Şimdi Ara

Teb banka kartı toplam 50 tl indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
22
Favori
43.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sssss5

Uygulama üzerinden katılmak isteyince kredi kartı başvurusuna yönlendiriyor. SMS ile katıldım onay mesajı geldi hala aktiftir gözükmüyor
    Bende de aynısı oldu. Sayaç olmadığı için harcamaları göremeyeceğiz. Ama en azından kampanyaya katıldığımız mesajla ispatlı. Sorun çıkarsa düzeltirler sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamadan katilamadim sms atti. Kabl etti

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bilgilendirir misiniz hocam?

Alıntıları Göster
    Aynı kampanyanın Haziran olanından gelecek indirimler 5 temmuzda yatacak. Cepteteb banka kartı dahil mi değil mi diye yazılıp konuşuldu kimsisi dahil dedi kimisi sms gönderip olumlu dönüş olsa da yatmaz dedi. Haziran aynın indirimi 5 temmuzda yatacak -eğer olursa- bu yüzden işini garantiye almak isteyen 5 temmuzda yatıp yatmamasına göre bu ay işlem yapmalı.
  • Geçen ayın indirimleri bugün yatmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Ay gün aynı işyerinde geçerli değildir sanırım.
    Tahminimce
    +aynı gün farklı işyeri geçerli olabilir
    Bu şekilde denediniz mi hocam?sayaç ilerledi mi?

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Suan yatmış hocam geçen ayki kampanyadan

• 50₺ yatmış👌🏻

• Bana yatan bir şey yok. Cepteteb hesaptı. 7 Temmuzu bekler, olmazsa şikayet yolu gözükür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 3 Temmuz 2019; 9:42:30 >
  • Bana da yatmamış bir şey ama daha erken, 7'sinde yatacaktı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Bana da yatmamış bir şey ama daha erken, 7'sinde yatacaktı?
    Tebrikler!Banka karti kampanyasina katiliminiz saglanmistir. Indirimler 05 Temmuz 2019'da yansitilacaktir.Keyifli alisverisler dileriz. B003

• Bana da yatmamış.

• Teb banka kartı. Yatan yok daha. Uygulamada 7 temmuz. Mesajda 5 temmuz diyor. Bekliyoruz bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Aynı kampanyanın Haziran olanından gelecek indirimler 5 temmuzda yatacak. Cepteteb banka kartı dahil mi değil mi diye yazılıp konuşuldu kimsisi dahil dedi kimisi sms gönderip olumlu dönüş olsa da yatmaz dedi. Haziran aynın indirimi 5 temmuzda yatacak -eğer olursa- bu yüzden işini garantiye almak isteyen 5 temmuzda yatıp yatmamasına göre bu ay işlem yapmalı.

Alıntıları Göster
    Şimdi şöyle mesajla katıldık tebrikler falan dedi ama hala uygulamada katıl diyince kredi kartı başvurusu çıkıyor. MH'yi aramak istemiyorum eğer böyle bir durum varsa çomak sokmamak için, eğer geçen ay da aynı şekilde olup bu ay puanı yatan arkadaşlar varsa alıntılasın bu mesajı yatıp yatmadığına dair ona göre biz de işlem yapalım.

• Bana yatmış bugün. Merak edenler için ; Uygulamadan katılım sağlamıştım geçen ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 3 Temmuz 2019; 14:18:3 >
  • Geçen ayki 50 lira banada yatmış. Bu ay SMS ile katıldım. Müşteri hizmetlerini arayıp uygulama üzeriden katılmayı deneyince kredi kartı başvurusuna yönlendiriyor diye anlattım. Umarım çözerler o sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Geçen ayki 50 lira banada yatmış. Bu ay SMS ile katıldım. Müşteri hizmetlerini arayıp uygulama üzeriden katılmayı deneyince kredi kartı başvurusuna yönlendiriyor diye anlattım. Umarım çözerler o sorunu
    Ayni sorunu bende yasadm uygulamadn. Mecbr sms attik

• quote:

Orijinalden alıntı: black_leon

Ay gün aynı işyerinde geçerli değildir sanırım.
    Tahminimce
    +aynı gün farklı işyeri geçerli olabilir
    Bu şekilde denediniz mi hocam?sayaç ilerledi mi?
    Sayac nerde ?

• Uygulamaya giriş yapın. İlgili kampanyaya gelince görünüyor

• bana 20 yatmış hayret
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    ben mesajla katılmadan uygulamadan katılmayı denedim aynı şekilde KK başvurusu çıktı, MH aradım deniyorum olmuyor diye mesajla katılım yapın onay mesajı gelmesi yeterli dedi. Halen uygulamada katıl diyor, sanırım o önemli değil. sms cevabı yeterliymiş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.