Şimdi Ara

TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
2
Favori
14.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben balkondan aşağı atsam tv yi, tcl yenisini gönderir. Tabi asla böyle bir suistimalde bulunmam. Ahiret de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yan hesaplar aktifleştirildi sanki ne oldu bir an böyle herkes burada TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) 

Bence orucun beyinde oluşturduğu sinir stres atılımı sanki TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) 

İftardan sonra normalleşir belki yazışmalar TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) 

• Simdi bu posta yazi yazanların bir çoğu Burak dan ek garanti ve sigorta yaptıran kisiler. Bunlar Burak ile aralari bozulmadsin diye samsung önerip duruyorlar. Soruyorum bu arkadaşlara nd diye ek sigorta yaptırdınız Burak a. Niye ek masraf yaptınız. Bu arkadaş yapmamış. Neden destek veriyorsunuz. Gun gelince sizde kazığı yiyeceksiniz o satıcıdan. Unutmayin dogru konusmayan insandan hayir gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 7 Mart 2025; 19:15:50 >

O konuda ben yenisini alirim, ugrasmam..

O zaman bu konuyu açan küfürbaz arkadaş neyin pesinde. Samsung, lg veya tcl niye garantili tv de ariza olunca bir üst modeli veriyor. Cunku eski tv nin panelleri hiçbir markada yok. Teknoloji surekli değişiyor. Ayni yil icinde , ayni markada bile 2 versiyon var. C845x1, c845x2 diye. Su an c845 de ariza yasayan birine tcl c855 verir. Nereden bulacak c845 i. Bu böyledir.

Senin niyetin farklı, bir kere sen kullanıcı değil satıcısın ve şuan Türkiye'de pazar payı çok genişlemiş olan TCL markasını haksız olarak karalama peşindesin.Biz çok kez Samsung ve LG nin ölü pikselli, kasası yamuk TV ler için kullanıma engel değil, değişime uygun değildir diye servis raporu düzenlendiğini.Ben dahil TCL TV alıp ufak tefek sorunlardan değişim yaptırdık. Bilkom bu konuda çok duyarlı ve cömert.Sen TV den anlamayan cahilleri keklersin ancak. TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hahaha işte meşhur kişiden bana bir gönderme geldi TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) 

Bak emekli forum arkadaşım, Burak beyi burada olduğu ilk dönemlerde tanımadım ve onunla bir geçmişim yok!.

Taa C845 aldığım zamanlarda forumda başlığını gördüm ve yazılarını okudum.

Dön geçmişe bak bazı konuşmalarıma Burak beyle laf atışmalarımız vardır!.

Adamı hiç bir zaman yanar döner görmedim.

Ben ilk Oledimi evime almaya karar verdikten sonra Amazondan satın aldım, sorun yaşadım iade ettim.

İkinciyi Burak beyden herkes alıyor bende alayım dedim satın aldım, yine sorun yaşadım iade ettim.

En son aldığım Tv'nin en üst modelini aldım ve sorun yaşamadım.

Ek garanti istermisin diye sordu içeriğini anlattı panel yanması dahil her parçası ek +3 yıl resmi Samsung servis garantisi altında olduğu söylediği için garanti yaptırdım.

Adam başın ağrımaz ek garanti diğer çakma satılan gulf sigortalar gibi değil için rahat olsun dedi.

Aha yüzüde burada Burak beyde yazsın yalanmı doğrumu garanti içeriği.

Bu adam 6 sene olmuş başlığı açalı kaçmamış ve senin gibi sorunlu gördüğüm başka bir emeklininde paneli bozulunca Burak beyi sıkıntıya sokmasına rağmen olması gerekenden daha iyi bir kıyak geçmiş!.

Adam milyarlarla oynayan şubeleri olan bir firma yetkilisi. 3-5 problem çıkartanlarla kendi sıkmaz merak etme ;)

Senin dediğin gibi zamanı gelince vadettiği garantiden kazıkmı yiyeceğim faydasınımı göreceğim göreceğiz.

Umarım garantiden faydalanmam. Bir gün faydalanırsam nickini değiştirmez isen beni engellemiş olsan bile seni bulurum cevabım biraz ağır olur emekli forum arkadaşım TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) 

Yazılarınıda zırt pırt değiştirme arkadaşım ben 10 bin 20 bin için kimseye yağ çekmem TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) 

• wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

Bu Burak in samsungun kotu tv lerini 100 bin ustu satmak için yapmayacagi hic bir sey yok.

Ya ramazan günü, iftar zamanı adamın sinirlerini bozdular ya, yahu tamam kanunlar yalan söyleyene bir şey demez de,.........neyse artık

Ya hu konu açılalı 6 sayfa olmuş(şuan 9)bir tanede tlc fanı veya satıcısı gelip te '''geçmiş olsun,'' dememiş, yol göstereceğine,(belki 1-2 kişi gelmiş) , azarlamış.

