Şimdi Ara

technopat konsol cahilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 29:34ten itibaren

Makinenin fiyatı 3300tl

Bu da ps4+1 oyun hediyeli 1500
    150 tl yıllık plus
    1 adet 2.ds4 150tl
    150tlden 10 adet oyun yapıyor

Ve 1080p optimize oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzTheHun -- 2 Şubat 2015; 18:31:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konsollara çok uzaklar. Fazla ciddiye almamak lazım. Sadece PC ve aksesuarları için izleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 2 Şubat 2015; 18:38:27 >
  • Teknopat değil Cahil Pat çok güldüm ya bu aralar önüne gelen youtuber oluyor arkadaş.
  • İlber Ortaylı nın meşhur capsi tam bunlar için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ordaki çocuk varya cok kendini bilmiş sanıo.hep atıp tutuyor konsollar hakkında ciddiye almıyorum hiç.bence çok boş biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 2 Şubat 2015; 19:25:59 >
  • bilinen ve tanınmış kişiler de cahil olabiliyor.

insanlar bilmedikleri konular hakkında atıp tutabiliyor. veya göz göre göre yalan söyleyebiliyorlar.

her söylenilene inanmayın. her zaman doğruyu bulmak için araştırın, sorgulayın.
  • Bu 2 bebeyi bir ara donanım hastasıyken izlerdim, normal olan şeyleri karışık anlatarak bilgili göstermeye çalışıyorlar kendilerini..

Konsol hakkında bilgileri sıfır, yazık grrçekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu soldaki arkadaşın sesine tahammül edemiyorum.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 3 Şubat 2015; 1:28:50 >
  • Bu videoyu sabah izledim konsollara saymaya başlayınca kapattım aslında adamlar cahil değil kendilerini yüceltiyorlar sadece adamlar fps ile kafayı bozmuş 2-3 fps oynamasına bile takık vaziyetteler ve biraz da bu adamlar aşırı lüks anasını satayım videoda bir mouse var normal düz mouse 400tl . Tanıttıkları ürünler fiyat performans değil direkt piyasadaki en pahalı ürünü tanıtıyorlar. 3000 küsür tutarındaki konsol ile kıyaslamak çok komik öyle ahım şahım da bir fark yok kusura bakmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Bu videoyu sabah izledim konsollara saymaya başlayınca kapattım aslında adamlar cahil değil kendilerini yüceltiyorlar sadece adamlar fps ile kafayı bozmuş 2-3 fps oynamasına bile takık vaziyetteler ve biraz da bu adamlar aşırı lüks anasını satayım videoda bir mouse var normal düz mouse 400tl . Tanıttıkları ürünler fiyat performans değil direkt piyasadaki en pahalı ürünü tanıtıyorlar. 3000 küsür tutarındaki konsol ile kıyaslamak çok komik öyle ahım şahım da bir fark yok kusura bakmasınlar.

En komiği de csgo ile test etmeleri

• O vızıldak çocuk ne öyle ya. Kulağımı ***ti kapattım aman tanrım didim.
  • Teknik konuda zaten batırmışlar.En azından bari Ryse gibi oyunlardan bahsetselerdi gerçekten fark olan ama Cs Go gibi oyunlar gösterilince iyice batırmış oluyorlar.

edit:Bu arada burda gereksiz yere Pc oyuncularına laf edip yerin dibine sokacaklar içinse birşey diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 2 Şubat 2015; 22:52:28 >
  • Allah kurtarsın bu adamları. Konsollar 720p oynatıyormuş her oyunu. 720 p birtane oyun yok konsollarda ayrıca 1080 p nin üstünü kpnsollar hiçbirzaman göremeyecek diyorlar.

240 p de olsa sizden daha keyifli oyun oynuyorum 3 fps nin hesabını yapmıyor kafam.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

O vızıldak çocuk ne öyle ya. Kulağımı ***ti kapattım aman tanrım didim.

onun galiba bi hastalığı vardı, öyle birşey okumuştum hakkında, ondan olabilir.
  • Videoyu izlemedim ama forumlarinda bazı konuları araştırıyorum. Insanlara cocuk azarlar gibi cevap vermeleri sinirimi cok bozuyor. Özellikle ince sesli kisi cok ukala cevaplar veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

O zaman dalga geçmiyim ama gene de rahatsız edici.
  • quote:

quote:

quote:

hipofiz tümörü varmış, o yüzden çocuk gibi gözüküyor ama 27 yaşındaymış. Allah şifa versin diyelim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hipofiz tümörü varmış, o yüzden çocuk gibi gözüküyor ama 27 yaşındaymış. Allah şifa versin diyelim.

Aynen

Ama konsollara 720p demesi. 1440p için konsolların hiçbir zaman göremeyeceği çözünürlük demesi. Bir de üstüne konsollar 60fpsye kitlenemez demesi delirtti. Konsol fanı değilim aslında daha çok pcciyim. Ama böyle saçmasapan yorumlar paylaşıp adamı deli ediyor. Bir kere konsol 30fpsye kitler düşüş yaşamazsın. Pcde fps oynamasından dolayı daha çok sorun olur. Bir de klavye mouse takmış nerde kaldı konsolun keyfi. Konsolun olayı tak televizyona yayıl koltuğa. Masa başında konsol oynuyor mouse klavye ile bsg

• Bu arkadaşlar bu videoyu 1998 yılında çekmişler heralde (!) konsollar 1080P oynatmıyor dediği andan itibaren videoyu kapattım yeminle.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.