Şimdi Ara

Teemo ile Yorick Nasıl Counterlenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teemoyum karşımda yorick var acil nasıl counterlenir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

• Yorick top da çoğu champı ezer :D nasıl counterlarım dersen,harras yapmasına izin verme mantarlarını gelebileceği yönlere yerleştir ve minionlarla kasmaya bak.Onun önüne geçmelisin exp / gold bakımından.
  • counterlayamazsın
  • çok zor sürekli uzakdan haras yapmaya çalış ve mantarlara çek
  • Ben hala inanmiyorum teemonun yorickin counteri olduguna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kont Alucard

Hayalet bastığında çalıya kaç yeter

Bu taktik gerçekten çok iyi. Arada işe yaramıyor gerçi. Artık hayaletinin özelliğinden mi bilmiyorum ama.
  • Yorick counter yemeyen bir şampiyon bence, jungle desteğine fazlasıyla ihtiyacın oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorick teemonun counterıdır zaten. yorick mantarları ruhlarla patlatabiliyor.yorick her türlü alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

quote:

Orijinalden alıntı: Kont Alucard

Hayalet bastığında çalıya kaç yeter

Bu taktik gerçekten çok iyi. Arada işe yaramıyor gerçi. Artık hayaletinin özelliğinden mi bilmiyorum ama.

çimin içine doğru hayalet çıkarırsa işe yaramıyor doğal olarak ama dışarıya hedef alarak çıkartırsa çimde seni göremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

çok zor sürekli uzakdan haras yapmaya çalış ve mantarlara çek

Teşekkür ederim.Çok işe yaradı şuan 3/1 gidiyorum ve hayaletleri bastımı çalılara kaçıyorum gerçekten iyi taktikmiş saolun hepinize.
  • çimenin içine ward atarsa yorick, çimene kaçman bi işe yaramıyo malesef, adam mantarlarına koşacak kadar saf değilse tek çaren tüf-tüf yapıp kaçman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahsorma

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

çok zor sürekli uzakdan haras yapmaya çalış ve mantarlara çek

Teşekkür ederim.Çok işe yaradı şuan 3/1 gidiyorum ve hayaletleri bastımı çalılara kaçıyorum gerçekten iyi taktikmiş saolun hepinize.

ward alırsa pink ward al ve kes üstünlüğünü sakın yitirme yok çok zorlar. gang yememek için suyu mantarlarla donat ve her manatarın arasında biraz mesafe olsun yoksa 2 patlayan damage vurmuyor diyorlar.
  • Zed.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Ben hala inanmiyorum teemonun yorickin counteri olduguna

değil zaten
  • Smite alıp ghoullara atabilirsin veya hiç bişey yapma hiç bi tuşa basma olduğun yerde kal
  • Teemo fazla oynamadığım için karşımada yorick'te gelmedi. Bilemedim bak şimdi :(
  • Yoricke karşı nasus.Hayaletlerine q atıp skillini geliştiriyorsun.Teemoya kayle.
  • Yorick teemonun counterı.
  • solo kralı yorick reyız

• quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

Yorick teemonun counterı.

+2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.