Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ BAŞKANINI TEBRİK EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ne kadar alexsis tolga tosic beck hatta defans hattında kim varsa alınmasını çok yanlış bulsamda ön tarafta aldıkları sattıkları ile büyük yapmıştır vizyonlarını dahada büyütüp alt sıra takımlarından 30yasındaki alexsis-tosic gibi vasat oyuncular almak yerine daha sağlam oyuncular alınabilirse önünde durabilecek rakip yok türkiyede

• Ben de çok başarılı buluyorum kendisini.Yaptıklaırının %80'i doğru.Şimdiden çok iyi hatırlanmasını sağlayacak stat ve şampiyonluğu getirdi bir de 3. yıldız onun döneminde takılırsa tamamdır ama son zamanlarda olmasa da seçimlerden önce korkuttu biraz.Çünkü açıklamaları şampiyonluğa gidecek takıma zarar verecek türdendi Halkın takımı değiliz gibi.Bence Başkanımız son dönemlerde bu dilinden vazgeçti çok şükür.

Bir de bence bu transfer dönemi dediğin gibi gerçekten çok önemli.Çok iyi bir forvet hattımız var ama vasatın altında bir defans hattımız var.Marcelo ve Beck hariç tüm defans ve kaleciler yollanır yerine uluslararası düzeyde futbolcular alınırsa gerçekten dehşet bir takım olur.Hesap numarası açsınlar ben kaleci almak için para yollarım ya gerekirse 10-15 milyon euro gibi rakamlara çıkalım kaleci için ama her geri pasta yüreğimiz ağzımıza gelmesin.Zaten şimdi o parayı yollamazsam ilerde kanser ya da kalp hastası olunca tedaviye fazlasını harcıcam bizim defans ve kaleciler yüzünden

• Başkan çok emektar bir insan gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

Her ne kadar alexsis tolga tosic beck hatta defans hattında kim varsa alınmasını çok yanlış bulsamda ön tarafta aldıkları sattıkları ile büyük iş yapmıştır vizyonlarını dahada büyütüp alt sıra takımlarından 30yasındaki alexsis-tosic gibi vasat oyuncular almak yerine daha sağlam oyuncular alınabilirse önünde durabilecek rakip yok türkiyede

Şuana kadar yaptığı en doğru karaları

1 - Şenol Güneş
    2 - Q7
    3 - Gomez

Bu 3 doğruyu yapmasa kellesi gitmişti

bunlarda bunlarda bonus oldu

Atiba
    Oğuzhan
    Kerim
  • Başkan güzel işler yapıyor. En iyi yaptığı iş bu sene stadı açmak ve evimizde şampiyonluğu ilan etmek oldu. Son 2-3 yıldır yapılan transferler zaten takıma belli bir seviye atlattı. Geçen sene Demba Ba geldi forvet gördük, bu sene daha üst modeli panzer Gomez geldi. Sergen den sonra onun klasında frikik atan Sosa geldi. Bunun yanında Oğuzhan, Kerim, Töre, Tolgay gibi genç yetenekli oyuncular kadroya katıldı. Tek eksiğimiz defans
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    GT7, Sosa ve takımın geri kalanı eşantiyonmu? Sokakta mı bulduk?

Fenerliler bile dayanamamış, adamı tebrik etmek için konu açmış, birtek size yaramadı başkan.. Ne diyeyim. Size de yaranamasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

GT7, Sosa ve takımın geri kalanı eşantiyonmu? Sokakta mı bulduk?

Fenerliler bile dayanamamış, adamı tebrik etmek için konu açmış, birtek size yaramadı başkan.. Ne diyeyim. Size de yaranamasın..

unutmuşum sosayı o kadar çok isim var ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fikret Orman döneminde 46 milyon euro transfer harcaması yapıp 32 milyonluk satış yapmışız. Elde kalan oyuncuların değerleri şampiyonluk gelirinden yüksek neredeyse. Sadece Töre ve Oğuzhan 35 milyon eder. Türk spor tarihinde bu kadar kar edilen transfer var mıdır acaba ? Kulübün marka değeri inanılmaz arttı, en fazla sponsor geliri olan takımız. Geçen sezon İngiltere'de Chelsea'den sonra en çok konuşulan takım Beşiktaştı. Önümüzdeki yıllarda Türkiyenin en çok tanınan takımı oluruz. Yeni stad, taraftar, q7 Gomez gibi dünya yıldızları, şampiyonlar ligi vs. derken bir anda marka değerimiz tavan yapar. Ayrıca bu sezon bir yıldız daha bekliyorum ben Arena'ya. Başkan söz vermişti, sponsor vs. ayağına getirebilirler.
  • Başkanın sevincide efsane adam adam
    Birileri fikret orman ilk geldiğinde küfürler ediyorlardı serdar adalı diye bağırıyorlardı nooooldulan şimdi fikret başkan adamdır diyorsunuz.
  • Fikret Ormanı çok eleştirdim ama bu bütünün anca %5' idir. Olumlu işleri çok daha fazla, zaten Beşiktaşın durumu ortada. İyi yönetilemseydi ne şampiyon olurduk ne de stadımız olurdu.

Ama bundan sonra kimse flaş transfer ya da büyük banservis ödemeleri beklemesin. Başkan kendi açıkladı, önceliğimiz borcun ödenmesi diye. Yine bonservisi einde futbolculara ya da kiralama yöntemine gidilecektir. Medyada ki transfer haberleri büyük çoğunlukla uydurma.

Kemik kadro olabildiğince korunsun gerisi hikaye.
  • Hep söyledim bunu belki gören arkadaşlar olmuştur. Bu sene şampiyon olamasak bile kalmasını istiyordum, Allaha şükür hem şampiyon olduk hemde Fikret Başkana güven arttı. Artık bütün camia arkasında herkes yavaş yavaş yola gelecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.