< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (31. sayfa)
-
-
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Tuşa basınca sorunsuz olarak devam ediyordu fakat ben makineyi ben işteyken evi temizlesin diye aldım. Hata verince telefondan hiçbir şey yapamadığımız için çok sinir bozucu olmaya başladı. Bugün kargoya verdim. Teknik servisi aradığımda bana dalga geçer gibi halıda sorun olabilir dediler. Servisin çok ilgileneceğini düşünmüyorum fakat cihaz çok temiz olduğu için belki bir umut değişim yapabilirler. Sonucu gelince paylaşacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toz torbası işi hala muamma kaldık mı toz torbasız :) makina yatıyor kaç gündür çalıştıramıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Usta torbaları atmasaydın keşke 1 fermuar dikip dolunca fermuarlı kısmı açıp içini büyük torbasız süpürge ile çekiyorum. Yedek toz torbası sorununu çözünceye kadar böyle idare edeceğiz. Aliexpresste yedek torba var ancak orada da ucuz değil ve oradan getirtmek de ayrı bir iş. Birde gümrük vs nasıl oluyor bilmiyorum bayadır yurtdışı alışveriş yapmıyorum. Olmadı en son çare aliexpressten sipariş vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ne bileyim uğraşmak istemedim, nasıl olsa bulurum dedim hepsini kullandım. Şuan içindeki sonuncuyu bi formülle dediğine çevirebilirim.
-
Torbaya ihtiyaç duyanlar amazon üzerinden (biraz pahalı :( ) sipariş edebilirler.
amazon
TCL RVR3D Robot Süpürge Toz Torbası Kiti, Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B5W3ZNH7/?coliid=I1YQJCIP31IXKI&colid=3KTO8Q33KWB4C&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it -
Çok pahalı :( Daha önce sanki n11 den bir satıcı yan sanayi olarak üretileceğini söylemişti o mesajı bulamadım, sonradan bir gelişme oldu mu o arkadaş bizi de haberdar edebilirse çok iyi olur
Ben de 4 aydır hala kendi toz torbası ile kullanıyorum. Torbanın plastiğini kırmadan çıkarıp elimle temizliyorum silkeliyorum ve başka bir makine ile çektirip tekrar takıyorum ama artık yedek torba alma vakti geldi ne yapabilirim.
-
Ben de aynı şekilde yapıyorum ancak bu genel manada işkence gibi oluyor. Onca para verip bu eziyeti çekmek hiç hoş değil. Farklı bir yöntem bulmamız şart. :-) Bazıları fermuar dikin falan demiş ben onu araştırıyum.
-
-
Yazılım güncellemesi geldi yapmadıysanız yapın bahsettiğiniz sorun ve sunucu bağlantı sorunları vs düzeltilmiş
-
Bende sorun yok herşey yolunda, o tarafta internet ile ilgili bir sıkıntı olabilir yada modemde bir sıkıntı olabilir DNS adresi vs
Wifiden olacağını düşünmüyorum çünkü üye girişi dahi yapamıyorum mobil veriylede yapamıyorum uygulamada bir sıkıntı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 7 Nisan 2023; 22:44:58 >
Edirne'de bir sıkıntı yok TT net Mobil ve kablonet her ikisinde de denedim. Aklıma başka bir şey de gelmiyor.
Parke üzerinde sağa sola dönerken ciddi ses yapıyor gacırtı şeklinde. Bu sorunu çözebilen var mı? Güya sessiz modda çalıştırıp kullanıyoruz ama dönerken çıkardığı ses tüm evi inletiyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aletin tekerleri sökülüyor mu . Sökebilen oldu mu hiç ? Tekerlerden biri kilitlendi dönmüyor
Merhaba, rulo fırça hatasından dolayı garantiye gönderip hatasız cihaz alan oldu mu?
Hocam gönderdim haftaiçi gelecek.
Paylaşırım durumu. Tekerinde ses vardı ve fırça hatası veriyordu. Servis düzeldiğini söyledi temizleme yapılmış cihazda galiba. Gelince göreceğiz.
Haber bekliyorum hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı