Şimdi Ara

technopat site adminleri takıntılı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
25.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakın sitede türkçeyi şahane düzeyde kullanan, kafama göre hiç okumadan seçeceğim örnekleri paylaşıyorum. önüne gelen ceza alıyor herhalde...

"Merhaba arkadaşlar, öncelikle şu an bende:
    İşlemci AMD 8350,
    Ekran karti GTX 1060,
    Anakart Asus Aura 970,
    RAM 8 GB,
    Oyunlarda CPU kullanimi %70-%85 ve darboğaz yapiyor. CS:GO'da low ayarlarda 100 FPS aliyorum ve Assasin's Creed Origins'de 20-30 FPS aliyorum, sizce işlemcide mi sorun var?"

birincisi BENDE

"Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarım var ve BIOS'u bir türlü güncelleyemedim. AIDA64 ile rapor çıkarttım, bir bakıp BIOS'un linkini atar mısınız? Bu arada şu lanet anakartın tam ismini yazar mısınız?"

millet heycanlı baksana elaman biri diyeceğine "i" harfini unutmuş, yazık kim bilir kaç gün ceza almıştır

harbi diyorum seçmiyorum bu yazıları direkt kafama göre basıp kopyalayıp yapıştırıyorum...devam.

"Şimdi ben biraz araştırma yaptım anladım ki bu işlemcinin anakarta uyumlu olması için sadece soket tipi önemli değilmiş. Bunun içinde FSB değeri de varmış fakat ben anakart modellerine baktığım zaman herhangi bir FSB değeri göremedim. Ayrıca bu çipsetlerin işlemci ve anakart uyumuyla bir ilgisi var mı?"

uyumuylada muymula ile değil muyla. ama hakkı var bazı kelimeler türkçeye kabul edildi. çünkü kimse 4 4 lük kullanmıyor zaten. devam...

"Not: Bilgisayarın power tuşuna basınca anında kasa çalışıyor fakat görüntü 5-10 saniye aradan sonra geliyor, fotoğrafta gösterdiğim I. ışık yanıyor görüntü gelmiyorken. Görüntü geldikten sonra ise II. ışık yanıyor. (Uyarı ışıklarının yanında yazanları unuttum konuyu güncelleyeceğim ya da yoruma ekleyeceğim.)"

I. ışık .D millet heyecandan ne yazacağını bilmiyor. çünkü ceza alıp duruyolar. ulan insan bu baskıda doğru düzgün nasıl yazar. gündelik hayatta nasıl konusuyoruz ki burada neden bu kadar hassas olmaya özen gösterelim. hani belli başlı kelimeler eyvallah yazarsın ama bu kadar dip olmayın ya

• Ya iyide bundan bize ne? Eğleniyorsan okuyup eğlenmeye devam et, şikayetçi isen zaten git orada şikayetini yap gene yeri burası değil.Yarası olan gocunur 2-3 dakika arayla konuyu yukarı atmanın mantığı nedir?
  • recep baltaş sıkıntılı adam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Acayip takıntı sahibi insanlar. Bir kurallarıda şu; "virgül ve noktalama işetlerinden sonra boşluk koyun" İlginç bir kural :)
    gayet güzel bir kural bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel al, Asus al. G4560 darboğaz yapmaz zumki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sitenin ismi Türkçe değil ama Türkçe'ye aşırı önem veriyorlar. İnsan sitenin ismine bakınca "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" diyor.

• La deli misin oraya niye üye oluyosun ki. Mod olmak için anormal, asosyal ve ezik olma şartı koşuyolar. Baltas asdadsds. Sen dh forumdan cok ayrilma

• Site ilgimi çekti. Hadi bir üye olayım.

• Abicim yazım yanlışı diye dediğin hatalar yazım yanlışı değil ki. Ya da ben neyi kastettin anlamadım. 'BENDE' yazmışsın. Onu doğru yazmış zaten. İkincide 'uyumuyla' yazıyor metinde de zaten. Üçüncüde de I. ışık da roma rakamıyla sıralama belirttiği için ve ışık kelimesi özel isim olmadığı için onun yazımı da doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 22 Eylül 2018; 12:25:17 >
  • Rezalet site orası hala takılan var mı orada?
  • O kadar site varken neden orada takılırsın anlamıyorum ki
  • Aklı olan yazmaz la o akıl hastası siteye.

• A Ğ L A

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F9BF2C01

A Ğ L A
    Mağarana geri dön evlat senin gibilerin burada yeri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaisyLucky59

Mağarana geri dön evlat senin gibilerin burada yeri yok.

Alıntıları Göster
    A Ğ L A

• Gidip bunu Technopat'ta sorsana seni havaya atıp rövaşata ile doksana taksınlar.
  • teknopat zehirli bir sitedir arkadaşlar üye olma oldurtma yönlendirme.

Nerde köpekçi eleman var hepsi oraya doluşmuş.
  • sitenin adı technopat 2008 msn apaçi nicki gibi ama türkçe konusunda çok hassaslar vay anasını
  • Satmak istedigim urunler vardı. İkinci el sitelere baktım. Normalde bu sitenin forumu olduğunu bile bilmiyordum. Sonracığıma kurallarından biriside ikinci el konu acmak icin 100 mesaj gerekiyordu. Ben de forumlarda insan gibi yazdım. Daha sonra ceza aldığımı anladım. Cezanın acıklamasıda türkçeyi duzgun kullanmadığım içindi, yazdıgım yazıda bir tek MSI buyuk yazmıştım. Sonra bize ulaşın kısmına yazdım bu ne demek oluyor gibisinden. Bunun uzerine cezamın nedeni degisti ve iki uyelik açmışım diye ceza almışım :)))))) yani baktılar bir yanlıs bulamadılar. Hani bulmak istese sitede %99.8 imla hatası yapan insan var zaten, ama admin sanırım kafayı bana taktı, cunku aynı konular uzerinden farklı başlıklara yazmıştım. İste baktılar yaptıkları beceriksizliği geri alamadılar, en iyisi ceza nedenini degistirelimde bu insan kendini haklı bulmasın, bizde rahatlayalım dediler. Birazdan konu dışına başlık acıp imla hatası yapan bir cok kisinin yazısını paylaşacağım. Bakalım nasıl bir tepki verecekler. Hayır hic ugrasmazdım ama asırı milliyetçilere kılım. Yani insanların zekaları olsun, davranışları olsun, kısacası insanlığı olsun bu kadar ayrıntıya takılıp sonuca varılamaz. Kim bilir ben bu tip insanların gözünde nasılımdır. Yani normalde ben ilk okul beşinci sınıfta okulu bırakmış bir insanım. Bu ayıp degil. Yani benim gibi belkide benden bu konuda daha kotu olanlar vardır. Türkçeyi bu hastalıklı zihniyetlerin bildigi kadar bilmek zorunda mıyım? Bilmiyorum abi iste bildigim kadarı ile yazıyorum ki sitede herkes bu konuda yerlerde sürünüyor. Bizim Suçumuz mu oluyor bunlar. Gitsinler baska insanları ve zaman dursunlar. Bu sekilde ceza vererek insanları sınıflandırma kafalarına giremezler. Butun sitelerde ceza almanın kuralları neredeyse aynıdır. Ama bunlar direkt sınıf ayrımna giriyor, faşizan bir yaklaşım olmus. Ayıp bir sey degil türkçeyi bilmemek, ya da en onemlisi yanlıs bir sey hic olamaz bu. Ama saplantılı insanlar bunu boyle bilmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.