Merhaba arkadaşlar. Konuyu, "Call of Duty Serisi" 'ne açacaktım; ancak şu an orada hiç kimse yok. Ve karşılaştığım bu durum da, oyunla alakalı değil de; sistemden kaynaklanan bir problem galiba. Call of Duty 2 ve Call of Duty 4'ün ikisi de kurulu. Ancak sadece single player modları çalışıyor. Multiplayer seçeneğine tıkladığında sanki oyun açılır gibi oluyor, ekran kararıyor, mouse imleci çıkıyor ve birkaç saniye içerisinde oyun kapanıp; masaüstüne dönüyor. Herhangi bir hata verse, içim yanmayacak ama; 1 kere bile hata vermedi. Her 2 oyunun single playerın da, herhangi bir problem çıkmadan oynayabiliyorum. Denemediğim şey kalmadı. Uyumluluk modlarının hepsini ve "Run as Administrator" seçeneğini de denedim. Bu konu hakkında, ne yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden; yardımlarınız için, teşekkür ederim. İyi forumlar.
Büyük ihtimalle windows 7 ile uyum sorunu vardır. Zaten bu oyunlar piyasaya çıktığında windows 7 ortada yoktu. bununla ilgili yama var mı bilmiyorum bi kontrol et istersen.
pb beta işletim sistemlerini desteklemiyor diye biliyorum.sırf bende o yüzden win 7 kurmadım bu arada callofduty 2 hangi serverlarda oynuyordun.ben tct clanındayım.