Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.153
Cevap
502
Favori
1.022.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar kumanda bozulur yada kayıp olur ise varmı alıncak bir yer

https://tr.aliexpress.com/i/33010418161.html

bunu buldum ama farklı modelin sanırım

• serkanTEAC S kullanıcısına yanıt

Ben de bir tane tuşlu olan kumandadan sipariş vermeyi düşünüyorum. Ev halkı tv izlerken tuşlu kumandanın kullanım rahatlığını talep ediyor ama servisten almaya kalkarsan da 120 TL den aşağı fiyat vermiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

Ben de bir tane tuşlu olan kumandadan sipariş vermeyi düşünüyorum. Ev halkı tv izlerken tuşlu kumandanın kullanım rahatlığını talep ediyor ama servisten almaya kalkarsan da 120 TL den aşağı fiyat vermiyorlar.

netten bulursak buradan paylaşım yapalım

birde akıllı kumanda falan deniyor a101 de falan var diye duymustum online olarak bu tv ye uyarmı bilemedim

Zorda kalınma durumunda cep telefonundan da kontrol edilebiliyor. Akıllı kumanda çalışabilir büyük ihtimal ama ne kadar akıllı acaba? Ben de Logitech Harmony One var aslında onla deneyebilirim ama üşengeçlik işte.

A101 deki piranha marka kumanda çalışıyor kullanıyorum. Akıllı derken mouse kumanda şeklinde kullanılabiliyor. Bazı mağaza harici uygulamalarda rahat kullanım sağlıyor mouse modu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manifaturaci

A101 deki piranha marka kumanda çalışıyor kullanıyorum. Akıllı derken mouse kumanda şeklinde kullanılabiliyor. Bazı mağaza harici uygulamalarda rahat kullanım sağlıyor mouse modu.

Tavsiye edermisn kullanımı iyimi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim gibi iptv benzeri uygulamalar kullanıyorsanız ya da mouse modu size kolaylık sağlayacaksa tavsiye ederim. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor button mapper uygulaması ile de üzerindeki tuşlara istediğiniz atamayı yapabiliyorsunuz.
  • manifaturaci kullanıcısına yanıt

Bilgisayar için kullandığım mouse yi taktım ..Hiç sorunsuz kullanıyorum.

• Birşey sormak istiyorum lütfen cevaplarmısınız? Mesela biz android yazılımını güncelliyoruz v620 falan evet. Ama birde sanırım tv nin kendi firmware ı var. Bunu nasıl güncelliyoruz? Yada güncel mi değilmi nasıl anlayacağız. Hiç güncelleyen oldu mu?
  • AdsenseWork A kullanıcısına yanıt
    V620 dediğimiz televizyonun firmware guncellemeleridir android guncellemeleri değil.
    Süper. O halde herhangi başka bir güncellemeye ihtiyaç yok doğrumudur ? Android nasıl gübcelleniyor peki ?
    Evet başka bir güncellemeye gerek kalmıyor. Android güncellemesi ile ilgili bir bilgim yok şuan android 9'u stabil olarak kullanıyor televizyon.
    Teşekkürler. Peki asya ve eu linkleri arasındaki fark nedir. Eu yüklemesek ne gibi bir dezavantaj olur?
    Ben şahsen sadece tcl nin yayınladığı global firmwareleri kullanıyorum. Bu yuzden V606 ile devam ediyorum çok büyük değişiklikler olmadığı sürece bir problem yaşamamak için. O konuda yardımcı olamayacağım.
  • Fiyat kovalayan varsa Tcl55c715 vatan da 5399 lira şuan.
  • Bu televizyon ile ip tv üyeliğimi izleyebilir miyim? c715

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazzow -- 27 Şubat 2021; 11:17:49 >
  • Lazzow kullanıcısına yanıt

Android'in TV versiyonuna uygun uygulaması varsa kurup kullanabilirsiniz. Uygulamasının android TV versiyonu yoksa (örneğin Kablowebtv uygulaması sadece cep telefonuna uygun olduğundan tv'den girilen playstrore'da çıkmamaktadır) biraz uğraştırıyor ama yine de izleyebiliyorsunuz.

• p8m ve c715 mmarkt da indirime girmiş. kupon satış bölümünde %8 indirim sağlayan kuponlar var, 10 liraya satıyorlar. Ben p8m almıştım 2 ay kadar oluyor, bu fiyatlara bence kaçırılmaz. Lisanslı google olması bile yeter. Kupon bulabilirseniz 55p8m 3725e 55c715 5000 aşağısına geliyor.

• 55c715 alarak bende aranıza katıldım. Gelince yorumlarımi yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.