< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (14. sayfa)

-
-
Filtrelerinizi yıkamayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden hocam nasıl bir sorun yaşadınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yıkanabilir filtrelerin üzerinde bir kaplama olur. Diğer filtreler ise suya dayanıksızdır. Yıkadıkça daha kolay yıpranır.
Teşekkürler hocam, odada ki aynadan kaynaklanmış, aynanın altını kapattık, reset sonrası 1 süpürmede haritalandırma oldu
Gıcırtısı şeklinde ses bizde de var sizde halen devam ediyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remi -- 7 Aralık 2022; 9:45:1 >
Tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim
Sese çözüm bulabildiniz mi acaba
Parkelerde yapıyor hocam. Sürekli her fırça dönüşünde değil de daha çok cihaz kendi de dönerken
-
Hocam ürün serviste henüz dönüş yapmadılar muhtemelen gönderdiğim gibi geri gelecek bana ama olur da bir çözüm sunarlarsa paylaşırım mutlaka
Teşekkürler
minimum kaç santim yüksekliğe girebiliyor cihaz
-
Ben bebek karyolası yüksekliği 12cm yaptırdım rahatlıkla giriyor altına🛏
Bizim evde kedi var pireleri ile de baş edemedim bir türlü. Boyun damlası, banyo yaptırma olsun arada pire tarağı ile de ne kadar tarayıp yakaladıklarımı öldürsem de bitmiyor. Bu robot süpürgeyi de 1 aydan fazla oldu kullanıyorum. Bugün şöyle bir şey oldu, süpürge temizlik için çöp kutusundan ayrıldı. Sonra çöp kutusunun vakum deliğinden bir sürü uyuşuk pire çıktı dışarı. Yani pireleri bile çekmiş temizlemiş varmı evde hayvan besleyip başına böyle bir şey gelen. Pirelerden kurtulmak için de her öneriye açığım.
Hocam veternerde parazit damlasını 15 gün arayla 2 kere yaptırdıysanız (stronghold ‘du sanırım markası) ve buna rağmen pire varsa evde konaklamış olabilirler. Kediden ayrılıp dağılmışlar. Evi dip köşe sirkeli suyla temizleyip güzel bir böcek ilacını tüm eve uygulayıp 1 gün boyunca kapalı şekilde evi bırakın, ertesi günü yine dip köşe temizlik yapın sirkeli suyla (yoksa o ilaç her eşya üzerinden size bulaşacak). Pire kalmaması lazım.
Bizim de kedimiz var. Pire sorunu 1 kere oldu. O da çatıya doğum yapan kedi yüzünden. Onu da bu şekilde hallettim. Yıllardır pire sorunum yok. Kediye en son parazit aşısı yaptıralı nerdeyse 1 sene oldu. Ondan sonra gidemedim hiç vakit bulup. Sorun yoktu, hala yok.
A101 de 5lt sirke 22₺ falandı. Buradaki tavsiyeleri izleyin. Üstüne de sürekli sirkeli suyla paspas yapın. Pirelerin hayatlarından sirke eksik olmasın 🤣
Sadece 1 kez damla uygulatıyordum, 4-5 kez deneyip hala pirelerden kurtulamayınca işe yaramıyor diye düşündüm. Birde dediğiniz gibi 15 gün arayla 2 kez damla yaptırayım belli ki tek uygulama yeterli olmuyor. Böcek ilacı dediğin pire ilacı sanırım onu da çok kullanmıştım işe yarıyor mu yaramıyor mu anlayamadım. Benim sorunum sanırım kapı da ki baktığımız kediler, onlardan üzerimize oradan da evdeki kediye geçiyor olabilir. Yine de teşekkürler 15 gün ara ile 2 doz boyun damlasını deneyeceğim.
Teşekkürler arkadaşım bundan sonra söyleyeyim paspas suyuna sirke de katsınlar 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X