Şimdi Ara

Teb/Fortis Worldcard Sanalcard'a % 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
8.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEB Sanal Worldcard ile yapacağınız tüm harcamalarınızda indirim!
    8-31 Aralık 2011 tarihleri arasında TEB Sanal Worldcard ile yapacağınız tüm harcamalarınıza %10 indirim!
    Kampanya Detayları:

Kampanya 8 ? 31 Aralık 2011 tarihleri arasında TEB Sanal Worldcard ile yapacağınız alışverişler için geçerlidir.

Ödül kullanımları, iade ve iptal işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Her kart kampanyadan en fazla 1 defa yararlanabilir.
    Her kart kampanyadan en fazla 200 TL indirim kazanabilir.
    İndirim 10 Ocak 2012 tarihinde ekstreye yansıtılacaktır.

kampanyanın iyi yanı: Hepsiburada 'ya mahkum kalmadan yüzde 10 ve max ın 200 Tl olması;büyük parça alacaklar için avantajlı
    kampanyanın muamması şu anda " Her kart kampanyadan en fazla 1 defa yararlanabilir."
    Tek alışverişi mi kastediyor yoksa 8-31 aralık dönemindeki alışverişlerin toplamının yüzde 10 unu mu kastediyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_15 -- 9 Aralık 2011; 15:23:23 >

• Kampanya ilk görüşte güzel gibi, ama açıklama tam TEB'e yakışık bir açıklama olmuş. "Her kat en fazla 1 defa yararlanabilir" , "Her kart en fazla 200 TL indirim kazanabilir", buyur ayıkla pirincin taşını. Benim bu açıklamadan anladığım, bir defada yapılacak 2,000 TL lik bir alışverişin %10 u yani 200 TL indirim yapıyor ekstrede (veya artık sanal kartla yaptığı ilk alışveriş kaç TL lik ise o mebalğın % 10'u kadar). Şimdi telefon açıp MH yetkilisine sorayım desen, çalışanlar evlere şenlik, hepsi kafasına göre cevaplıyor. Neyse, en güzeli katılmamak.
  • yok zaten ben de Müşteri hizmetlerine sormak gibi bir ihtimali düşünmek istemiyorum.
    Sinir ve yanlış bilgi sahibi olmaktansa hiç aramamak daha iyi,ben de anladığım tek alışveriş tek indirim şeklinde değerlendireceğim.Teb eziyet idi,fortis iyi did.İkisi birleşince 3 kaplan gücünde eziyet oldular.
    Amd Ryzen9 5900x (DARK X127), MSI B550 Gaming Edge Wifi, Gskill 32GB DDR4 3600mhz CL16, SAPPHIRE NITRO+ RX 6900 XT SE, GIGABYTE M32U 4K 144hz, PNY CS3040 2TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Corsair 780T White, EVGA Supernova 1300w G2, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • şimdi vatan kampanyasında %25 indirimli 2000tl alışveriş yapınca 200tl daha indirim olup 1800 mü ödeyeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

şimdi vatan kampanyasında %25 indirimli 2000tl alışveriş yapınca 200tl daha indirim olup 1800 mü ödeyeceğiz?

vatandan 2000 liralık alışveriş yapınca sanal kartınızdan 2000 lira çekilecek ve ocak ayında 200 lirası iade edilecek.
  • gecen hafta 470 tl lık alısverıs yapmıstım bugun 47 tl gerı donmus bu ne dıyordum buradan okuyunca anladım kı yuzde on gerı donmus bana sprız oldu sonuc gercekama yuksek mıktarlı bırsey almak lazım daha karlı olacagı gercek 47 tl yı bu ayın sonuna kadar kullana bılırsın dıye msj geldı dıkkat etmek lazım.ama ılk defa bu karttan avantajlı bırsey goruyorum ıyı dıyelım.

Orijinalden alıntı: wertyon

quote:

şimdi vatan kampanyasında %25 indirimli 2000tl alışveriş yapınca 200tl daha indirim olup 1800 mü ödeyeceğiz?

vatandan 2000 liralık alışveriş yapınca sanal kartınızdan 2000 lira çekilecek ve ocak ayında 200 lirası iade edilecek.

Veya (ekstre kesim tarihine bağlı olarak) direk ekstre borcundan 200 TL düşecek.

pek güvenemiyorum doğrusu.
    ama mebla yüksek olunca kapılarında yatar kalkar gene alırız o parayı :)
    sonuçta yanlış pos-anlaşmalı işveri vs bahaneleri olamaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

bana msj geldi ve 5 taksit ile diye peki bu taksit olayını nasıl belirlycez alışveriş sırasında 5 taksit mi alıcaz yoksa peşin alıcaz onlar 5 taksitmi yapacak ?

bana gelen mesajda da 5 taksitten bahsediliyor. teb in sitesine baktığımda başka bir kampanyası daha var, peşin alınan alışverişlere kendisi 5 taksit yapıyor. anladığım kadarıyla iki kampanya birleşitirilebiliyor.eğer peşin alırsanız hem %10 indirim hem de 5 taksit yapıyor. taksitli alırsanız zaten sadece %10 kampanyasına katılmış oluyorsunuz.
  • quote:

kredi kartınız zaten varsa teb internet şubesinden anında sanal kart alabilirsiniz.

sağol hocam cevap ıçın , kart var ınternet şubesi yok vatanin bugünkü kampanyasına yetiştiremem ama yıl sonuna kadar mutlak indirim olur yine vatanda
    Bediüzzaman Said Nursi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener19

arkadaşlar internet şubesinden sanal kart oluştursam bu numara ile gidip normal bi dükkandan 2000 tl lik alışveriş yapsam indirim ekstreye yansır mı?

alışveriş yaptığın dükkanın POS cihazında mail-order özelliği var ise ve bu şekilde ödersen olmamasına engel yok gibi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.