Şimdi Ara

Team Fortress 2 Grafik Sorunu [Çözdüm]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Team Fortress 2 Grafik Sorunu [Çözdüm]

Oyun orjinal ve güncel. Ekran kartı sürücüsü de güncel (Ati 8.8)

Nasıl düzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandolfini -- 5 Eylül 2008; 18:34:39 >

• Hatanın oyun kaynaklı olduğunu hiç zannetmiyorum.Grafik kartı(Heleki ATIler),ısındı mı texturelerin hepsi dağılıyor.Bu da onun gibi olabilir.Sürücü güncel ise ekran kartının fan hızını arttır diyebilirim.Fakat bu biraz bilgi ve tecrübe gerektirebilir.Eğer yaparım diyorsan internette ve DH'de bulunmakta rehberi ama ekran kartına bişe olabilir.Onun yerine grafikleri hafiften düşür ve öyle dene.
  • Keşke ekran kartınızın modelini ve kullandığınız kalite ayarlarını yazsaydınız. O zaman bir çözüm önerebilirdim.
  • Oyundan da olabilir. Bende counter strike source oynarken bazı maplarda böyle pembe siyah görüntüler çıkıyordu. Oyunu yeninden kurmuştum ve düzelti. Şu anda Ati ekran kartım var, en güncel driver mevcut. Tf2 gayet güzel grafiklerle oynuyorum. Senin sorunun belki başka nedenden de olabilir. benim görüşüm oyunun hatalı olmasından yana..
  •  Team Fortress 2 Grafik Sorunu [Çözdüm]

Konsoldan hallettim. Sorunun nedeni : Missing Textures.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandolfini -- 5 Eylül 2008; 18:35:48 >
  • Nasıl çözdün.Bizimle paylaş bizde bilelim

MMTC;Bu arada oyundaki nickin nedir ?
    Aynı zamanda Gandolfini;seninkide nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 5 Eylül 2008; 20:33:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

Nasıl çözdün.Bizimle paylaş bizde bilelim

Valla konsolu açıp Download ile ilgili bişeyler yazdım sonra bi servera daldım. Haritayı download etti, girdiğimde resimdeki gibi.

Bi kaç saat oymadım. Bi kaç haritaya girdim, hiç birinde sorun yok. Şimdi de performans dan şikayetçiyim. 2ghz işlemci, 1gb ram, 256mb x1950 pro. orta ayarlarda bile kalabalık yerlerde sürünüyo oyun. Sizde nasıl.

Bir de hangi serverlara giriyosunuz.

Okku [TR] Since 1983 - Benim Nick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandolfini -- 5 Eylül 2008; 20:37:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemciden olabilir x1950 yeter ramde tabiki fakat 1.7 işlemci istio oyun zaten, bu arada non steam misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

işlemciden olabilir x1950 yeter ramde tabiki fakat 1.7 işlemci istio oyun zaten, bu arada non steam misin?

sorma bi sistemi yenileyemedik gitti. Fakat Gta4 gelmeden değiştiriyorum kasaya.
    Steam.
  • o kadar kasmaya gerek yok ahım şahım bir sistem alma bence çünkü team fortress 2 gtx280 dir 4870 dir öle kartlar istemiyor, ben şahsen hd 3650 ile 1280x1024 de 4xAA da 8xAF de full grafiklerde rahat oynuyorum fps 40-60 aa yı kapasam çok artacak
  • işlemciye önem ver biraz bendede pd 3.4 oc suz ve 8800gt var g92 bazı yerlerde 20 ye kadar düşüyor fps bazen dahada cok düşdügü oluyorda steamden oyunun dosyalarını defrag yapınca az da olsa düzeliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

o kadar kasmaya gerek yok ahım şahım bir sistem alma bence çünkü team fortress 2 gtx280 dir 4870 dir öle kartlar istemiyor, ben şahsen hd 3650 ile 1280x1024 de 4xAA da 8xAF de full grafiklerde rahat oynuyorum fps 40-60 aa yı kapasam çok artacak

Sistemin çok iyi ama. 3650 sağlam kart. İşlemci de yeterli. AA hiç etki etmez üst sınıf kartlarda merak etme. Sadece 6X yapınca biraz fak ediyo ama X1950 de öyle.

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

işlemciye önem ver biraz bendede pd 3.4 oc suz ve 8800gt var g92 bazı yerlerde 20 ye kadar düşüyor fps bazen dahada cok düşdügü oluyorda steamden oyunun dosyalarını defrag yapınca az da olsa düzeliyor

Bi defrag çakıcam şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandolfini -- 7 Eylül 2008; 17:33:05 >

• paneldeki sistem her tür map ve yoğunlukta stabil bir grafik çiziyor. Yani fazla kalabalık olmayan boş ortamlarda ne ise kalabalıktta çok az düşüğü oluyor ama 20 -30 lara kadar inmiyor. Bunun en büyük sebebi işlemcidir.

Bu arada bu morumsu şeyler bendede arada oluyor ama ufak tefek yerlerde, sebebini bi anlayamadım. Kartın ısınması ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kart soğukken bile oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 9 Eylül 2008; 22:47:24 >
  • Lütfen kodları bana da söyler misin? Bende silahlarda gözükmüyor ve giriş ekranı böyle:

Team Fortress 2 Grafik Sorunu [Çözdüm]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandolfini

quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

Nasıl çözdün.Bizimle paylaş bizde bilelim

Valla konsolu açıp Download ile ilgili bişeyler yazdım sonra bi servera daldım. Haritayı download etti, girdiğimde resimdeki gibi.

Bi kaç saat oymadım. Bi kaç haritaya girdim, hiç birinde sorun yok. Şimdi de performans dan şikayetçiyim. 2ghz işlemci, 1gb ram, 256mb x1950 pro. orta ayarlarda bile kalabalık yerlerde sürünüyo oyun. Sizde nasıl.

Bir de hangi serverlara giriyosunuz.

Okku [TR] Since 1983 - Benim Nick

Aga konuyu hortlatcam ama Yazdığın kodlar nelerdi bi açığa kavuşturur musun bende de aynı problem var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.