Bildirim
Tebrikler ve Başarılar Beşiktaş. :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler, Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'da dahil tüm takımlarımızı Avrupa kupalarında daha sık ve ileride görürüz inşallah, Birbirimizi kırıcağımıza ülke puanı için ne gerekiyorsa yapmak gerek, yoksa direk Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımımız olmayacak. _____________________________ -
Teşekkür ederiz ama eğer Beşiktaş bir galibiyet serisi yakalarsa ve Fenerbahçe ile Galatasaray'dan biri düşüşe geçerse bu mesajların provake mesajlarına dönüşüceğini düşünüyorum. _____________________________ 
-
umarım stoke cıty ıde yenıp teknık dırektorune avrupa takımı nasıl olunurmus gösterırsınız. başarılar şimdiden. _____________________________ -
Ben hala Q7'nin ikinci goldeki o muazzam pasında kaldım.Süper ötesi bir pastı gerçekten.
Ben de başarılar dilerim bir Türk takımının dışarda başarısız olmasını isteyecek değilim ama lig başka tabiki...
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Teşekkür ederiz ama eğer Beşiktaş bir galibiyet serisi yakalarsa ve Fenerbahçe ile Galatasaray'dan biri düşüşe geçerse bu mesajların provake mesajlarına dönüşüceğini düşünüyorum.
aynen, nedense banada yapmacık geliyor... konuyu açan arkadaş sakın yanlış anlamasın, samimiyetine inanıyorum ve çok teşekkür ediyorum ama bu benim düşüncem._____________________________ -
başarılar beşiktaş 
_____________________________ İster yâr ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da şanlı Fenerbahçe!
"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood" ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor -
Ve ben de Beşiktaş'a başarıla.. Neyse, gururlandım bak yine
avrupada hepimiz biriz arkadaşlar. takım farketmez. birbirimize destek olucaz ki türk futbolu gelişsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Devrim
Nasıl bi takımdır abi bu. İnan torunlarımın torunlarına yeticek kadar gurur depoladım bu kadar da olmazki insan biyerden sonra bıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ayberk.
quote:
Nasıl bi takımdır abi bu. İnan torunlarımın torunlarına yeticek kadar gurur depoladım bu kadar da olmazki insan biyerden sonra bıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ayberk.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Teşekkür ederiz ama eğer Beşiktaş bir galibiyet serisi yakalarsa ve Fenerbahçe ile Galatasaray'dan biri düşüşe geçerse bu mesajların provake mesajlarına dönüşüceğini düşünüyorum.
aynen, nedense banada yapmacık geliyor... konuyu açan arkadaş sakın yanlış anlamasın, samimiyetine inanıyorum ve çok teşekkür ediyorum ama bu benim düşüncem.
aga kusra bakmada gecen ben trabzonu tebrik topigi actim sana yapmacik geliyosa insan herkesi kendisi gibi sanirmis ondandir derim.
yani tebrik etmezsen rakibi saygi duyarimda bide buyukluk gosterip rakiplerini tebrik edenleri elestirmek cok buyuk fesatlik benden soylemesi. simdi ben besiktaslida degilimdir senin gozunde._____________________________ Xbox One GT:madman1436 - BESIKTAS- Romanya Bukres
-
Bazı arkadaşlar konu hakkında bir kaç düşünce belirtmiş. Haklı olabilirsiniz fakat, gerek Trabzonspor'un gerekse de Beşiktaş'ın attığı ilk gollerde bağırdığımı hatırlarım. Aynı şey Fenerbahçe (geçen sene) veya Bursaspor maçları içinde geçerliydi. Bu duygularım her zaman geçerli olacak. Çünkü hiç bir zaman, birer Barcelona, Real Madrid, Manchaster United veya Chelsea olamayacağız.
bu sene işimiz zor.
play off denen sistem yüzünden lig de çok maç oynuyoruz, buna bir de avrupa maçları ekleniyor, takımda sürekli sakatlıklar oluyor, işimiz çok zor
bir de türkiye kupası var, kupa maçları hangi arada oynanacak
sakatlıklar ve formsuzluklar beşiktaşı zorlayacak.
lig tv çok maç izlensin,çok reying olsun diye haftada iki maç yaptırıyor da, yakında takımların yürüyecek gücü kalmayacak,zombi gibi oyuncuları izleriz artık_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler