Şimdi Ara

Tecil Bozdum Tekrar Tecil Ettirebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yeni mezun oldum.Makine Mühendisiyim.Geçen ay askerliği 2019'a kadar tecil ettirmiştim.İş bulamayınca 30 kasımda tecili bozdurup şubat 2018 celbi için başvuru yapmıştım.Ama şimdi çok istediğim bir yerden iş teklifi geldi.Acaba tekrar tecil ettirebilirmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Evet şubeye gidip iptal ettirebilirsin.
  • Tecil ettirebilirsin kardeşim. Benzer durumla bende karşılaşmıştım, tekrar tecil ettirebileceğimi öğrendim. Sonra tekrar tecil ettirmekten vazgeçtim, askerliği yaptıktan sonra o firmaya girdim. Böyle daha iyi oldu. Askerlik kafadan çıkmış oldu. Bence sende öyle yapmalısın. Askerlik kafada olduğu sürece rahat edememiştim ben.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bullett B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerliği hiç gözüm kesmiyor kardeşim.Adı kısa dönem ama hiçte kısa değil yani 6 ay kafayı yerim herhalde.Bedelli falanmı kovalasam.ne yapsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oğuz730

    Askerliği hiç gözüm kesmiyor kardeşim.Adı kısa dönem ama hiçte kısa değil yani 6 ay kafayı yerim herhalde.Bedelli falanmı kovalasam.ne yapsam.

    Valla benimde gözüm hiç kesmiyordu ama eldeki imkanlar başka türlüsüne elvermedi. Bende bedelli yapmak isterdim ama yaştan dolayı olmazdı. Oturup bedelli beklesem, yine yaştan dolayı olmayacaktı. Eee o kadar yıl bekleyecek lüksümde olmadığı için biran önce gitmiştim. Tabi askerlik kolay değil. Ama şans işte güzel bir acemi birliği, ardından güzel bir usta birliği, şeker gibi komutan ve tam kafa devreler denk gelince, 10 numara bir askerlik oldu benimkisi. Özellikle son 2-3 ay tam anlamıyla gırgır şamata geçti. İyi ki yaptım diyorum şimdi de. En azından stresi bitti. Askerlik olmadan ne iş hayatında nede kafamdaki evlilik planlarında gram ilerleyemiyordum zira. Belkide ben askerliği kafamda büyütüyordum.

    Bizimkisi aslında normal dönem. Diğerlerininki çok uzun yav. 300 den düşecen, 200 den düşecen, 100 den düşecen bilmem plakaya atlayacan ohooo

    97/1 ve 97/2 tertiplere öyle bi taktık ki adamlar hala kendine gelemedi. Arıyorum bazılarını biz 367 ler gidince bi afallamışlar. Biz oraya varmadan aylardır oradalardı, biz bitirdik geldik daha kaç ayları var bi bilsen

    Kısa dönemin kıymetini askere gidince anlarsın dostum. Eğer ola ki askere gidersen, iyi ki okumuşum diyeceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH POWER -- 5 Aralık 2017; 2:17:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • oğuz730 kullanıcısına yanıt
    Tecil bitince ne yapacaksın? Kaçak olacaksın bi ton para ödeyeceksin kaçıp duracaksın üstüne sigortalı olarak çalışamazsın iş yerine yazı yazarlar işveren çıkarmak zorunda kalır. Yaş ilerledikçe daha zor olur askerlik biran önce gitmeni tavsiye ederim. Bedelli yakın zamanda zor çıkması ortalık karışık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.