Şimdi Ara

En İyi Balık Yağı Takviyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
7.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırmalarıma göre , en iyi balık yağları , balık yağlarının içerisinde bulunan toplam EPA - DHA oranlarının en yüksek olanlarıymış.

Yetişkin biri için aşağıda linkini verdiğim ürün nasıldır acaba ? Piyasada bulunan en iyi EPA-DHA oranlarını içeriyor.

http://www.eczanemizde.com/?urun-2732-Carlson-Fish-Oil-Balik-Yagi-Surup-200-ml---Limon-Aromali--.html

http://forum.donanimhaber.com/m_61558859/tm.htm

favorimde solgar 950

2. GNC DHA 600

Orijinalden alıntı: yusufziya

baştan sona kadar bu topiği okumanızı tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_61558859/tm.htm

favorimde solgar 950

2. GNC DHA 600

Orayı baştan sona kadar , en az 3-4 defa okumuşumdur.Söylediğiniz ürünlerin temininde sorun yaşadığım için , aşağıda linkini verdiğim Ocean marka olanından kapsül şeklinde değilde , likit olanından sipariş verdim.

http://www.eczanemizde.com/?urun-1665-Ocean-Orange-Konsantre-Balik-Yagi-120-ml--Portakal-Aromali-.html

EPA-DHA oranları piyasada bulunan balık yağlarının en yükseklerinden hemen hemen.Hatta , solgar 950 ' dende yüksek.

Ocean değerleri şu şekilde :

EPA : 735 mg

DHA : 460 mg

Solgar 950 ' nin ise :

EPA : 504 mg

DHA : 378 mg

Gördüklerim kadarıyla , Ocean balık yağı konusunda bayağı ilerlemiş durumda.En az fiyat ve en fazla DHA içeren ürünleri var.Hatta 800 DHA ' lı bir ürünü var ocean'ın.Normalde ilk başta görsem onu sipariş ederdim kesinlikle.Ama bu siparişi verdikten sonra görünce sipariş iptaliyle filan uğraşmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 28 Ekim 2012; 22:45:17 >

• :))

bahsettiğin şurup. ve şurupları saklamak , muhafaza etmek ve gerekirsede yanınızda taşıması zor ve zahmetli.

ayrıca yukarıdaki mesajlara bakarsanız şurubun o kdarda ( bizce ) faydalı olmadığını görürsünüz.

tadıda çok iyi değil.

1-2 derken balık yağını kullanmıyorsunuz.

+12 yaş için en iyi çözüm kapsül.

:))

bahsettiğin şurup. ve şurupları saklamak , muhafaza etmek ve gerekirsede yanınızda taşıması zor ve zahmetli.

ayrıca yukarıdaki mesajlara bakarsanız şurubun o kdarda ( bizce ) faydalı olmadığını görürsünüz.

tadıda çok iyi değil.

Öğrenci olduğum için herhangi bir yere seyahat durumum yok.Yani muhafaza etme konusunda sıkıntı yok.Dolapta dursa kâfi.Tad konusundada sıkıntı yok.

Ayrıca yukarıdaki mesajlara bakarak şurubun faydalı olmadığını yazmışsınız.Nasıl yani faydalı değil ? Faydalı değil derken üzerindeki değerler yalan , yanlış mı yani ? Yalan yazacak halleri olmadığına göre neye göre faydalı değil ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaygısızlar

Kapsul olarak düşünürsen trunaturenin 250 lik softgelleri var ben 2 yıldır kullanıyorum memnunum.

Hocam oda iyiymiş gerçekten.Fiyat olarakta çok uygun.

540 EPA ve 360 DHA içeriyormuş.Fiyatına göre bayağı iyi değerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 29 Ekim 2012; 11:38:18 >

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

tadıda çok iyi değil.

Öğrenci olduğum için herhangi bir yere seyahat durumum yok.Yani muhafaza etme konusunda sıkıntı yok.Dolapta dursa kâfi.Tad konusundada sıkıntı yok.

Ayrıca yukarıdaki mesajlara bakarak şurubun faydalı olmadığını yazmışsınız.Nasıl yani faydalı değil ? Faydalı değil derken üzerindeki değerler yalan , yanlış mı yani ? Yalan yazacak halleri olmadığına göre neye göre faydalı değil ?

iş şuki

emiliminde

kapsül direk midede patlayarak işleme tabi oluyor.

şurupsa ağızdan mideye doğru gidiyor.

mideye varana kadar ne kadarı ulaşacak allah kerim.

birde bir test yaptık.

kapsül ve sıvı ile köpük bardak testi.

sıvı balık yağı bize göre sınıfta kaldı.

bardağı kesemedi.

• quote:

quote:

quote:

tadıda çok iyi değil.

iş şuki

emiliminde

kapsül direk midede patlayarak işleme tabi oluyor.

şurupsa ağızdan mideye doğru gidiyor.

mideye varana kadar ne kadarı ulaşacak allah kerim.

birde bir test yaptık.

kapsül ve sıvı ile köpük bardak testi.

sıvı balık yağı bize göre sınıfta kaldı.

bardağı kesemedi.

Hmm anladım.

Ürünüm kargoya verilmiş bile , geride yollamak istemem.Ticaretede biraz saygımız olsun.1700 km den buraya kadar yollayacaklar.

Bende artık günde 1 kaşık (5ml) yerine , günde 2-3 kaşık alırım bitene kadar.Ondan sonra kapsül olanlardan sipariş veririm.üstteki arkadaşın dediği trunature marka omega 3 softgel EPA-DHA oranlarına bakılıp tercih edilebilir aslında fakat , markası konusunda biraz şüphem yok değil yani.TR de alışveriş siteleri hariç hiç bir yerde adına ve kullananlarına rastlamadım doğru düzgün.Ama 250 softgel olması çok iyi.Çok hesaplı oluyor.Fiyatı 50-60 lira civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 29 Ekim 2012; 13:02:59 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_61558859/mpage_1/key_/tm.htm

bu linki baştan sona akdar okumanızı isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

benim yeğene alıyorum şu anda 3 yaşında önceleri octamar alıyordum bu kez bulamadım omnivit diye bir şey aldım. Değerleri: DHA 135 EPA 82,5 bu değerler iyi mi bilmiyorum

İyi değil.

Günlük en az 3-4 kapsül alırsa normal değerlere ulaşabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

benim yeğene alıyorum şu anda 3 yaşında önceleri octamar alıyordum bu kez bulamadım omnivit diye bir şey aldım. Değerleri: DHA 135 EPA 82,5 bu değerler iyi mi bilmiyorum

İyi değil.

Günlük en az 3-4 kapsül alırsa normal değerlere ulaşabilir.

3 yaşında diyor.

değerler normal.

ama arada carlson sıvıyıda deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.youtube.com/watch?v=TZo6EOE-Tss

http://www.youtube.com/watch?v=aM3bvzWY5SE

OMEGA-3 BALIK YAĞINI SİPARİŞ VERMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ ADRESTEN;

http://turgayavci41.flptr.com/

1) Açılan sayfadan sağ üste Alışveriş Yap a tıklayın.
    2) Besin Tamamlayıcıları nı tıklayın
    3) Açılan sayfadan sağ üste Balık Yağı -Arctic Sea Omega 3 ürünü bulursunuz ve adresinize kadar gönderiyorlar.

Not:Ürünü kendim kullanıyorum ve cok memnunum herkezede tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.