Şimdi Ara

Oyunun Kendi Macro su Var Ölüm Riski %0 gibi bişi tek atamadıgı sürece :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Belki Bilenler Vardır Ben Bilmeyenler İçin Söliyim Oyundayken T tuşuna Basın Ve ayarları Yapın ve Comfrimleyin Hem Manaya Basmanıza Hemde Hp potuna Basmanıza Gerek Kalmıcak Çook Güzel Bİşiii

• bunu bilmeyen warmıdır sanki hahahaha......
  • İnsanca Bişi Paylaştık Böle Cvp vermen Çok yanlış Madem Herkes Biliyor Peki Neden O Kadar Çok Ölen Var Hem Bilmeyenin Çok Olduguna Eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deadly

Arkadaşlar Belki Bilenler Vardır Ben Bilmeyenler İçin Söliyim Oyundayken T tuşuna Basın Ve ayarları Yapın ve Comfrimleyin Hem Manaya Basmanıza Hemde Hp potuna Basmanıza Gerek Kalmıcak Çook Güzel Bİşiii

DEADLY BİLGİ VERMEK İSTEMİŞSİN SAOL AMA BUNU BİLMEYEN YOK DENECEK KADAR AZ BU OYUNDA.AUTO POT OLAYINI YENİ BAŞLAYANLARDA ZATEN SAĞDAN SOLDAN GÖRÜP HEMEN UYGULUYOR.O YÜZDEN İÇİN RAHAT OLSUN KARDEŞ.

• Yorumun İçin Saol Ben Yeni Başladıgım İçin Keşfettim Sandım Ve Sizinle Paylaşmak İstedim Bundan Güzel Ne Var Yani Ama Bazı Arkadaşlarımız Yüzünden Millet Bişi Paylaşmaya Korkuyor
  • BOŞVER TAKMA KAFANA.SANA BU KONUDA BİR TÜYO VEREYİM.

HEAL POT F2 0 NOLU SLOTA
    MANA POT F2 9 NOLU SLOTA
    UNIVERSAL PILL F2 8 NOLU SLOTA KOY KOYDUKTAN SONRA AUTOPOT MENÜSÜNDENDE BURALARA AYARLA.

BU SAYEDE F1 DEKİ SLOTLARINA COMBAT SKİLLERİNİ KOYMAN İÇİN YER SIKINTISI ÇEKMEZSİN.

EN AŞAĞIDAKİ POT BASMA SÜRESİNİ NORMAL OYUNU OYNARKEN 2.0 SN
    PVP YAPARKENDE 1.0 SANİYEDE TUT.

BAŞARILAR DİLERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 20 Mayıs 2006; 15:54:52 >
  • Çok Saol Bide Bişi Kafama Takıldı Lagdayken Basıyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basmaz ah bide bassa
  • Ben mesela bilmiyodum.Verdiğin bilgi icin cok tesekkurler
  • Önemli Degil
    @M@TRIX_78 gördünmü bilmeyen varmış
  • arkadaşlar..ben bu autopot olayını denedim ama çalıştıramadım nerde yanlış yapıyorum acaba??? teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

BOŞVER TAKMA KAFANA.SANA BU KONUDA BİR TÜYO VEREYİM.

HEAL POT F2 0 NOLU SLOTA
    MANA POT F2 9 NOLU SLOTA
    UNIVERSAL PILL F2 8 NOLU SLOTA KOY KOYDUKTAN SONRA AUTOPOT MENÜSÜNDENDE BURALARA AYARLA.

BU SAYEDE F1 DEKİ SLOTLARINA COMBAT SKİLLERİNİ KOYMAN İÇİN YER SIKINTISI ÇEKMEZSİN.

EN AŞAĞIDAKİ POT BASMA SÜRESİNİ NORMAL OYUNU OYNARKEN 2.0 SN
    PVP YAPARKENDE 1.0 SANİYEDE TUT.

BAŞARILAR DİLERİM.

Lord yanlız adam benim gibi pure int ise senin yazdığın zamanlamaları yaparsa kalpten gider

Ben şöyle küçücük bir düzeltme yapayım,lordun söyledikleri pure str veya str ağırlıklı çarlar için ideal fakat pure int iseniz hp potlarınızı zaman kaybetmeden kullanmanız gerekiyor özellikle 35.lvlden sonra...Onun içinde autopot menüsünün en altındaki gecikme zamanını soldan seçilmiş durumda ise kaldırın...Böylece hiç zaman kaybetmeden pot basıyor makina...Aslında yüzde ayarlarını en doğru yere çekmezseniz o zaman autopot bir işe yaramıyor...Asıl önemli olan karakterinizin ve skill kullanım hızınıza bağlı olarak yüzdelerini iyi ayarlamak...

