Şimdi Ara

Tek Atma Taktiği Veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle 19 zırh delme ve 18 levelde %10 cd rünü ile ve 18-12 kabiliyetler ile giriyoruz, mide Varus ya da Jayce alıyoruz. ( Kabiliyetlerde +%7 Zırh delme almayı unutmayınız.)
    Zırh Delme'yi kısaltıp ZD yacağım;
    19 ZD ile girdiniz oyuna bir de bonus +%7 ZD var 20.3 ediyor
    Malmortius Youmuu ve Draktar eşyalarını aldınız 40 ZD veriyorlar toplamda. Bir de bonusunuz var 2.8 geliyor, 42.8 etti şu an da 63.1 ZD sahibisiniz.
    Son Fısıltının üst eşyası olan herhangi birini alıyoruz sahip olduğunuz ZD'yi +%45 arttırıyor yani 28.4 veriyor yeni ZD değeriniz 91.5.
    Artık hedefiniz mavi alıp bol bol Q spamlamak olsun denenmiştir
    Jayce ile 2 zırh eşyalı olan kişiye 800 vurdum, hiç zırh eşyası olmayan adc'ye 1.2k vurdum.
    Varus ile 3 zırh eşyalı kişiye 550 vurdum, hiç zırh eşyası olmayan adc'ye 1k vurdum.

• Cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi 20 zırh delme rünüyle girince farm yapamıyorsun orası ayrı.
  • Postal Dude P kullanıcısına yanıt
    Mainim mid olduğu için 45 50 AD değerleri ile farm yapmaya alışığım ben zorlanacaklar için kabiliyetlerde başlangıçta 3-4 ad veren ve minyonlara 5 fazla vuran kabiliyeti öneririm fazladan 8 vurursunuz
  • Karşıda çok armor yoksa bunlari kasmak worth değil zaten her turlu adcye o damageyi vurursun

• Rünle u?ra?aca?yma true damage atan çarlar oynarym.
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Adamın zırhı - değere düşürüyorsun nasıl worth değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bil bakalım ne oldum
  • 30 40 armorlu adamlara karşı full zd oynamak hasarinda baya bir düşüşe sebep oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Rünle u?ra?aca?yma true damage atan çarlar oynarym.

Amin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riot Jhonnie -- 9 Eylül 2016; 15:00:00 >
  • Bildiğim kadarıyla yaptığın hesaplama yanlış eğer zırh delme fiziği değişmediyse.

Oyunda 2 çeşit zırh delme tipi var. Bir tanesi flat zırh delme, bir tanesi yüzdesel zırh delme.

Yüzdesel zırh delme saldırdığın kişinin armorunun yüzde kaçını yoksayacağını
    Normal zırh delme de karşındakinin armorunun yüzdesel olarak yoksaydıktan sonra flat olarak kaçının yok sayılacağını

söylüyor. Yani %45 zırh delme senin zırh delmeni %45 arttırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 9 Eylül 2016; 15:08:52 >
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    O eski son fısıltıydı şimdikinin üstüne bakarsan +%45 BONUS diye belirtiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kek2

30 40 armorlu adamlara karşı full zd oynamak hasarinda baya bir düşüşe sebep oluyor

eger degismediyse ( sanmıyorum) rakibinin armorundan fazla armor pen varsa üzerinde, fazladan damage atmış oluyorsun. atıyorum Q 300 vuruyor ve rakibinin armoru 60. sende de 60 armor pen var bu durumda true damage atmış olursun. Rakibinin armoru 60 sende 80 armor pen var q 300 yerine 400 falan vuruyor. Onun hesaplaması vardı da şuan bulmaya üşendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

O eski son fısıltıydı şimdikinin üstüne bakarsan +%45 BONUS diye belirtiyor

yüzdesel armor penetration'una 45 ekliyor. şimdi lolwikiden de baktım benim söylediğim gibiymiş. Oradaki bonus da sadece bonus armoru { (40) + X }, X'i deldiğinden bahsediyormuş.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Armor_penetration

