaryumculara sorarsanız işlerine geldiği gibi anlatır.
    Fanusta Betta da olsa beslenmez.
  • Akvaryumcu bu işten para kazanır. Dürüst esnafa lafım yok. Bunun için akvaryumcu lafına bakılmaz. Bir sürü siteler var tatlı su tuzlu su canlılarını doğal ortamlarını nasıl bakılmalı nasıl beslenmeli kaç lt akvaryum gerekir araştıran bulur.
    Kaç yıllık akvaristim. Artık söylemekten bıktım.
    Fanusta bardakta balık beslenmez.
    Belki yaşar ama sen nezarethanede ne kadar yaşarsan ne kadar mutlu olursan o kadar olur.
    Asla yapılmamalı.
    Önce öğrenip sonra konuşmalı.
  • Fanusta Japon HArici Hicbir balık BEslenmez Eziyet Etme Balıklara Japonlar Dier Balıklara Göre Su icindeki Oksijeni daha az tükettikleri icin konuluyor dier balıklar ölürler hemen zırt bırt su deqistiremeyeceqine göre Hic bulasma yada ayır bi 100 lira diz güzelce ufak caplı bi akvaryum keyfine bak
  • Fanus da hic bir balik beslenmez.hele japon hic beslenmez,japon baliği besleyeceklerin en az 50 lt akvaryumla bu ise baslasinlar, hayvanlara eziyet etmeyin.
  • Bardak veya fanus balık için tam bir işkencedir. İlla tek balık beslemek istiyorsan şöyle 500 lt lik bir tank ve içinede tek olarak Serrasalmus koy , akvaryumdaki asilliği gör!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir erişikin Betta için min. 25 LT su gerekir, ayrıca faunus balık bakımı için doğru bir ortamı oluşturmaz. Dikdörtgen akvaryum olmalı.. Lütfen bilip bilmeden canlıların hayatına kast edecek yorumlarda bulunmayalım..
  • CodeX kullanıcısına yanıt
    Muhtesem Balıklar Onlar 3 sene netteria besledim balıgım akvaryumda tekti (mevburiyetten, etçildi ve balık koyamıyordum) Bunun için 600 lt tank aldım :):) ancak Serrasalmus türkiyede nerden bulabilirim tipleri daha bir vahsi we muhtesem.. Temmuz Ayında Bi Akvaryum Kuracam Bakalım İçine Atıcam Piranaları Asalet Görsünler :)

Piranalar Size Bir Balıktan Daha Fazlasını Sunacaktır Emin Olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.