• Bu konu artık delinin kuyuya taş atmasını da geçti. Aşağıda TCL'nin 3 ayrı kullanıcıya kırık panel için döndüğü TV değişim teklifleri var. Size neden yapmıyorlar aynı teklifi, arayıp sorun Bilkoma...

Panel temin edemiyoruz deseler kanunen tazminat hakkınız doğar. Bu nedenle böyle yanıt vermezler. Daha önce de yazdığım gibi probleminizin tek çözüm yolu size farkını alarak şu an satışta olan benzer tv vermeleri. 65 C 845 veya 65 C 855. Ama bu TV'lerden birinin liste fiyatı 85,000, diğerinin 93.000 tl... % 70 bile talep etseler 59.500 tl tutar. Şahsen ben 59.500 TL nakit verip garantisiz tv alacağıma 50.000 tl'ye 2 yıl garantili 65 C 755 almayı tercih ederdim.

Bilkomu arayıp görüşün, sorununuzun çözümü orası. Cevap vermiyorlarsa THH'ye başvurun.

Ve prosedür bütün markalarda bu şekilde. 10 yıl yedek parça garantisi var, ama pratikte uygulanması imkansız. Çünkü panel teknolojisi sürekli değişim içinde. Yeni paneller eski tv'lere uymuyor.

TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay)
    TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay)www.sikayetvar.com
    TCL TV Panel Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
    https://www.sikayetvar.com/tcl-televizyon/tcl-tv-panel-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-deneyimi

TCL Televizyon Teknik Destek İlgisizliği
    https://www.sikayetvar.com/tcl-televizyon/tcl-televizyon-teknik-destek-ilgisizligi

TCL TV Panel Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
    https://www.sikayetvar.com/tcl-televizyon/tcl-tv-panel-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-deneyimi

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben takılmam ben bu durumları aşalı çok oldu bunlar bu şekilde konu aktif etsin en azından almayı düşünenler için faydalı olur konu.
    İlginç muhabbetler..

Boş konuşmak yerine kullandın (SAMSUNG veya LG garantisi devam eden) hangi ürün varsa faturanı ve bilgilerini at bana gerekeni yapmazsam yaz burada gelişi güzel konuşmak yerine,

Ben burada kimseyi karalama yapmıyorum,

Maden siz en ufak bir şeyde TCL 'de değişim yaptırdınız konuşmak yerine yardımcı olun bu tüketiciye bunuda değiştirin bütün forum sizi alkışlasın ben dahil.

TCL ile zaten görüşme yapılmış buradaki sorun panel tedarik edemiyorsan üst modeline özel iskonta yaparsın karşındaki tüketici mağdur olmaz olay çözülür olması gereken durum budur.

Saygılarımla
    İyi forumlar.
    Hocam sorun burada delikanlıca çıkıp biz TCL satıcısıyız diyemiyorlar 3 5 yan hesap alıyorlar hala aynı yolda devam ediyorlar.
    Bunu bu forumda herkes anladı damarlarına basıncıda 5 10 kişi oluyor yalan, karalama yönetimini seçiyorlar.

TCL fanları tavsiye öneri yerine üst birimlerinize iletin konu çözülsün, meydan sizin buyurun yardımcı olun gerekeni yapın!!!

Şimdi Burak bey sen bu işten ekmek yiyorsun, kimse senden sattığın malı kötülemeni beklemiyor zaten.Biz ise normal bir kullanıcıyız, elimizden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.Sattığın malı istediğin kadar övebilirsin, kimse bir şey demez, ama sen sürekli olarak başka bir markayı haksız sebeplerle kötülüyorsun, maalesef forum yönetimi de buna çanak tutuyor.Bir insan sorun yaşamış olabilir, üstelik bu arkadaşın kendi hatası ile panel kırılmış.Bu konuda kalkıp TCL almayın demek art niyetten başka bir şey değil.Her markada hata olabilir, bu normal zaten.Samsung'da neler duyduk neler.Ekranı silince iz kalan TV hangisiydi Burak bey unuttum.Bak çok yardımsever, dürüst insan isen bu arkadaşa yardımcı ol.Tavsiye formu sitesinde konu. TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay)

• Buradan tv satıcısı Burak a sormak istiyorum. Tv sini kiran müşterilerinize hic yeni tv verdiniz mi. Paneli kırilian musterinize yeni panel önerdiğiniz veya temin ettiğiniz oldu mu. Bu forumda samsung alip sorun yaşayan herhangi birine yardimci oldunuz mu. Degil yardimci olmak o konulara bir yazı bile yazdınız mı. Tcl bölge müdürü arkadaşım diye yazmışsınız, ismini ogrenebilirmiyiz. Bu arkadaş için tcl bölge müdürünu arıyorsunuz da samsung bölge müdürünü niye aramıyorsunuz. O arkadasiniz degil mi.

