Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aragorn34 , supreius Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.161
Cevap
502
Favori
1.023.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda sorun yaşamazsınız. Size uyar mı diye soruyorlar...

• Section8 kullanıcısına yanıt

Ben 55c715 aldım. Bu yazdığınız şikayetleri ben yaşamıyorum. Gayet iyi. İstediğim her şeyi yapıyorum...Her şeyin bir çözümü vardır.

• tcl 55p8m ile 55c715 arasında 1200 tl fark var sizce bu farka değermi acaba

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 30 dk önce televizyonda belirdi. Artık usb ile manuel güncelleme yerine ağ ile otomatik güncelleme aktif hale getirildi gibi görünüyor.
  • manifaturaci kullanıcısına yanıt
    Yazılım sürümünüz kaçtı? Ben v620 deyim herhangi bir güncelleme yok şuan.
  • AdsenseWork A kullanıcısına yanıt
    v606 da kullanıyordum ben.
  • manifaturaci kullanıcısına yanıt
    Anladım. Hangi sürüm için güncelleme uyarısı verdi?
    V620 ye geçiş için uyarı geldi.
  • İlginç. Ben de v356 yüklü ve herhangi bir güncelleme mesajı gelmedi. Hatta sistem güncellemesini ağdan yap dediğimde "güncelleme yok" diyor.

• aeronics kullanıcısına yanıt
    55c715 se usb ye atın v623 ü güncel kalsın cihaz tavsiyem.
    V6..' lı sistemlere guncellerseniz daha iyi olur.

Zip dosyasının içindekileri FAT formatlı USB'ye atıp lokal update edeceğiz değil mi?

TCL Türkiyeden istediğim de zip in içinde sadece bir image dosyası varadı ve fişten çekip, tvnin altındaki tuşa basılı tutarak fişi takılması şeklinde bir prosödür vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 4 Mart 2021; 0:49:57 >
    İçine çıkartın, dosyanın kendisinide atın sonra zipli halde. Ben öyle yapınca oluyo. Evet local
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

DTS HD ve Dolby TrueHD gibi kayıpsız formatları ARC üstünden aktarabilmek için eARC desteğinin olması. Tabi bu desteğin hem av recieverda hem de televizyonda olması gerekiyor. RX-V477'de eARC olmadığını biliyorum. 55C715de de olduğundan şüpheliyim. Bundan dolayı sesi çözüp o şekilde yolluyor olabilir televizyon. Daha önce söyledim mi hatırlamıyorum ama ben ARC'yi sadece Netflix'den dizi film izlerken kullanıyorum. Onun dışında kullanmıyorum. Salonda zaten filmleri oynatmak için bir HTPC kullanıyorum. Şu aktif matrix mini LED heşle bir otursun. O zaman belki HTPC'yi devreden çıkartıp herşeyi TV'ye vereceğimden eARC desteği oaln bir av receiver ile eşlerim.

selamlar, eski televizyonum ile kullandığım samsung marka soundbar'ım mevcut... ben bunu optik kablo ile kullandım bu zamana kadar fakat şimdi yeni televizyonda hdmi Arc ile kullanmak istiyorum...

bağlantı olarak ne yapmam gerekiyor... aşağıdaki resimdeki gibi artık uydu alıcısı harici olmayacak... Televizyonun hdmi 1 portu arc destekli, soundbarda arc destekliyor...

Benim şu tabloda anladığım kadarıyla Arc özelliğinin çalışması için soundbarda hdmi out ve tv de hdmi 1 arc in bağlantısı yaptığımda çalışması gerekiyor değil mi?

Henüz televizyonun kurulumu yapılmadı, eski televizyonda denedim ama soundbardan ses gelmedi televizyonun hdmi arc desteklediğinden emin değilim açıkçası, anynet+ var ama onunla da uğraşmak istemedim...

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Bana da bu güncelleme geldi. Güncelle dedim. V620 ye geçti... Eskisi 356 idi..

• sonmeztolga kullanıcısına yanıt

Eski televizyonunuzun marka ve modelini de yazarsanız iyi olur.

ARC yi kullanmak için ihtiyacınız olan tek şey HDMI 1.4 ve üzeri desteği olan bir HDMI kablo. Bunu TV'nizin ARC özelliği olan portuna takmanız gerekiyor. Soundbarda HDMI OUT yazan sokete takacaksınız. Bundan sonrasında televisyonunuzun ayarlarından ses çıkışı olarak hoparlör değil de dijital olarak ayarlanması. Kablonun cihazları açmadan önce yapmanız gerekmekte. Daha sonrasında kimi televizyonlarda kapat-aç yapmak gerekirken, kimileri direkt kullanmaya başlıyor.

Anynet+, Samsung'un HDMI-CEC'ye verdiği isim. Farklı firmalar, farklı isimlendirmeler yapıyor.

• Anynet+ (Samsung)
    • Aquos Link (Sharp)
    • BRAVIA Link and BRAVIA Sync (Sony)
    • HDMI-CEC (Hitachi)
    • CE-Link and Regza Link (Toshiba)
    • SimpLink (LG)
    • HDAVI Control
    • EZ-Sync
    • VIERA Link (Panasonic)
    • EasyLink (Philips),
    • Realink for HDMI (Mitsubishi).

"ARC varsa CEC'de vardır" veya tersi şeklindeki genellemeler yanlıştır çünkü CEC aslında SCART bağlantılarda bile verilebilen bir özellikti.

• Güncelleme bana da geldi, V616 kullanıyordum, şu an v620'ye güncelliyor. V616'dan pek memnun kalmamıştım, menü geçişlerinde takılmalar aksamalar oluyordu. Gerçi güncelleme yaptıktan sonra sıfırlama yapılması daha saglıklı diye okumuştum, ben yapmadım ondan olabilir. V620 umarım sorun yaşatmaz bu anlamda.

• V623 ü daha hızlı buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan78

tcl 55p8m ile 55c715 arasında 1200 tl fark var sizce bu farka değermi acaba

yokmu yorum yapabilecek biri yada ikisinide gören biri

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.