Şimdi Ara

Tek Atma Taktiği Veriyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün 2 levelde ignitelı jayce'den neredeyse tek yedim galiba sebebi buymuş.
  • Jayce e zırh delme olarak sadece kara balta çıkılır . Diğer itemler gereksiz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

Jayce e zırh delme olarak sadece kara balta çıkılır . Diğer itemler gereksiz .

Youmuu ile harika bir sinerjisi var Jayce'in benim vazgeçilmez itemim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J4 icin cok iyi oluyo 19arpen 6 levelde herkeze tek

• Aynen kardeş full arpen gidelim adc lere vuramayalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr - ye düşüyor lich bane pasifi 300 iken rakip viktordan 350 yemiştim adamda cehennem asası mp ben void vardı. ama armorun - ye düşmesi imkansız tüm herolar lvl aldıkça armor kazanıyor ve lw bonus armoru kırıyor sadece ama void toplam mr kırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FNC Jax

mr - ye düşüyor lich bane pasifi 300 iken rakip viktordan 350 yemiştim adamda cehennem asası mp ben void vardı. ama armorun - ye düşmesi imkansız tüm herolar lvl aldıkça armor kazanıyor ve lw bonus armoru kırıyor sadece ama void toplam mr kırıyor

armorda dusuyor ayrıca oyunda armor dusuren bi suru şampiyon var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitraxx

quote:

Orijinalden alıntı: FNC Jax

mr - ye düşüyor lich bane pasifi 300 iken rakip viktordan 350 yemiştim adamda cehennem asası mp ben void vardı. ama armorun - ye düşmesi imkansız tüm herolar lvl aldıkça armor kazanıyor ve lw bonus armoru kırıyor sadece ama void toplam mr kırıyor

armorda dusuyor ayrıca oyunda armor dusuren bi suru şampiyon var

taban armorum 70 hadi düşür eksiye bekliyorum hesabını . bonus armorum 0

• Geç kalmışım ama zırh delmenin nasıl çalıştığı hakkında bi fikrin yok.

Zırh delme rünleriyle girmenin çok etkili olduğu doğru, kesinlikle tavsiye diyorum.

Edit: Karşınızdakinin zırhı ne kadar azsa armor peniniz o kadar fazla işe yarar. Bunların nasıl scale'lendiğini bir çok kişi bilmiyor, aynısı buyu direnci için de geçerli. Zırh delmenin boşa gitmesi gibi bir durum yok, her heroda seviye başına artan zırh olduğu için armor pen'iniz her zaman işe yarayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 10 Eylül 2016; 16:42:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Karşıda çok armor yoksa bunlari kasmak worth değil zaten her turlu adcye o damageyi vurursun

Karşıda armor yoksa asıl bu değerleri kasmak daha worth, ne kadar aza indirirsen o kadar etkili.

Karşıda armor varsa da %li zırh delme kasmak daha avantajlı olacaktır, 30-40 zırh delmenin etkisi 300-400 zırhı olan bi hedefe çok az olacakken adc lere(oyun başında 30 sonradan 100e kadar çıkan zırhları oluyor.) çok daha etkili olur. Aynı şekilde son fısıltı itemi alıp %45 zırh delme kazandığınızda 300 zırhlı hedefin zırhını 160 a indirirsiniz ama 40 zırhlı hedefinkini 20 ye falan indirirsiniz. Zaten bir de 20 zırh delmeniz varken son fısıltı itemi aldığınızda 10 a falan düşecektir yani adc ye vurmak için son fısıltı en iyi eşya değil.

Konuyu açan arkadaşın yanıldığı bir diğer nokta da şu, o kabiliyetlerdeki %7 zırh delme öyle çalışmıyor. Onun için zırh delmenin nasıl çalıştığı hakkında bir fikri olmadığını söyledim.

Zırh delme, büyü nüfuzu hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim her halükarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: VV ABSTRAKT

Aynen kardeş full arpen gidelim adc lere vuramayalim

Full arpen gidince asıl adc lere vurursun kardeş.
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Eski son fısıltı dediğiniz gibiydi o yüzden sezon 4-5 picklerine bakarsanız her AD karakterde mutlaka bulunurdu. Sezon 6 ile değişen son fısıltı sahip olduğunuz zırh delme miktarını arttırmakta. Bu yüzden yine sezon 6 picklerine bakarak neredeyse hiçbir AD karakterin artık son fısıltı almadığını görebilirsiniz
    Örneğin Ashe adc alıyor bir profesyonel adc oyuncumuz, ama ashe'e youmu draktar gibi eşyalar çıkmadığı için son fısıltı da almıyor. Son fısıltı alması için bir miktar zırh delmeye ihtiyacı olması gerek. Karşıda full tank shen full tank nautilius reksai falan çok gördüm ama yine de adcler son fısıltı çıkmadı. Hatta 1-2 buff bile aldı item kullanılmıyor diye
    Ben de emin değildim bu bilgiden o yüzden 2-3 oyunda denedim. Son fısıltı ile sahip olduğumuz zırh delmeyi arttırdığımızda vurduğumuz hasar direkt katlanıyor. Mainim mid dediğim gibi daha önce hiç jayce ile bu kadar yüksek vurduğumu da hatırlamıyorum. 1.4k hasara kadar çıktım bu full armor pen ile. Özellikle LW çıktıktan sonra güç patlaması yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 10 Eylül 2016; 20:06:40 >

