Arkadaşlar allah kısmet ederse ağustos ayında düğünüm var malum ev kuruyoruz ve en önemli ihtiyacım tv bu iki model arasında kaldım fiyat olarak bütçem 5500-6500 aralığında ve en az 55 inç istiyorum kullanan arkadaşların tecrübelerini bu iki model arasında farkları ve hangisini tavsiye ettiğinizi öğrenebilirmiyim? iki tv yide vatan mediamarkt teknosa da inceledim ikisininde birbirine üstün olduğunu noktalar var kendimce ancak benim önceliğim görüntü kalitesi en çok netflix iziliyoruz hanımla yani haberler dizi film olacak tv de amacımız o yüzden oyun ve diğer multimedya özellikler 2.ci planda kalıyor görüntü netlik kalite takılma donma karanlık siyah alanlar gibi konularda hangisi öndedir sizce ? |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (35. sayfa)

-
-
Modelleri yazmamışsınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba,
50 ekran 5000-6000 TL bütçe ile tv tavsiyenizi bekliyorum.
kablotv kanalları + usb den film izliyorum. Bunun yanında youtube-netflix pratik kullanımı önemli.
Mibox sahibi olduğum için androidtv ye gerek yok..
Tavsiyelerinizi bekliyorum... teşekkürler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ENG_civModelleri yazmamışsınız?
tcl 55c715 vs samsung55tu8500 arasında kaldım ?
-
arkadaşlar tcl 55c715 qled tv şu an 5.393 tl düğün ağustos ayında sizce şimdi mi alıyım yoksa yeni modeller geldiğinde fiyat daha da düşebilirmi kararsız kaldım ?
-
Media Markt' da 5389 olmuş.
Yeni model gelince fiyatı düşer mi, düşebilir. Yeni modelin fiyatı bu cihazın 1, 2k fazlasına çıkar tahminimce.
İhtiyacın varsa al bence, yoksa 1tl bile harcasan zarar demektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz_PeynirMedia Markt' da 5389 olmuş.
Yeni model gelince fiyatı düşer mi, düşebilir. Yeni modelin fiyatı bu cihazın 1, 2k fazlasına çıkar tahminimce.
İhtiyacın varsa al bence, yoksa 1tl bile harcasan zarar demektir.
ben yeni modeli bekleyeceğim bunun fiyatı daha da düşebilir inşallah o geldiğinde zaten düğünüm ağustos sonunda tv işini en sona sakladım
-
En dip 4 buçuk görür ( emin değilim yinede ), daha da aşağısını göremeden stok biter zaten.
-
arkadaşlar isteyen 825leri beklesin haziran ayında satışa çıkabilirmiş. miniLED üstelik hepsi
Büyük ihtimalle çıkacak. Ama C715 ile fiyatı aynı olmayacak. Üzerine en az 4k koyar.
Veririm diyen varsa beklesin tabi.
-
Tcl 55p8m güncelleme geldi bilginize. Diğer modelleri geldimi bilmiyorum. Acilistaki tcl logosu donarak aciliyordu güncellemeyle düzeltilmis akici olmuş
Versiyon kaç a çıktı güncelleme ile?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acikcasi versiyonuna bakmadim direk yukledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcast -- 29 Mayıs 2021; 12:42:15 >
Arkadaşlar Tcl c 715 aldım. Usb'den film oynatmak istediğimde yüklediğim altyazıda Türkçe karakterler doğru çıkmıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz bir fikriniz var mı ?
-
Player altyazı ayarlarına bakın.
Kodi, Mx, Vlc, Nova, Archos gibi.
Anladım doğrudan Usb'den oynattığımızda herhangi bir ayara ulaşma şansımız yok. İllaki bir uygulama kuracağız demek ki...
-
Youtube'da bu sorunla ilgili bı çok çözüm önerisi var. Hepsini ayrı ayrı denemeni öneririm. Ben daha önce aynı sorunu LG Tv'de yaşamıştım. Usbdeki film ismiyle altyazı ismi arasındaki uyumsuzluktan kaynaklıydı. Altyazıyı filmin ismiyle aynı olarak değiştirince sorun çözülmüştü. Belki sana da yardımcı olur.
Aşağıdaki çözümü de deneyebilirsiniz;https://www.youtube.com/watch?v=GMK3ydPOlIU&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin_can -- 29 Mayıs 2021; 20:12:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulama şart.
İster usb, ister internet üzerinden olsun.
Saolun altyazı ile filmin adı tamamen aynı.
Teşekkürler televizyon fazla şişmesin diye hiçbirşey kurmayı düşünmüyordum fakat bu şart gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X