Mesela pure int bir kişinin hp yüzdesini en az %70 yapması lzm,ben hatta %80 diyip alttan da zamanlamayı sıfırlıyorum tamamen kapatarak..Ancak iki mob ile böyle başa çıkabiliyorsun pure int ile...3. mob gelince ise el değmezsem pota direk mefta oluyorum...Zaten yeni başlayan kimseye pure int önermem bu işler gereksiz ayrıntı...Neyse full str isen istediğiniz zamanlamaya ayarlayabilirsiniz ez cümle,ama yüzdelere dikkat edin kullanımınıza göre arkidişler...

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle35

arkadaşlar..ben bu autopot olayını denedim ama çalıştıramadım nerde yanlış yapıyorum acaba??? teşekkürler..

Öncelikle HP-MP ve Pillerini "F1-F2-F3-F4" Slot barlarından birisine yerleştireceksin. Daha sonra oto pot sistemini açacaksın ve hp-mp-pill seçeneklerinin başındaki onay kutularını işaretleyeceksin ve onların en sağında bulunan F1-F2-F3-F4 seçeneklerinden sen potları hangi bar üzerine yerleştirmişsen aynısını seçeceksin. Daha sonra sırayla seçtiğin F slotlarında hangi numaraya potları yerleştirmişsen onları da uygun şekilde seçtikten sonra confirm diyeceksin. En altta potion basma sıklığı ile ilgili bir ayar mevcuttur onu da 1 saniyeden 2 saniyeye çıkartabilirsin.

Bu arada hp ve mp göstergelerin % kaç boşalınca pot bassın die seçmeyi unutma

quote:

Yorumun İçin Saol Ben Yeni Başladıgım İçin Keşfettim Sandım Ve Sizinle Paylaşmak İstedim Bundan Güzel Ne Var Yani Ama Bazı Arkadaşlarımız Yüzünden Millet Bişi Paylaşmaya Korkuyor

Sen bakma millete bildiğini milletle paylaş, oyuna yeni başlayan ve evinde oynayan adamlar sağdan soldan da göremezler bu tür şeyleri en azından forumlardan öğrenirler

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle35

arkadaşlar..ben bu autopot olayını denedim ama çalıştıramadım nerde yanlış yapıyorum acaba??? teşekkürler..

Arkdaşım Oyuna Girince Sana Resmini Atcam Onun Gibi yaparsın Herşeyi Alt taki Skilleri Fln o zaman çalışır ah bi girse oyuna
  • quote:

Önemli Degil

benim ağzımdan bilmeyen warmıdır die bişi çıkmadı...sadece ''bilmeyen warmıdır???'' dedim
  • Buyur Arkadaşım Burdan İstedigin Gibi Ayarlayabilirsin Hadi Kolay Gelsin Şimdiden O Soldaki Kutucukların Tıklı Olmasına Dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@TRIX_78

quote:

Önemli Degil

benim ağzımdan BİLMEYEN WARMIDIR die bişi çıkmadı...sadece ''BİLMEYEN WARMIDIR???'' dedim

2 si aynı şey degilmi ?
  • ya lütfen post kasma we polemiği uzatma 3 gündür durmadan kasıorum adam gibi uyumadım kusura bakmaın walla ne yazdığımı bilmiom :)
  • Bak Buna Kızdım Ama Post Kasınca Noluyor Başın Göğemi Eriyor ????
    Benim Tek İstegim Arkadaşları Bilgilendirmek Ve Bilgi Almak Bi Nevi Bilgi Alışverişi Gibi Bişi
    Burdan Adminlere Sesleniyorum Sırf Senin İçin @M@TRIX_78 Benim Postumu 0 yapsınlar Ve Hep Öle Kalsın
  • No stress

Don't panic

Olur böle vakalar Türk polisi yakalar

Yanlış anlaşılmalar her zaman olabilir. Anlayışlı olmak lazım

Haklıyken haksız duruma düşmemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 20 Mayıs 2006; 17:38:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.