Nerden aldınız hocam ? Bende vatandan 12 taksit alıyım diyorum ama memnun kalır mıyım bir türlü karar veremedim. Tv'Nin sevenide var sevmeyinide kararsız kaldım valla. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (24. sayfa)

-
-
Bu fiyatlara memnun kalırız diye düşünüyorum hocam. Mediamrkt üzerinden aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 1 tane Media Markt aldım forumdan %8indirim kuponu buldum 5bin altına geldi.
İlgilenenlere bilgi olsun -
bu 715 lerde ısık sızmasi oluyormu acaba ?
-
Rahatsiz edici bir ışık sızması sorunu yok. -
İlgili tam siyah olması gereken sahnelerde harika performans veriyor tv. Lakin forumda bahsedilen ekran ayarlarının peki bir ekstra faydası olmuyor, standart kayıtlı ayarlar ile izliyorum filmleri. Oldukça memnunum şahsım adına. Sadece bazı durumlarda örneğin android ana ekranında ekranın tam ortasından sağ sol olarak ayrılmış gibi flu bir çizgi var, ama sanal olarak oluşmuş şekilde ikiye ayrılmış gibi oluyor contrast farkı olan gri background. -
Evet izleyebilirsin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wrenchap8m ve c715 mmarkt da indirime girmiş. kupon satış bölümünde %8 indirim sağlayan kuponlar var, 10 liraya satıyorlar. Ben p8m almıştım 2 ay kadar oluyor, bu fiyatlara bence kaçırılmaz. Lisanslı google olması bile yeter. Kupon bulabilirseniz 55p8m 3725e 55c715 5000 aşağısına geliyor.
Sayende 4917'ye satın aldım hocam teşekkürler. 11.11 indiriminde 5700 küsüre almıştım sonra kararsız kalıp iptal etmiştim, şimdi güzel bir fiyata gelmiş oldu.
-
Merhaba
55p8m olan modelı 3725 liraya aldım. Henuz teslım almadım. Benım sorum şu bu fiyata beklentim netflix vs film izlemek ve arada bir normal kanal izlemek. Tv için harika diyende var berbat diyende? Bu fiyat için değermi değmezmi kullanan arkadaslar yorum yapabılırmı? Tvyi şimdi kurmayacagım nasıpse evlenıyorum 2 ay sonra kurulacak. Cok kotu dersenız almayayım hıc. İş görür derseniz yarın teslım alcam varmı yardımcı olacak? -
hocam ben sicak bakmadığımi soylemistim forumda ama bir arkadasim satin almis. yarin servis kuracak, sizin için bi göz atip notunu veririm. yarin hatirlatin bana akşam olur mu?
edit:fiyat iyiymis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 28 Şubat 2021; 23:53:25 > -
55 inc tv ise 3750 tl ye daha ne alacaksınız. Kesinlikle değer. Tv yi bilmiyorum ben 55c715 kullanıcısıyım. Ama android falansa bedava. -
Almaya niyetlendik , aynı saatlerde mediamarkt (28/02/2021 pazar saat 18 civarı) %40 a yakın, amazon da %10 civarı zam yaptılar fiyatlara.
-
Dün bende medimarkt tan indirim kodu ile 4.967 liraya almış bulunuyorum... eski tv im 9 senelik samsung 40 inc LCD idi... hem büyüklük hem de görüntü anlamında beni memnun edeceğini düşünüyorum... umarım bir aksilik olmazsa bununda ömrü 8-9 sene olur...
Aslında Philips 65pus8505 modeli ile bunun arasında çok gidip geldim ama philips için çok fazla olumsuz yorum var, herkesin beğendiği ve övdüğü tek şey ambilight olmuştu...
-
C715 alanların pişman olacağını sanmıyorum. Yeni alan herkese hayırlı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sonmeztolgaDün bende medimarkt tan indirim kodu ile 4.967 liraya almış bulunuyorum... eski tv im 9 senelik samsung 40 inc LCD idi... hem büyüklük hem de görüntü anlamında beni memnun edeceğini düşünüyorum... umarım bir aksilik olmazsa bununda ömrü 8-9 sene olur...
Aslında Philips 65pus8505 modeli ile bunun arasında çok gidip geldim ama philips için çok fazla olumsuz yorum var, herkesin beğendiği ve övdüğü tek şey ambilight olmuştu...
Ben en dip fiyata yakın almıştım 5800 civarı idi siz üstüne 800-900 tl daha dusmussunuz
Bir daha o fiyata ineceğini pek sanmıyorum cok ii fiyata almışsınız
quote:
Orijinalden alıntı: serkanTEACBen en dip fiyata yakın almıştım 5800 civarı idi siz üstüne 800-900 tl daha dusmussunuz
Bir daha o fiyata ineceğini pek sanmıyorum cok ii fiyata almışsınız
Alıntıları Göstervallahi şansa denk geldi... aslında 5400 e amazondan alacaktım ama mediamarkt kuponu var dediler, birkaç arkadaş mesaj attı baktım fiyat 5 in altına düşünce aldım... umarım memnun kalırız...
-
Haftasonu medimarkt alan arkadaşlar TV gelen oldumu?benimki hala beklemede -
55p8m modelinin dün kurulum yapilmis.dun aksam ayar yapmak icin gittim,puanlamami yapabilirim. ekran renkleri fena degil axenlerden daha iyi geldi. sürekli bir titreme var, ayarlardan titremeyi engelleyen bir secenek var ama acinca bütün ledler yanip sönüyor, kapatmak zorunda kaldim. insan yüzleri garip bir sekilde bozuk duzeltemedim. testleri netflix 4k hdr uzerinden yaptim. düzelse bile bi sonraki sahne yasamiyacaginizin garantisi yok. ışık sizmasi vardi ama rahatsiz etmedi. ses kalitesi baya iyiydi. cerceveleride kaliteli. androidi malesef stabil değil bariz bir takilma hissediliyor. browser kurarsaniz internetten video izleyemedim film sitelerinde,telif hakkiyla alakali sanirim. uydu kanallari sd yayınlar çamur hd yayinlarda çamur gibi, ilginctir insan yuzleri hep problemli anlayamadim sorunu. tabi bunlar benim gördüklerim. fiyatina gore düşünmek lazim ama bana kalirsa bilinen bir marka almak daha saglikli olabilir.
-
Bugün geldi. Yarın kurulum yapılacak.
Kurulum için istediğiniz gün ve saatte geliyorlar mı yoksa kafalarına göre bir tarihbsaat mi belirliyorlar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X