Şimdi Ara

tdk.com.tr güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uni kitapları için güzel bir siteye benziyor ama sitenin altında güvenlik önlemi göremedim. var mı daha o.ce alışveris yapan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yaptım bi sıkıntı çıkmadı ama sanal kartla almanı tavsiye ederim ödeme ekranında hiçbir güvenlik sistemi yok.
  • teşekkürler

• ben kitap alamadım, daha doğrusu kitap ellerinde olmamasına rağmen 1.5 ayı geçti ne paramı iade ettiler nede geri döndüler güvenilir bulmadım
  • Türk Dil Kurumu zannedenler artılasın

• Biraz hortlatıyorum ama bildireyim dedim.
    Sözde 1-2 gün içinde kargoya verilmesi gereken kitaplar 5 gündür kargoya verilmiyor,üniversite öğrencisiyim sınavlarım başlamak üzere ve mağdurum.Hiçbir iletişim şansınız da yok telefon numaraları sürekli meşgul çalıyor.
    edit: 10. gün kargoya verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loki17 -- 10 Ekim 2018; 21:2:21 >
  • Ben de türk dil kurumu sanıp düştüm

Olumlu - olumsuz nerdeyse hicbir yorum yok internette.

Bugün (21 şubat 2020 cuma) 16:30 gibi bir kitap sipariş ettim. Tedarik süresi ile alakalı birşey yazmıyordu aradım 3 iş günü dediler, hafta içi elinize ulaşır dediler. Evet müşteri hizmetlerini tek aramada ulaştım, bekletmediler.v Kitap spss üniversitede bir ders için. Haftaya ödev var bakalım yetişecek mi

Edit: Sipariş 26 şubat perşembe öğlen elimde oldu yani kargo dahil 4 iş günü içinde elime geçti. Bu firmadan ben memnun kaldım

isterseniz ilk mesaja ekleyebilirsiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 27 Şubat 2020; 16:45:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.