Şimdi Ara

Teb/Fortis Worldcard Sanalcard'a % 10 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
8.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brc27

SORU: Sadece 1 defa ve max 200 TL yararlanırsın ne demek?

CEVAP: 1 TL ile 2000 TL arasında istediğin alış verişi yapabilirsin ama bunu sadece 1 defa yapabilirsin. Yani bugün gittim 100 TL alış veriş yaptım, 3 gün sonra gittim 1000 TL alış veriş yaptım. Toplamda 10+100= 110 TL kazanamazsın. Sistem büyük olanı hesaplar ve 100 TL kazanırsın. Yada 2 defa 1000TL yaptın. Bu durumdada 100 TL kazanırsın. Çünkü 1 defa yararlanma hakkın var.

Bu bilgi hatalı. Bütün alışverişleriniz toplanır. Geçerlilik süresi içinde yapılan bütün alışverişleriniz dahildir. Hepsi toplanır ve ona göre bonus verilir. Geçen yıl böyleydi, bu yıl aksini yapacaklarını sanmıyorum. 1 defa yararlanılır ifadesi başka bir amaçla kullanılmış, 2 kez 200 kazanılmaz gibi. İfade de hata yaptıklarını düşünüyorum, bütün alışverişler dahil olacaktır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

paypal olmuyor sanırım. az önce para aktarımı yaptım taksit sayısında birşey görünmüyor normal mi bu?

alışveriş yapanlar rica etsem taksit tutarına bakabilirler mi açık provizyondan. bugun son kesim tarihi. eğer paypal oluyorsa. bu ay iki kere aktarım yapacağım.

Orijinalden alıntı: Flexi_

% 5 Bonusları yatan var mı?

bana mesaj geldi yuklendi diye
  • iki farklı mh temsilcisiyle görüstum aynı bilgiyi teyit ettirdim kampanya süresi içinde sanal kartınızla ne kadar alışveriş yaparsanız yapın hepsi toplanıyor ve %10 u indirim yansıtılacak ekstreye max 200.ayrıca tek çekim alışverişlerde 5 taksite bölünecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megtry -- 14 Aralık 2011; 7:47:02 >

Orijinalden alıntı: tenahiz

TEB world karta başvurdum ancak internet bankacılığı bilgilerimi şubye gitmeden öğrenemeyeceğimi söylediler. Bu işin başka bir yolu yok mu şubeye gitmem biraz zor

Kart basıldı fakat size ulaşmadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

quote:

TEB world karta başvurdum ancak internet bankacılığı bilgilerimi şubye gitmeden öğrenemeyeceğimi söylediler. Bu işin başka bir yolu yok mu şubeye gitmem biraz zor

Hayır kart daha basılmadı geçen hafta İnternet üzerinden kart başvurusunda bulundum bugün telefonla aradığımda internet bankacılığı için şubeye gitmem gerektiğini söyledi MH

quote:

Orijinalden alıntı: manyax

quote:

Hayır kart daha basılmadı geçen hafta İnternet üzerinden kart başvurusunda bulundum bugün telefonla aradığımda internet bankacılığı için şubeye gitmem gerektiğini söyledi MH

Kredi kartı yada banka kartı bilgilerinize internet üzerinden internet şubesi bilgilerini alıp girebiliyorsunuz.

Tabi bunun için kartın size gelmesi lazım.

• Arkadaşlar tecrübelerime dayanarak söylüyorum, kampanya bittikten sonra puanınızın yüklenmesi için mesaj/telefon trafiği yapmaya üşenecekseniz hiç bulaşmayın.
    Son 3 kampanyada müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeden puanım yüklenmedi.
    Bir tanesinde de Kampanyaya katılım SMS'i göndermemişsiniz diye cevap geldi, ben bile şüphe ettim bir an, koskoca banka hesabı... Gönderilmiş SMS'i saklamışım Allahtan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: megtry

iki farklı mh temsilcisiyle görüstum aynı bilgiyi teyit ettirdim kampanya süresi içinde sanal kartınızla ne kadar alışveriş yaparsanız yapın hepsi toplanıyor ve %10 u indirim yansıtılacak ekstreye max 200.ayrıca tek çekim alışverişlerde 5 taksite bölünecek

Bence siz TEB'in telefon şubesindeki mh temsilcilerinin söylediklerine fazla güvenmeyin. 8 Aralık'tan sonra sanal kart ile 5 alışverişim oldu.

Yalnızca ilki 5 taksite bölünmüş, diğerleri tek çekim görünüyo... Yani yalnızca ilk alışverişim kampanya kapsamına girmiş... Neyse ki en yüksek olan da ilkiydi

Orijinalden alıntı: cartok

TEB World'de taksitli alışverişe %10 indirim kesin olarak var mı? arkadaşlar yoksa tek çekim mi almamız gerekiyor.

world u bilmiyorum da. teb bonus sitesinde taksitten bahsetmiyor hic
  • ben şöyle bir kombinasyon yapmayı düşünüyorum.
    1-sanal teb world kart ile 1600 TL alışveriş
    2-sanal teb world kart ile 4X100 TL alışveriş
    (5 işlem de farklı günlerde ve hızlıaldan 12 taksitle)
    bu şekilde 200 TL indirim + yılbaşı hediyesi alabilir miyim. yoksa 160 TL + yılbaşı hediyesi mi alırım. yoksa 2 kampanya birleşmez mi?

╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
    ══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
    ══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
    ══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
    ══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
    ╔═════║═════║═║══════════════║══╗
    ÅÿηՄя
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAG

Arkadaşlar ETS den tebworld sanal kartla 6 taksit alışveriş yaptığımda %10 indirim oluyor mu?
    Yoksa sadece tek çekim olursa mı indirim oluyor?
    Bilen var mı?

İndirim her koşulda oluyor zaten WEB kart ile aldığınız sürece. Eğer alışverişiniz tek çekim ise o zaman taksit imkanı sunuyor size. Eğer taksitli aldıysanız ne taksitse o.

Hali hazırda Hepsiburada'da %10 Worldpuan ve 100 TL çek kampanyası var.

Şöyle bir kombinasyok yapılabilir mi?
    1- 800 TL alışveriş yapılsa %10 Worldpuan ile 80 TL,
    2- 800 TL alışverişin %10 Sanal kart indirimi ile 80 TL,
    3- Hepsiburada 500 TL üzeri 50+50 TL hediye çeki ile 100 TL.

Toplam 260 TL indirim kazanabilir miyiz?

Özet geçmek gerekirse; %10 Worldpuan ve %10 Sanal Kart indirimi birleşir mi?
    Bunların üzerine birde taksit ve erteleme yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 19 Aralık 2011; 20:44:46 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.