Şimdi Ara

İlk Balık Avlama Deneyimim Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben İstanbul/Silivri/Selimpaşa'da oturuyorum. ilk defa dün gittim balık tutmak için. Bana dip oltası vermişler. Nasıl yapabilirim dip oltasını. Ve dip oltası ile neler yakalayabilirim. Ucuna takmam için birde zil verdiler ama takamadım. Nasıl takabilirim. Lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Takeru2468

Arkadaşlar ben İstanbul/Silivri/Selimpaşa'da oturuyorum. ilk defa dün gittim balık tutmak için. Bana dip oltası vermişler. Nasıl yapabilirim dip oltasını. Ve dip oltası ile neler yakalayabilirim. Ucuna takmam için birde zil verdiler ama takamadım. Nasıl takabilirim. Lütfen yardım edin.

Malzemelerin fotoğrafını koyabilir misin buraya ? Ya da daha açıklayıcı yazabilirsen yardımcı olayım.

Dip oltası kaç iğneli ?
    Makina,kamış var mı yoksa el oltası mı?

Zili takmak için aparatı yoksa mandala misina ile bağlayıp takabilirsin.

''Türkün millî hissi, artık ocağında ateşlenmişti. Artık Türk, Cennet'i değil, eski, hakîkî büyük Türk cedlerinin mukaddes miraslarının,son Türk ellerinin müdafaa ve muhafazasını düşünüyordu.''
    BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.