Şimdi Ara

Teb banka kartı toplam 50 tl indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
22
Favori
43.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulama üstünden katıldıktan sonra uygulamaya giriş yaptım tekrar. 0/5 harcama şeklinde istatistik açmış. Sanki katılmış gibiyim. Bir kere deneyeceğim eğer istatistik ilerlerse sms atmam yoksa atarım. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adioses

Mesaj gönderdim katılım alındı mesajı geldi.
    Cepteteb uygulamadan bakıyorum şimdi hala katıl düğmesi aktif görünüyor bastığımda da katılmak için kredi kartı başvurusu yapın uyarısı veriyor.
    Şimdi ben katıldım mı katılamadım mı anlamadım
    Aynen öyle. SMS ile katılım alınmasına rağmen kredi kartı başvurusu yapın diyor. Ne alaka anlamadım.
  • Cepteteb dahil değil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam karti daha bugun aldim bu indirim olayi nasil oluyor bir anlatacak olan varmi hesaba gerimi yatiyo

• geçen ay sektör kısıtlaması yoktu gibi
  • Geçen ayınkiler 5 temmuz diyor cepteteb kart için. Yatar mı diue şüphesi olanlar 5 temmuzda gelip gelmediğine bakıp buna da katılabilir. Şahsen ben 5 temmuzdan önce harcama yapmayacağım yatarsa harcama yaparız bununla da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

geçen ay sektör kısıtlaması yoktu gibi
    Vardı yine aynısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Geçen ayınkiler 5 temmuz diyor cepteteb kart için. Yatar mı diue şüphesi olanlar 5 temmuzda gelip gelmediğine bakıp buna da katılabilir. Şahsen ben 5 temmuzdan önce harcama yapmayacağım yatarsa harcama yaparız bununla da.
    Bilgilendirir misiniz hocam?
  • Özellikle kampanyaya uygulama üzerinden katılacaklara naçizane tavsiyem ekran görüntüleri almaları yönünde olabilir.

Geçen ay Cepteteb tatil kampanyası kapsamında 60 TL bonus hakkı kazanmama rağmen kampanyaya katılmadığım gerekçesiyle puan kartıma yüklenmedi. İki tane şikayet kaydı oluşturdum; ilkini katılmadığım gerekçesiyle olumsuz olarak kapattılar, iCloud'dan silinmiş fotoğraflar içinden aldığım ekran görüntüsünü bulup ikinci şikayet kaydı açtım... Şu an inceleme aşamasında; ama buna rağmen bonus yatmayacak olursa yapılacak şey de belli aslında. Her ne kadar kampanya güzel olsa da tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum.

Haber verdiğiniz için teşekkürler @dj_citax
  • Temmuz ayında şu ana kadarki en avantajlı kampanya.
  • Kampanyayi uygulamada bulabilen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama üzerinden katılmak isteyince kredi kartı başvurusuna yönlendiriyor. SMS ile katıldım onay mesajı geldi hala aktiftir gözükmüyor

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Giriş yapınca göründü bende.

• Indirim olayini anlatacak bir teb li yokmu indirim nedemek ekstradan mi dusuyo karta bonis gibi yukleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Indirim olayini anlatacak bir teb li yokmu indirim nedemek ekstradan mi dusuyo karta bonis gibi yukleniyor
    Hesabina geri yatıyor.

• Vakıfbanktan daha iyi kampanya teşekkürler.
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    Ok hocam cok tesekkurler

• secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı yükleyip kampanyalar bölümünden kampanyaya katılın ya da mesaj atarak katılın. Şartlara uygun her 100 tl harcamanız karşılığında 5 Ağustos'ta 10 TL hesabınıza yatıracaktır. Puan olarak değil, direkt para olarak yattığı için istediğiniz gibi harcayabileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 2 Temmuz 2019; 22:58:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.