Bu konuda sorun yaşamazsınız. Size uyar mı diye soruyorlar... |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (25. sayfa)

-
-
Ben 55c715 aldım. Bu yazdığınız şikayetleri ben yaşamıyorum. Gayet iyi. İstediğim her şeyi yapıyorum...Her şeyin bir çözümü vardır.
-
tcl 55p8m ile 55c715 arasında 1200 tl fark var sizce bu farka değermi acaba
-
-
Yazılım sürümünüz kaçtı? Ben v620 deyim herhangi bir güncelleme yok şuan. -
v606 da kullanıyordum ben. -
Anladım. Hangi sürüm için güncelleme uyarısı verdi? -
V620 ye geçiş için uyarı geldi. -
İlginç. Ben de v356 yüklü ve herhangi bir güncelleme mesajı gelmedi. Hatta sistem güncellemesini ağdan yap dediğimde "güncelleme yok" diyor.
-
55c715 se usb ye atın v623 ü güncel kalsın cihaz tavsiyem. -
V6..' lı sistemlere guncellerseniz daha iyi olur. -
Zip dosyasının içindekileri FAT formatlı USB'ye atıp lokal update edeceğiz değil mi?
TCL Türkiyeden istediğim de zip in içinde sadece bir image dosyası varadı ve fişten çekip, tvnin altındaki tuşa basılı tutarak fişi takılması şeklinde bir prosödür vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 4 Mart 2021; 0:49:57 > -
İçine çıkartın, dosyanın kendisinide atın sonra zipli halde. Ben öyle yapınca oluyo. Evet local -
-
Bana da bu güncelleme geldi. Güncelle dedim. V620 ye geçti... Eskisi 356 idi..
-
Eski televizyonunuzun marka ve modelini de yazarsanız iyi olur.
ARC yi kullanmak için ihtiyacınız olan tek şey HDMI 1.4 ve üzeri desteği olan bir HDMI kablo. Bunu TV'nizin ARC özelliği olan portuna takmanız gerekiyor. Soundbarda HDMI OUT yazan sokete takacaksınız. Bundan sonrasında televisyonunuzun ayarlarından ses çıkışı olarak hoparlör değil de dijital olarak ayarlanması. Kablonun cihazları açmadan önce yapmanız gerekmekte. Daha sonrasında kimi televizyonlarda kapat-aç yapmak gerekirken, kimileri direkt kullanmaya başlıyor.
Anynet+, Samsung'un HDMI-CEC'ye verdiği isim. Farklı firmalar, farklı isimlendirmeler yapıyor.
- Anynet+ (Samsung)
- Aquos Link (Sharp)
- BRAVIA Link and BRAVIA Sync (Sony)
- HDMI-CEC (Hitachi)
- CE-Link and Regza Link (Toshiba)
- SimpLink (LG)
- HDAVI Control
- EZ-Sync
- VIERA Link (Panasonic)
- EasyLink (Philips),
- Realink for HDMI (Mitsubishi).
"ARC varsa CEC'de vardır" veya tersi şeklindeki genellemeler yanlıştır çünkü CEC aslında SCART bağlantılarda bile verilebilen bir özellikti.
-
Güncelleme bana da geldi, V616 kullanıyordum, şu an v620'ye güncelliyor. V616'dan pek memnun kalmamıştım, menü geçişlerinde takılmalar aksamalar oluyordu. Gerçi güncelleme yaptıktan sonra sıfırlama yapılması daha saglıklı diye okumuştum, ben yapmadım ondan olabilir. V620 umarım sorun yaşatmaz bu anlamda.
-
V623 ü daha hızlı buldum -
burada gerekli güncellemelere ait firmware ler mevcut... en son 623 mevcut...
-
quote:
Orijinalden alıntı: mertcan78tcl 55p8m ile 55c715 arasında 1200 tl fark var sizce bu farka değermi acaba
yokmu yorum yapabilecek biri yada ikisinide gören biri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X