Şimdi Ara

technopat konsol cahilliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Youtube listemden sildim bu kanalı, böyle boş yorumlar yapan bir siteyi takip etmesem de olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok şunu merak ediyorum arkadaşlar: kaç kişi gta v pcye çıktığında max ayarlarda "dört ka" çözünürlükte oynayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

En çok şunu merak ediyorum arkadaşlar: kaç kişi gta v pcye çıktığında max ayarlarda "dört ka" çözünürlükte oynayacak

4k ultra ayarlarda oynamak için ve 60 FPS almak isteniyorsa ekran kartının R9 295x2 Olmalı fiyatı 4000 TL bu ekran kartının incelemesini Yaptılar 4k ultra ayarlarda 40-50 FPS veriyor yani kimse oynayamıyacak açıkcası bu ayarlarda ama lafa gelince pc daha iyi hadi alsınlar bu Kartı oynasınlar
    Bırakın bu isleri konsol ALIN takın cd i keyfinize bakın

• "En iyi oyunlar her daim PC'dedir lafını söylemek için oyun konusunda bilgininiz "0" olması lazımdır. Bu arkadaşların bilgisinin 0 olmadığı besbelli, dediğim gibi özellikle yapıyorlar. Halo,GeoW,Uncharted,GoW,Forza,GT,TLoU gibi seri ve oyunların PC'de muadili bile yokken daha iyisi nereden çıkmış ? Hadi CS GO konsolda aldım oynadım gerçekten tam bir PC oyunu konsolda oynanmıyor da 2-3 efsane Valve oyunu, Strateji ve MOBA oyunları da bunlar ve bunlar gibi onlarca Exclusive ile başa çıkamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutalLooter

"En iyi oyunlar her daim PC'dedir lafını söylemek için oyun konusunda bilgininiz "0" olması lazımdır. Bu arkadaşların bilgisinin 0 olmadığı besbelli, dediğim gibi özellikle yapıyorlar. Halo,GeoW,Uncharted,GoW,Forza,GT,TLoU gibi seri ve oyunların PC'de muadili bile yokken daha iyisi nereden çıkmış ? Hadi CS GO konsolda aldım oynadım gerçekten tam bir PC oyunu konsolda oynanmıyor da 2-3 efsane Valve oyunu, Strateji ve MOBA oyunları da bunlar ve bunlar gibi onlarca Exclusive ile başa çıkamaz.

Adamin ekmek kapisi ne diyecek

• Konuya şimdi gördüm, videoyu izledim.
    CS:GO oynuyor ve 1080p'de oynadığını söylüyor.Konsoların 720p'de oynattığını ve çok çok düşük ayarlarda oynattığını söylüyor.Yav dediği oyunda cs:go, 15 yıl önceki oyun.Dedim herhalde ps3'ten falan bahsediyor.Sonra bir baktım, shadow od mordor oyununda ps4'ten bahsediyor.SHadow mordor'ın ps4'te 720p'den upscale 1080p oynattığını söylüyor.Yani kısacası YALAN konuşup, partal atıyor utanmadan.Ps4'e çıkan oyunların %95'i 1080p, bunlar 720p'den bahsediyor.Ulen bir tane 720p oyun yok, ne 720p'sinden bahsediyor.
    http://www.ign.com/wiki...olutions_and_Framerates

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Konuya şimdi gördüm, videoyu izledim.
    CS:GO oynuyor ve 1080p'de oynadığını söylüyor.Konsoların 720p'de oynattığını ve çok çok düşük ayarlarda oynattığını söylüyor.Yav dediği oyunda cs:go, 15 yıl önceki oyun.Dedim herhalde ps3'ten falan bahsediyor.Sonra bir baktım, shadow od mordor oyununda ps4'ten bahsediyor.SHadow mordor'ın ps4'te 720p'den upscale 1080p oynattığını söylüyor.Yani kısacası YALAN konuşup, partal atıyor utanmadan.Ps4'e çıkan oyunların %95'i 1080p, bunlar 720p'den bahsediyor.Ulen bir tane 720p oyun yok, ne 720p'sinden bahsediyor.
    http://www.ign.com/wiki...olutions_and_Framerates

Cehalet zor iş

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty75

720P 30 fps den sonra kapattım.
    adamlar PS2 döneminde kalmış.
    demekki neymiş konsollar 1080P 60fps açamazmış.adamlar cs go ile fps testi yapıyor

Konsollarda birkaç oyun hariç oyunlar 30 fps.
  • kesinlikle bazı arkadaşların dediği gibi aslında bilgililer ama kasıtlı olarak konsollara bi düşmanlıkları var. ben uzun süre önce bakıyordum videolarına falan sürekli konsollara sallıyorlar tamam sevmeye bilirsin ama sen yayıncılık yapıyorsan taraflı olmak yanlış olur. bende bunu hiç kimse farketmiyor heralde falan derdim kendi kendime burdaki konuyu görünce daldım hemen :)
    bende yeni konsol sahibiyim şimdiye kadar olmadı konsolum ama ilk defa iyiki almışım dedim ne grafik ayarlarını düşürme dedi var ne başka bişey yağ gibi akıyor. oyunu kurup ilk önce grafik ayarlarına girmek insanı deli ederdi tabi iyi sistemim hiç olmadığı için şimdi adamlar konsola göre yaptığı için hiç bi sıkıntı çekmedim bunlarıda düşünmek gerekiyor karşılaştırırken.
  • Bu kanal asusun reklam aracı zaten başka bir şey değil
    Oyun konusunda ikiside sıfırlar zaten oynamayıda oyun dunyasini da bilmiyorlar
    En ufak bir sorunuzda işlerine gelmiyorsa anında çemkiriyorlar velhasılı kelam itibar etmeyin bu kanala pc falan toplayacaksanız donanım kısmındaki reyizlerimizden yardım isteyin bu adamlar sırf asus olsun diye iyi kart yerine kötüsünü öneriyor
    Su konsol vs pc olayini da bi bırakın daaa hepsi güzel paran olcak xbox ps pc ne varsa alcan pc yoksa strateji yok ps yoksa exc oyun yok xbox yoksa güzel yaris oyunu ve lagsiz multi oyun yok bu bööyle gider

• ah konsol ussu varken bu isler boyle miydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bu kanal asusun reklam aracı zaten başka bir şey değil
    En ufak bir sorunuzda işlerine gelmiyorsa anında çemkiriyorlar velhasılı kelam itibar etmeyin bu kanala pc falan toplayacaksanız donanım kısmındaki reyizlerimizden yardım isteyin bu adamlar sırf asus olsun diye iyi kart yerine kötüsünü öneriyor
    Su konsol vs pc olayini da bi bırakın daaa hepsi güzel paran olcak xbox ps pc ne varsa alcan pc yoksa strateji yok ps yoksa exc oyun yok xbox yoksa güzel yaris oyunu ve lagsiz multi oyun yok bu bööyle gider

Son paragrafa kadar saçmalamişsin ama son paragraf olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bu kanal asusun reklam aracı zaten başka bir şey değil

Son paragrafa kadar saçmalamişsin ama son paragraf olmus

Ben ne gördüysem onu söylüyorum bir ara takip ettim kanalı gördüklerim bunlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.