Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.129
Cevap
72
Favori
95.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendinize doğru çekince çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cevgen06 kullanıcısına yanıt
    Filtrelerinizi yıkamayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Neden hocam nasıl bir sorun yaşadınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevgen06 kullanıcısına yanıt
    Hocam yıkanabilir filtrelerin üzerinde bir kaplama olur. Diğer filtreler ise suya dayanıksızdır. Yıkadıkça daha kolay yıpranır.

• qeep kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, odada ki aynadan kaynaklanmış, aynanın altını kapattık, reset sonrası 1 süpürmede haritalandırma oldu

Gıcırtısı şeklinde ses bizde de var sizde halen devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remi -- 7 Aralık 2022; 9:45:1 >
  • Tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim

• el-harezmi_0 kullanıcısına yanıt

Sese çözüm bulabildiniz mi acaba

• remi kullanıcısına yanıt
    Parkelerde yapıyor hocam. Sürekli her fırça dönüşünde değil de daha çok cihaz kendi de dönerken

• TCL bu başvuruma e-mail aracılığı ile dönmüş. Bazı sorular sormuş. Aşağıdaki gibi yanıt verdim.

Sizlere de dönerlerse siz de benzer şekilde yanıt verebilirsiniz. Seri numarasını, hatanın videosunu ve fatura görüntüsünü istiyorlar. Onları ekledim. Ayrıca basitçe kopyalayabilmeniz için verdiğim yanıtları aşağıya yazı olarak da yapıştırıyorum. Numara ve adresinizi değiştirip gönderebilirsiniz. Dediğim gibi fatura vs.. eklemeyi unutmayın.

Please find my answers below to your questions.

i. When did the issue start happening?

It's happening starting from the first day and this issue occur on all of the users of this device. I'm member of a users group in a forum and everybody complain about these issues there.

ii. What is the mode you selected on the device?

It doesn't matter what mode you've selected. Whole house, area etc... Dustbin starts working right after any power outage.

iii. Is the roller brush is in good condition?

Yes. It's brand new device, I'm using only for a month.

iv. Is the unit working fine before?

As I've answered above it's like that starting from the first day but this is not a problem that occur only on my device. This behavior is the same for all of the devices.

Should the issue not be resolved, may we ask for the following information for the evaluation process:

• Is 905-33XXXXXXX, your best call back number?
    • +90 533 6XX XX XX is my number. I'm located in Turkey. So, +90 is the country code (or 0090)
    • What is your physical address?
    • Adresinizi yazın (ne gerek varsa) / Istanbul / Turkey
    • A photo of the serial number located on the white sticker attached to the back of the TV.
    • It's not a TV, it's a vacuum cleaner. Please find attached serial number of the device. 
    • A short video recording of the reported issue.
    • please find attached
    • A clear copy of your proof of purchase (Date of Purchase, Retailer’s Name, Product Item, Price of the product, and Total Amount of the transaction should be readable and unobstructed).
    • Please find attached Invoice.

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü

• remi kullanıcısına yanıt

Hocam ürün serviste henüz dönüş yapmadılar muhtemelen gönderdiğim gibi geri gelecek bana ama olur da bir çözüm sunarlarsa paylaşırım mutlaka

• Teşekkürler

• minimum kaç santim yüksekliğe girebiliyor cihaz

• bozukparacorci B kullanıcısına yanıt
    Ben bebek karyolası yüksekliği 12cm yaptırdım rahatlıkla giriyor altına🛏

• Bizim evde kedi var pireleri ile de baş edemedim bir türlü. Boyun damlası, banyo yaptırma olsun arada pire tarağı ile de ne kadar tarayıp yakaladıklarımı öldürsem de bitmiyor. Bu robot süpürgeyi de 1 aydan fazla oldu kullanıyorum. Bugün şöyle bir şey oldu, süpürge temizlik için çöp kutusundan ayrıldı. Sonra çöp kutusunun vakum deliğinden bir sürü uyuşuk pire çıktı dışarı. Yani pireleri bile çekmiş temizlemiş varmı evde hayvan besleyip başına böyle bir şey gelen. Pirelerden kurtulmak için de her öneriye açığım.

• C4H1T kullanıcısına yanıt
    Hocam veternerde parazit damlasını 15 gün arayla 2 kere yaptırdıysanız (stronghold ‘du sanırım markası) ve buna rağmen pire varsa evde konaklamış olabilirler. Kediden ayrılıp dağılmışlar. Evi dip köşe sirkeli suyla temizleyip güzel bir böcek ilacını tüm eve uygulayıp 1 gün boyunca kapalı şekilde evi bırakın, ertesi günü yine dip köşe temizlik yapın sirkeli suyla (yoksa o ilaç her eşya üzerinden size bulaşacak). Pire kalmaması lazım.

• C4H1T kullanıcısına yanıt
    Bizim de kedimiz var. Pire sorunu 1 kere oldu. O da çatıya doğum yapan kedi yüzünden. Onu da bu şekilde hallettim. Yıllardır pire sorunum yok. Kediye en son parazit aşısı yaptıralı nerdeyse 1 sene oldu. Ondan sonra gidemedim hiç vakit bulup. Sorun yoktu, hala yok.

A101 de 5lt sirke 22₺ falandı. Buradaki tavsiyeleri izleyin. Üstüne de sürekli sirkeli suyla paspas yapın. Pirelerin hayatlarından sirke eksik olmasın 🤣

Sadece 1 kez damla uygulatıyordum, 4-5 kez deneyip hala pirelerden kurtulamayınca işe yaramıyor diye düşündüm. Birde dediğiniz gibi 15 gün arayla 2 kez damla yaptırayım belli ki tek uygulama yeterli olmuyor. Böcek ilacı dediğin pire ilacı sanırım onu da çok kullanmıştım işe yarıyor mu yaramıyor mu anlayamadım. Benim sorunum sanırım kapı da ki baktığımız kediler, onlardan üzerimize oradan da evdeki kediye geçiyor olabilir. Yine de teşekkürler 15 gün ara ile 2 doz boyun damlasını deneyeceğim.

• Teşekkürler arkadaşım bundan sonra söyleyeyim paspas suyuna sirke de katsınlar 👍

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.