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 9 Eylül 2016; 16:13:34 >

• 2 kill alıyosun varus jayceyle karşıda lb ve ya ahri fizz oluyo adam korkuyo sana dalmaya sürekli gang yiyosun ve oyun sonu mid report sesleri o zırh delmeyi bi yere tırmıklıyolar sonra :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: kek2

30 40 armorlu adamlara karşı full zd oynamak hasarinda baya bir düşüşe sebep oluyor

eger degismediyse ( sanmıyorum) rakibinin armorundan fazla armor pen varsa üzerinde, fazladan damage atmış oluyorsun. atıyorum Q 300 vuruyor ve rakibinin armoru 60. sende de 60 armor pen var bu durumda true damage atmış olursun. Rakibinin armoru 60 sende 80 armor pen var q 300 yerine 400 falan vuruyor. Onun hesaplaması vardı da şuan bulmaya üşendim.

Öyle birşey yok

• Kardeş yalnız zırh değeri - ye düşemez 30 zırhlı adama sen 60 armor pen ile vurursan zırhı 0 kabul edilir senin 30 ar penin boşa gider yani öyle olması gerek diye biliyorum yoksa niye karşısı zırh kasmadıkça zırh delme kasıyoruz hep kasalım zırh çıkmasalarda

Ayrıca skiller gücünü ad den alacağı için zırh delme çıkmaktansa ad çıkarsan skillerinde gücü artacak zırh delme çıkarsan skiller base damaegi neyse o kadar vuracak bonus ad yide çöpe atıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 9 Eylül 2016; 17:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

Kardeş yalnız zırh değeri - ye düşemez 30 zırhlı adama sen 60 armor pen ile vurursan zırhı 0 kabul edilir senin 30 ar penin boşa gider yani öyle olması gerek diye biliyorum yoksa niye karşısı zırh kasmadıkça zırh delme kasıyoruz hep kasalım zırh çıkmasalarda

armor pen azaltır armor reduction da düşürür se %100 eminim daha fazla damage atıyorsun. Yani eskiden böyleydi. Değişmediyse hala öyle.

damage atma olayı sizin sandığınızdan daha karşamık. armor-mresist miktarı damage'i xx kadar azaltmıyor, sahip olduğun defansın XX kadar damage düşürmesini arttırıyor bu da komplike bir hesaba yol açıyor.

"Armor Penetration cannot bring someone below 0 armor. Only armor reduction can do that, but this usually doesn't happen because armor reduction is applied before penetration, which means if the opponent has any armor at all, the best you'll be able to do is bring them down to 0 armor.

Theoretically, if you have more armor reduction than the opponent has armor you can bring them to a negative armor value, which will cause your attacks to deal even greater damage than normal."

yani eski sistem şuydu( bu sistem Armor pen değişikliği olmadan önceydi tekrar belitriyorum değiştiyse bilemem) Armor pen builde sahip jarvan Q sundan ve BC dan gelen armor reduction sayesinde 70 armorlu bir adc ye normalde 2k vuracağına 2.5k vurabiliyor. Çünkü böyle birşey oyunda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 9 Eylül 2016; 17:12:13 >

• Gereksiz bence bu kadarı. Ben de arpen manyağıyım ama karşısı tank ağırlıklı değilse Jayce ile full arpen gitmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

Kardeş yalnız zırh değeri - ye düşemez 30 zırhlı adama sen 60 armor pen ile vurursan zırhı 0 kabul edilir senin 30 ar penin boşa gider yani öyle olması gerek diye biliyorum yoksa niye karşısı zırh kasmadıkça zırh delme kasıyoruz hep kasalım zırh çıkmasalarda

Ayrıca skiller gücünü ad den alacağı için zırh delme çıkmaktansa ad çıkarsan skillerinde gücü artacak zırh delme çıkarsan skiller base damaegi neyse o kadar vuracak bonus ad yide çöpe atıyosun

son dediğin tartışılır. base damagei yüksek , bonus ad ratio'su düşük şampiyonlara alabileceğin kadar armorpen almak her halükarda daha iyidir.

Garen mesela.

youtube'ta birçok örneği var full armor pen buildi yapmış jarvan, armor pen rune ile oynuyor, ne kadar damage çıkardığına bak. AD den çok armor pen lazım çünkü.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.