Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
18.153
Cevap
502
Favori
1.022.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normalde tkgs esnek modunda olursa kanal listemizi değişmeden güncelleme yapar ama bu tvlerde yazılımsal sorun var. Trt 4k kanalı var zaten hocam ama sadece bu kanalda epg bilgisi gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpartaliKratos kullanıcısına yanıt

Hayır, kurulumu hemen yaptıramıyorum maalesef.

• t-match T kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bayağı etkili oldu bu , nerdeyse iade edecektim o derece usandırmıştı. çok sağolun

• İstan34bul kullanıcısına yanıt

tamamdır teşekkürler bunu da deneyeceğim

• Teknosa 55c745 indirimi yine yapmış bekleyen varsa

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt

Esnek modu da denedim ,

kanal listesinden kanallar kaybolmaya başlamıştı ,

yeni yaptığım kanal düzenlemesinde sonra farkettim ki

bazı kanallar yerinde yok ,mesela birinci sıradaki kanal yok ,

liste ikiden başlıyor ,sonra farkettim ki

yok olan kanal ,listenin sonuna taşınmış ,farklı bir No altında ,

65 le başlayan çok rakamlı numara ,

bende sorunu çözmek için ,otomatik kanal güncelleme ve tkgs kapattım kurtuldum .

• ysf.m00n Y kullanıcısına yanıt

75c745 40k düşürse hemen kapıcam efsane fiyat. Birde bu tcl hangi ülkenin malı

• C728 gtv'ye gamebarı yükleme olanağı var mı?

• Easy Ice kullanıcısına yanıt
    Dün gece 41k idi sanırım Teknosada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tcl 65c745 modelini 2 hafta önce almıştım. Ekranda 5 adet nokta şeklinde leke mevcuttu. Servis kaydı oluşturup değişim kararı çıktı. Yeni tv dün teslim edildi ama aynı yerde aynı sayıda leke aynı şekilde mevcut. Üretimden kaynaklı kronik bi sorun olduğunu düşünüyorum. Benim gibi 65c745 modelini alan arkadaşlarda kontrol edip paylaşabilir mi? Ayrıca öneriniz ne olur iade etmeyi düşünüyorum
    İlk gelen tv:
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Değişim sonrası gelen tv:
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• country1 kullanıcısına yanıt

Hocam 4 ay önce aldığınızı söylemissiniz. İade derken biraz açarmısınız? Böyle bir hakkımız var mı?

• POLATON kullanıcısına yanıt

Hocam bende p735 vardı. İlk tvde lekenme vardı bu bahsettiğiniz sorun yoktu. Değiştirdim 2. tvde lekenme gitti aynen sizin dediğiniz bu nokta durumu 2. tvde bende gördüm ama sizin tam ortada yatay. Bendeki ekranın sol üst köşesinde ve dikey. Önemsemedim kullanıyorum. Ben ilk etapta arkadaki led ışıkların yansıması gibi bişey düşündüm. Gerçi hala öyle düşünüyorum. Bu teknik olarak görülebilir mi mümkün mü emin değilim ama bana tek mantıklı gelen şey o bölgedeki led ışıkları görüyoruz bence.

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt

Hocam bende seyrederken açıkçası farketmiyorum. Sadece beyaz-gri tonlarda denk geldiği zaman dikkatimi verirsem görüyorum ama sinek küçüktür mide bulandırır misali soğudum tvden. Yoksa özellik ve görüntü bakımından beni yeterince tatmin ediyor

Üretim esnasında birşeyin gölgesi o. Bence iade etmeyin beyazlarda görünür gözünüz alışır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet arkadaki led görünür halde bu problemi Adem bey de bahsetmişti (genel olabilecek bir sıkıntı marka özelinde değildir) Yerinizde olsam kesinlikle değişim isterdim.

• Hocam zaten değişimden gelen üründe aynısı. Sanırım tüm 65c745 modellerinde mevcut bu durum. Forumda 65c745 alan varmıdır acaba?

• Merhaba arkadaşlar, web tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz tv de? Apk olarak mı indirdiniz, ben play store dan indiremiyorum

• Selamlar P735 google tv modelini kullanıyorum. Netflix gibi uygulamalarda dolby yerine HDR kullanmak istiyorum.Bir de belirgin şekilde Netflix’de ses ve görüntü senkron değil.Bu sıkıntıyı yaşayan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam öyle genel bir sorun olacağını sanmıyorum bilginize siz yinede değişim isteyin bence...

• ArGoDa kullanıcısına yanıt

Hocam adem beyin bahsettiği ilgili video hangisi bulma şansımız var mı? Yeni tv aldığım için bendeki p735 modelini iade edebilir miyim bunu araştıracam. Gerci tüketici haklarına göre 2 yıl süre içerisinde ayıplı mal olması durumunda iade oluyormuş. 2.el olarak satmayı düşünüyordum iade olursa çok daha rahat ederim. Ben bu şekilde kullanıyordum yeni tv alınca boşa düştü.

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.