Şimdi Ara

Teb/Fortis Worldcard Sanalcard'a % 10 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
8.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tenahiz

quote:

Orijinalden alıntı: shockfiyat

quote:

Teb bonusta %10 indirim kampanyası var mı arkadaşlar?

Ewet bonus sanal kartta var... Ama yalnızca SMS gelenlerde mi geçerli bilmiyorum...

Bilgi için teşekkürler. Teb world karta başvurdum Teb bonus kartada başvurursam 2 kartanda ayrı ayrı %10 indirim kazanbilir miyim?

evet kazanabilirsiniz , 2si farklı sisteme sahip ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikı kart ıcın aynı anda talebınız alınamaz öncelıkle Ilk kartın basvuru surecı tamamlanmalı.Ancak Bonu kart var ıse basvuru anında World kart otomatık olarak uretılır ve Internet bankacılıgında sanal kart uretebılırsınız kart sıze gelmese bıle

Iphone 6 64GB Gold - Samsung Note 2 Grey -- Ipad 2 16 GB Black
  • quote:

quote:

Ewet bonus sanal kartta var... Ama yalnızca SMS gelenlerde mi geçerli bilmiyorum...

tebworld sitesinde var tebbonus sitesinde yok. ama banagelen mesaja gore teb bonusda da var bu kampanya. ayrica gelen mesajda size ozel demiyor.

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

Hepsiburadadan altin alsak indirim olur mu acaba

olmaz demediklerine gore olmasi lazim hatta telefona tl yuklemesi de olur.

Hepsiburadadan altin alsak indirim olur mu acaba

Olur olur altin ve kontorle alakali bir ibare yok

şimdik tek çekimle altın alsam 5 taksit mi yapacak kesin mi bu?

kesinlikle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: metinbestil

sadece tebde gecerli normal world ve bonuslarda gecerli degil. bu arada gecen ayin yuzde 5 bonusu yatan oldu mu. ben bakamadim daha

Az önce baktım, henüz birşey yok ama şimdiye kadar ben pek sorun yaşamadım, sanırım en geç yarın yatar.

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler. Teb world karta başvurdum Teb bonus kartada başvurursam 2 kartanda ayrı ayrı %10 indirim kazanbilir miyim?

hem teb world hem teb bonus karta sahip olduğumdan yazıyorum. Teb world e zaten sahiptim teb bonus a başvurduğumda bana teb world umun limitine ortak bir teb bonus kart çıkardılar. Hatta ilk önce bu kartın limiti 10 tl idi. Bir iki gün sonra teb worldun kartıyla aynı oldu. Ben bonustaki otomatik ödeme kampanyasından yararlanmak için çıkartmıştım. Daha önce teb world kartımla yararlandığım için katılamayacağım söylendi. Şikayet ilettim. Geri dönüşte de 2. kazanımın mümkün olmadığını söylediler. Yüksek ihtimalle 2. kartınızla kazanamazsınız.

• Ggden altın almakmi mantıklı olur paypala para yuklemekmi

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

quote:

quote:

hem teb world hem teb bonus karta sahip olduğumdan yazıyorum. Teb world e zaten sahiptim teb bonus a başvurduğumda bana teb world umun limitine ortak bir teb bonus kart çıkardılar. Hatta ilk önce bu kartın limiti 10 tl idi. Bir iki gün sonra teb worldun kartıyla aynı oldu. Ben bonustaki otomatik ödeme kampanyasından yararlanmak için çıkartmıştım. Daha önce teb world kartımla yararlandığım için katılamayacağım söylendi. Şikayet ilettim. Geri dönüşte de 2. kazanımın mümkün olmadığını söylediler. Yüksek ihtimalle 2. kartınızla kazanamazsınız.

hadi ya. ben de başvurmuştum world e az önce.

• Arkadaslar gg'den bir urun alacagim nakit ihtiyaci olan varsa kredi karti ile urunu alsin ben kendisine nakit vereyim ilgilenen varsa pm atsin lutfen

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: brc27

Arkadaşlar. Yoruların hepsini okudum. Kimi doğru, kimi yanlış kimi de eksik. Ben size SORU CEVAP olarak yanıtlıyayım.

SORU : İstediğim alış verişi yapabilirmiyim?

CEVAP: Evet yapabilirsin. TV al, telefon al, kemara al vs vs. Ama su-elektrik-doğalgaz gibi fatura ödeme olmaz, emlak vergisi veya araba vergisi ödeme olmaz. Çünkü bunların POS statüsü farklıdır.

SORU: Hepsiburada.com daki gibi %10 worldpuan kampanyası ile birleşirmi?

CEVAP: Hayır birleşmez. %10 world kampanyasında sanal kartlar dahil değildir. Daha doğrusu bankanaların vermiş olduğu puan kampanyalarında sanal kartlar hiçbir zaman dahil olmaz. Sanal kartlar için ayrı kampanya düzenlenir. Şuan TEB de olduğu gibi. Geçen aylardada Axses te vardı.

SORU: Peşinmi almalıyım taksitlimi?

CEVAP: Her ikisindede geçerlidir. Peşine 5 taksit olayı sizi yanıltmasın. Onun amacı vadeli alımlarda vade farkı geliyor bazı ürünlerde (Altın gibi) Siz vade farkı ödemeyin istersen peşin al ben sana 5 taksit yaparım diyor banka.

SORU: Sadece 1 defa ve max 200 TL yararlanırsın ne demek?

CEVAP: 1 TL ile 2000 TL arasında istediğin alış verişi yapabilirsin ama bunu sadece 1 defa yapabilirsin. Yani bugün gittim 100 TL alış veriş yaptım, 3 gün sonra gittim 1000 TL alış veriş yaptım. Toplamda 10+100= 110 TL kazanamazsın. Sistem büyük olanı hesaplar ve 100 TL kazanırsın. Yada 2 defa 1000TL yaptın. Bu durumdada 100 TL kazanırsın. Çünkü 1 defa yararlanma hakkın var.

Umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşlar. Keşke bunları bankalarda açık açık yazsa

NOT: Ayrıca TEB te 2 ay erteleme var. Ben hapsiburada.com dan 6 aralıkta peşin ve asıl kartımla alış veriş yaptım. 2 ay sonraya atmış ödemeyi. Şimdi aynısını sanal kartla yapacağım size bilgileri paylaşırım arkadaşlar.

Saygı ve Selamlarımla

Hepsiburada %10 world puan kampanyasında sanal kartların geçerli olmadığına dair ibare nerede var?

Ben her zaman sanal kart ile alışveriş yaparım ve daha şimdiye kadar uygulama dışında bırakıldığım world puan kampanyası olmadı. Sanal kartlar teorik olarak asıl kartların tüm özelliklerine "sahiptir". Aksi durum özellikle belirtilmediği sürece %10 world puanın yatmama ihtimali olamaz.

• paypal olmuyor sanırım. az önce para aktarımı yaptım taksit sayısında birşey görünmüyor normal mi bu?
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.