• Sezon 5 rengar ile adcye 2.3 k vurdum.
    Sezon 6 hecarim ile offtank build ile adcye 1.5 k vurdum.Tek atmak için ölümüne armor pen kasmanın anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Eski son fısıltı dediğiniz gibiydi o yüzden sezon 4-5 picklerine bakarsanız her AD karakterde mutlaka bulunurdu. Sezon 6 ile değişen son fısıltı sahip olduğunuz zırh delme miktarını arttırmakta. Bu yüzden yine sezon 6 picklerine bakarak neredeyse hiçbir AD karakterin artık son fısıltı almadığını görebilirsiniz
    Örneğin Ashe adc alıyor bir profesyonel adc oyuncumuz, ama ashe'e youmu draktar gibi eşyalar çıkmadığı için son fısıltı da almıyor. Son fısıltı alması için bir miktar zırh delmeye ihtiyacı olması gerek. Karşıda full tank shen full tank nautilius reksai falan çok gördüm ama yine de adcler son fısıltı çıkmadı. Hatta 1-2 buff bile aldı item kullanılmıyor diye
    Ben de emin değildim bu bilgiden o yüzden 2-3 oyunda denedim. Son fısıltı ile sahip olduğumuz zırh delmeyi arttırdığımızda vurduğumuz hasar direkt katlanıyor. Mainim mid dediğim gibi daha önce hiç jayce ile bu kadar yüksek vurduğumu da hatırlamıyorum. 1.4k hasara kadar çıktım bu full armor pen ile. Özellikle LW çıktıktan sonra güç patlaması yaşıyorum

Yukarıda da doğrusundan bahsetmişler, yanlış biliyorsun dostum. Wiki'ye de bakabilirsin doğrusu için.

Edit: Hatta şuraya şöyle bırakayım
    Percentage bonus armor penetration
    The target's bonus armor is treated as being multiplied by a percentage for purposes of damage calculation (100% − the listed penetration). Percentage bonus armor penetration stacks multiplicatively with other sources of percentage armor penetration and is ignored if the target's armor is 0 or less.

Example: 30% bonus armor penetration multiplies the target's bonus armor to 70% without affecting base armor, so a target with 20 base armor and 40 bonus armor will be treated as though it had 48 for purposes of damage calculation (the target's actual armor value will not change, however). (20 + (40 × 0.7) = 48).
    If the player has multiple sources of percentage bonus penetration, they stack multiplicatively:
    Example: 10% armor penetration and 30% bonus armor penetration. (20 × 0.9)) + (40 × 0.7 × 0.9)) = 43.2).
    Because the target's actual armor value does not change, anything else depending on that value also doesn't change (e.g. Rammus Spiked Shell).

Percentage bonus armor penetration makes a big difference on targets who build armor items but will do nothing against base armor.

Edit2: Hadi hiçbir şeyi bilmiyorsun, hiç mi düşünmedim doublelift def uzi 0 armor penli adc buildlerine neden lw itemi alıyo diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 10 Eylül 2016; 20:37:48 >

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Eski son fısıltı dediğiniz gibiydi bilgiyi aldığınız yer güncel değil. Jhin Twitch Lucian gibi youmu tarzı itemler alınan karakterler hariç de LW görmedim ben hiç. Dediğim gibi bir siteye bakarak LW eşyasının picklenme oranının diğer sezonlara göre ne kadar düştüğünü görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: VV ABSTRAKT

Aynen kardeş full arpen gidelim adc lere vuramayalim

Full arpen gidince asıl adc lere vurursun kardeş.

Ad kastigin kadar vuramazsin kardeeeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün elmas eloda geldi karşıma tamda dediğin gibi jayce.Adam 18 lvlde adcye vurmasıyla yok etmesi gir oluyordu.Tavsiye ederim tecrübeyle sabit çok op.Item olarakta Karabalta-Youmu-drakhtar-son fısıltı-malmortius-cd botu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Eski son fısıltı dediğiniz gibiydi bilgiyi aldığınız yer güncel değil. Jhin Twitch Lucian gibi youmu tarzı itemler alınan karakterler hariç de LW görmedim ben hiç. Dediğim gibi bir siteye bakarak LW eşyasının picklenme oranının diğer sezonlara göre ne kadar düştüğünü görebilirsiniz

Attığım kaynak nasıl güncel değil percentage bonus armor penetration olayı bu sene çıktı zaten. Bilmemeni anlarım da anlamamakta ısrar etmen

Picklenme oranının düsmesi normal çünkü rakipte armor yoksa işe yaramıyor, probuilds.net e gir bi bak bakalım bang 0 armor pen li builde neden son fısıltı almış senin mantığına göre?

• Adam yüzdesel zırh delmeyi apayrı bir boyuta katmış.

OKUMAYIN!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

Kardeş yalnız zırh değeri - ye düşemez 30 zırhlı adama sen 60 armor pen ile vurursan zırhı 0 kabul edilir senin 30 ar penin boşa gider yani öyle olması gerek diye biliyorum yoksa niye karşısı zırh kasmadıkça zırh delme kasıyoruz hep kasalım zırh çıkmasalarda

Ayrıca skiller gücünü ad den alacağı için zırh delme çıkmaktansa ad çıkarsan skillerinde gücü artacak zırh delme çıkarsan skiller base damaegi neyse o kadar vuracak bonus ad yide çöpe atıyosun

son dediğin tartışılır. base damagei yüksek , bonus ad ratio'su düşük şampiyonlara alabileceğin kadar armorpen almak her halükarda daha iyidir.

Garen mesela.

youtube'ta birçok örneği var full armor pen buildi yapmış jarvan, armor pen rune ile oynuyor, ne kadar damage çıkardığına bak. AD den çok armor pen lazım çünkü.

Yalnız J4'ün AD Ratioları çok yüksektir. Verdiğin örnek çok saçma olmuş. :/

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.