TCL Türkiye'ye pazarında kendi yetkili servis ağını kurmadı sürece, yedek panel yedek anakart v.s getirmedi sürece bu sorunlar bu şikayetler sürekli artarak devam edecek.

Bizim şirketimiz Ankara'da 50 yıllık firma 11 tane mağazalarımız var ve nasip olursa 2 ay içinde 3 mağaza daha açıyoruz (Türkiye'nin ne büyük showroom mağazasını) yolunuz düşerse ramazan ayında sonra buyurun gelin bir çayımızı kahvemizi için.

TCL markası LG - SAMSUNG gibi kendi yetkili servis ağını kurarsa bizde şirket olarak Türkiye'nin ne büyük showroom açmaya hazırız.

Ben bu forumda 10 bin adet üzerinde TV sattım ürün benden almış sorun sıkıntı yaşamış 1 kişi bulamazsın.
    Benim kendi sponsorlu sayfam alan bir çok kişi var, yorumları okuyabilirsin, bizim sadece
    https://forum.donanimhaber.com/lg-2020-2021-tv-tavsiyesi-oled-tv-nanocell-tv-uhd-tv--139217274-1235#160886275

Benden ürün almamış Vatan,medimarket,teknosa ve diğer yerlerden ürün almış ve LG OLED logo yanma sorunu yaşamış 4 5 yıl önceden bahsediyorum forumda 50 kişi vardı hepsinin sorununda LG destekli ben çözdüm onuda link kini bırakayım oradan zamanınız olunca geri dönük okursunuz.
    https://forum.donanimhaber.com/lg-2021-oled-b1-c1-g1-z1-ana-konu--147129032

Hocam buradaki sorun siz anlamadınız yada anlamak istemiyorsunuz, panel bu kırılabilir TCL olarak yedek parça bulundurmak zorundasın piyasada yeni isen tutunmak için müşterine ciddi bir iskonta yapıp üst modelini sunmak zorundasın bunları sen yapmazsan THH üretici firma TCL bir şekilde yaptırır.

benden ürün almamış ve

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Senden TV alanlar sorun yaşamadı diye Samsung ve LG sorunsuz mu demek oluyor yani? Sorun yaşamak istemeyen senden mi TV alması lazım? Uzun ve kalın harflerle yazı yazınca haklı olmuyorsun sen de bunu anla.Her markada ve her TV de sorun illa olacaktır.Her servis mükemmel değildir.Benim muhattap olduğum servis işinde çok iyi ben sorun yaşamadım, servis ağı var demek ki değil mi ? Biz normal bir kullanıcıyız, kimseye de Samsung veya LG de alma demem senin gibi .İsteyen istediğini alsın.Ben ikidir TCL aldım ve memnunum sıkıntı yok şuan için ilerde Samsung ve LG de alırım.13-15 mağazan var mış ne güzel, bu kadar işlerin iyise şurda 2-3 TV satacağım diye başka markaları aslı astarı olmayan konulardan dolayı kötüleme.Çayını da içeriz, senden alışveriş de yaparız bu işleri bırakırsan tabiki.Bu konuda başka bir şey yazmayacağım.İyi forumlar dilerim.

Önemli olan(adı üstünde '' MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ'NİN') müşterinin hatası ile yaşanan soruna çözüm bulmaSI

Buradaki BİRİNCİ HATA 4 ay zarfında tüketiciyi görmezden gelmek.

'' Vallahi beni arayan soran yok 3 kere müşteri hizmetlerine kayıt yaptırdım ilki 4 ay öncesinde olmak üzere. Bugün itibari ile arayan soran yok.''

İKİNCİSİ ise(daha vahim) bizim gibi HER VATANDAŞIN yapması gerektiği gibi GERÇEKLERİN arkasında ısrarla duranları karalamak

VE KOMİK TARAFI bir şekilde Sorun yaşayan tüketicinin açtığı konu anca sayfalarca olunca dikkatlerini çekip te ,zorlarına gidince yazılar yazmaları( YA HADİ BAZI SORUNLAR HALLOLMUŞ,VE KANIT GÖSTERİYORSUNUZ ,BU GERÇEK ŞİKAYETİN KONUSU AÇILALI 1 HAFTA OLMUŞ NEREDEY DİNİZ?(YENİ GÖRDÜK DEYİP YALAN SÖYLEMEYİN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 8 Mart 2025; 12:48:37 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.