TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) (11. sayfa)

-
-
Bu arkadaşa birşey kanıtlamana gerek yok dostum, biz bu arkadaşı çok iyi tanıyoruz!.
Hani insanlar yaşlanınca çocuklaşırya, ahada canlı örneği işte gelene gidene sataşıyor
Burada zaman harcayacağına kapısının önüne çekilen araçların sileceklerini kaldırsın, havada güzel önü açılır
-
Hic kimse servisinden şikayetçi degil. Kimin ne problemi varsa anında değişim yapılıyor. Samsung hayatta yapmaz. Burada ki olay da kisi tv sini kırmış. Ve maliyeti tv ile ayni fiyatta. Sen olsan tv panelini degistirirmiydin. Gider garantili tv alırdın. Burak değilsen ne diye bu konu üzerinde tepiniyorsun. Git iade et. Başka tv al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu TCL CEO'suna çok güzel kapak olmuş ama anlamıyor hala yorum yapma derdinde hala her yazan ben ve benim yan hesap sanıyor kendi ile beni karşılaştırıyor.
Benim 2 inci bir hesaba ihtiyacım yok gerekte yok.
Hocam en doğrusunu yapmışsınız,
1 tane yetkili servis ağı yok Taşeron servisler bakıyor TCL den uzak durun ben çevremdeki kimseye tavsiye etmiyorum.
Saygılarımla,
İyi forumlar. -
-
-
-
Büyüklerimizin güzel bir lafı var '' BALIK BAŞTAN KOKAR''
Bence burada esas sorun''tcl ''firmasın da...
Bilkom sonuçta tcl markasını Türkiye'ye getiren firma.
Asıl olan tcl nin Türkiye'de gereken altyapı ağını (tcl'nin KENDİ servis ağı, müşteri temsilcileri olması) kurması, buna nazaran, herhangi bir sorunda tüketiciyle BİZZAT muhatap olması
:) daha genciz ,bakalım 10-15 sonra neler olacak
Buradan sizlere güzel bir şarkı yolluyorum ''KİMLER GELDİİİ,KİMLER GEÇTİİİ.......
-
Emekli Tcl Ceo başkanı müdürü satıcısıda başka yerden bana hala laf sokmaya çalışıyor
Çok üzülüyorm durumuna gerçekten, emeklilik sendromu işte!.
-
Boş ver, zaten iptal talebi açtım. Artık bütçeme uygun herhangi bir Samsung 55 inç model alacağım. Bu model ucuz gelmişti ama riske girmeye gerek yok.
Eve servis çağırdım gelip alın diye 5 gündür cevap yok. Süreç devam ediyor...
-
E devlet üzerinden başvuru yaptım. TCL ölü taklidi yapmaya devam ediyor. Normalde burdanda yazmaya devam etmezdim fakat buradaki tcl militanları sebebiyle ömrüm yada forumdonanımın ömrü yettiğince burda paylaşıma devam edeceğimi daha önce söylemiştim sanırım
-
olurmu hocam eğer tcl ile alakalı birşey yazıyorsanız kesinlikle o olmalısınız yoksa tcl dünyanın en iyi tv si ondan başkası olumsuz yorum yapmaz :))
-
ilgili arkadaş ahlaksız ve yüzsüz bir kişidir. (escudo olan)
iftira atar sonra da mesajını siler ve kaçar.
tcl nin gizli satıcısıdır. öğrendiği 1-2 ifade vardır. tcl yi savunmak için papağan gibi ezbere aynı şeyleri söyler.
not: bu mesaj ilgili kişi hakkındadır. tcl, samsung, lg vs tavsiyesi veya karalaması içermez.
-
Bu basligi bende diri tutacağım. Tcl televizyonu kırdınız. Parasi karşılığında panel değiştirmek istediniz. Tcl de bu paneli temin etmedi Olay buydu degil mi.
Bugune kadar tek mesajımı silmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 3 Nisan 2025; 23:58:17 >
Burak sahte hesaplarinla hakaret etmeye devam ediyorsun. Hesap yanarsa yansın modundasin. Ama ben hep burada olacağım. Tcl genel müdürü arkadaşın ya. Yardimin dokunsun bu arkadaşa. Madem bu konuda mesai harcıyorsun bir işe yara. Hep beraber alilkislayalim. Senden ek garanti yapmis kişileri bile mağdur etmişsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X