Şimdi Ara

Teb/Fortis Worldcard Sanalcard'a % 10 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
8.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: metinbestil

benimde ne bonusa ne de worlde yatmis.

Herhangi bir işlem olarak görünmüyor. Kullanılabilir limitiniz artmış mı artmamış mı onu kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 11 Ocak 2012; 12:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

quote:

2011 başlarında da benzer kampanya yapmıştı. O zaman maksimum 100 TL idi. Sanal kartla yapılan bütün alışverişleriniz dahil. İlk alışverişle kısıtlı değil.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brc27

SORU: Sadece 1 defa ve max 200 TL yararlanırsın ne demek?

CEVAP: 1 TL ile 2000 TL arasında istediğin alış verişi yapabilirsin ama bunu sadece 1 defa yapabilirsin. Yani bugün gittim 100 TL alış veriş yaptım, 3 gün sonra gittim 1000 TL alış veriş yaptım. Toplamda 10+100= 110 TL kazanamazsın. Sistem büyük olanı hesaplar ve 100 TL kazanırsın. Yada 2 defa 1000TL yaptın. Bu durumdada 100 TL kazanırsın. Çünkü 1 defa yararlanma hakkın var.

Bu bilgi hatalı. Bütün alışverişleriniz toplanır. Geçerlilik süresi içinde yapılan bütün alışverişleriniz dahildir. Hepsi toplanır ve ona göre bonus verilir. Geçen yıl böyleydi, bu yıl aksini yapacaklarını sanmıyorum. 1 defa yararlanılır ifadesi başka bir amaçla kullanılmış, 2 kez 200 kazanılmaz gibi. İfade de hata yaptıklarını düşünüyorum, bütün alışverişler dahil olacaktır bence.

Daha öncede başlıkta birkaç defa belirttiğim gibi bütün işlemler dahil edilmiş.
    şuan haklı çıkmamın haklı gururunuyaşıyorum ve ekstremdeki 200 tl indirimin keyfiyle daha bir mutlu oluyorum.

sizin limit mi artmis. indirim olarak da gozukuyor mu net bir sekilde.

• Öğle arası mesaj yollamıştım.Az önce telefonla aradılar.Bugün indirim geçilmiş ama valörlü olduğu için ekstrede yarın gözükecekmiş.

Iphone 6 64GB Gold - Samsung Note 2 Grey -- Ipad 2 16 GB Black
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekirkaan38

ARKADAŞLAR 2 AYRI SANAL KARTLA ALIŞVERİŞ YAPAN VARMI YANİ TEB BONUSLA AYRI TEB WORLD SANALLA AYRI AYRI YAPIPTA İKİSİNİDE İNDİRİM YANSIYAN ARKADAŞ VARMI BİZLERİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM

ayrı ayrı yaptım. ikisinden de indirim oldu evet. Zaten limitleri ortaktı. Toplam limitim 2 kartta yapmış olduğum sanal alışveriş %10 u kadar arttı. 1 er alışveriş yapmıştım
  • Kart Limiti: 3.000,00
    Kullanılabilir Limit: 997,49

Bana yatmayacak değil mi. 2 bin tllik falan alışveriş yaptım. 12 taksit 2 ay ötelemeli.

sadece worlde 200 TL indirim yansıtmışlar.

quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

teb sanal world den 5X100 yaptım. yılbaşı hediyesinden yararlanmak amacıyla.
    daha sonra da teb sanal bonusla 2 bin tllik işlem yaptım.

sadece worlde 200 TL indirim yansıtmışlar.

çok garip olmuş. Yılbaşı kampanyasına sanal kartlar ve sanal poslar dahil değildi. O yüzden 100 lira yatırmamaları normal ama 2000 tl lik teb bonus işleminin 200 tl indirimini Teb World'de yapmaları çok tuhaf.

YILBAŞI hediyesi için arceliğe daha gitmedim. world için sanal pos dahil değil demiyordu. bonus da sanal alışverişler dahil değil.

ARKADAŞLAR 2 AYRI SANAL KARTLA ALIŞVERİŞ YAPAN VARMI YANİ TEB BONUSLA AYRI TEB WORLD SANALLA AYRI AYRI YAPIPTA İKİSİNİDE İNDİRİM YANSIYAN ARKADAŞ VARMI BİZLERİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM

Ben ikisinide kullanmıştım sadece wolrd e 200 tl ödeme gibi yapılmış... Ama eğer tek kart gibi bir ibare yoksa kampanya şartlarında itiraz edeceğim... Teb bonus ta 83 usd teb world e ise 96.5 tl iade olması gerekiyordu...

Orijinalden alıntı: java

quote:

Ben ikisinide kullanmıştım sadece wolrd e 200 tl ödeme gibi yapılmış... Ama eğer tek kart gibi bir ibare yoksa kampanya şartlarında itiraz edeceğim... Teb bonus ta 83 usd teb world e ise 96.5 tl iade olması gerekiyordu...

sizin dolar olarak harcamanız belki sistemde bir sıkıntı oluşturmuş olabilir. Öyle şey olur mu demeyin. Tebin sistemi çok dandik. Otomatik ödeme talimatlarım var 2 tane. Geçenlerde farklı karttan ödedim. Son ödeme tarihi gelince bidaha ödedi birini. Diğerini de ödeyecekti de allahtan farkedip aradım. Dedim ne yapıyorsunuz? Böyle durumlarda geçici durdurma istemem gerekiyormuş. Hayatımda ilk defa duyduğum bu yöntem, sonra ortak limit olayı hep tebte. iş bankası, ziraat, finansla da çalışıyorum hiçbirinde böyle birşey görmedim.

Neyse sonuca gelelim ben ortak limitli hem teb world hem teb bonus sanalla alışveriş yaptım 400 tl. İndirim de teb worldün dönem içinde yansıdı. 11/01/2012 SANAL KART %10 İNDİRİM KAMPANYSI - - 39,84

Max 200 lira da olabilir bu arada ödenebilen tutar. Fazlasını alan okumadım yanılmıyorsam.

• Bana müşteri hizmetleri 2 defa ilk alışverişe demişti, son alışverişime yansıtmışlar, 75 lira iade olmuş. Bilsem diğer alacaklarımı da alırdım, neyse buna da şükür yerde para bulmuş gibi oldum :)
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.