Normalde tkgs esnek modunda olursa kanal listemizi değişmeden güncelleme yapar ama bu tvlerde yazılımsal sorun var. Trt 4k kanalı var zaten hocam ama sadece bu kanalda epg bilgisi gelmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (252. sayfa)

-
-
Hayır, kurulumu hemen yaptıramıyorum maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bayağı etkili oldu bu , nerdeyse iade edecektim o derece usandırmıştı. çok sağolun
-
tamamdır teşekkürler bunu da deneyeceğim
-
Teknosa 55c745 indirimi yine yapmış bekleyen varsa
Esnek modu da denedim ,
kanal listesinden kanallar kaybolmaya başlamıştı ,
yeni yaptığım kanal düzenlemesinde sonra farkettim ki
bazı kanallar yerinde yok ,mesela birinci sıradaki kanal yok ,
liste ikiden başlıyor ,sonra farkettim ki
yok olan kanal ,listenin sonuna taşınmış ,farklı bir No altında ,
65 le başlayan çok rakamlı numara ,
bende sorunu çözmek için ,otomatik kanal güncelleme ve tkgs kapattım kurtuldum .
-
75c745 40k düşürse hemen kapıcam efsane fiyat. Birde bu tcl hangi ülkenin malı
C728 gtv'ye gamebarı yükleme olanağı var mı?
-
Dün gece 41k idi sanırım Teknosada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam 4 ay önce aldığınızı söylemissiniz. İade derken biraz açarmısınız? Böyle bir hakkımız var mı?
-
Hocam bende p735 vardı. İlk tvde lekenme vardı bu bahsettiğiniz sorun yoktu. Değiştirdim 2. tvde lekenme gitti aynen sizin dediğiniz bu nokta durumu 2. tvde bende gördüm ama sizin tam ortada yatay. Bendeki ekranın sol üst köşesinde ve dikey. Önemsemedim kullanıyorum. Ben ilk etapta arkadaki led ışıkların yansıması gibi bişey düşündüm. Gerçi hala öyle düşünüyorum. Bu teknik olarak görülebilir mi mümkün mü emin değilim ama bana tek mantıklı gelen şey o bölgedeki led ışıkları görüyoruz bence.
-
Hocam bende seyrederken açıkçası farketmiyorum. Sadece beyaz-gri tonlarda denk geldiği zaman dikkatimi verirsem görüyorum ama sinek küçüktür mide bulandırır misali soğudum tvden. Yoksa özellik ve görüntü bakımından beni yeterince tatmin ediyor
Üretim esnasında birşeyin gölgesi o. Bence iade etmeyin beyazlarda görünür gözünüz alışır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet arkadaki led görünür halde bu problemi Adem bey de bahsetmişti (genel olabilecek bir sıkıntı marka özelinde değildir) Yerinizde olsam kesinlikle değişim isterdim.
Hocam zaten değişimden gelen üründe aynısı. Sanırım tüm 65c745 modellerinde mevcut bu durum. Forumda 65c745 alan varmıdır acaba?
Merhaba arkadaşlar, web tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz tv de? Apk olarak mı indirdiniz, ben play store dan indiremiyorum
-
Selamlar P735 google tv modelini kullanıyorum. Netflix gibi uygulamalarda dolby yerine HDR kullanmak istiyorum.Bir de belirgin şekilde Netflix’de ses ve görüntü senkron değil.Bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam öyle genel bir sorun olacağını sanmıyorum bilginize siz yinede değişim isteyin bence...
Hocam adem beyin bahsettiği ilgili video hangisi bulma şansımız var mı? Yeni tv aldığım için bendeki p735 modelini iade edebilir miyim bunu araştıracam. Gerci tüketici haklarına göre 2 yıl süre içerisinde ayıplı mal olması durumunda iade oluyormuş. 2.el olarak satmayı düşünüyordum iade olursa çok daha rahat ederim. Ben bu şekilde kullanıyordum yeni tv alınca boşa düştü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X