Şimdi Ara

TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
2
Favori
14.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Samsung satan adam hayırdır Samsung magdurları grup olmuş sen burada ne yapıyorsun

Ben c855 sahibiyim tek ölü piksel 3de rapor verdiler değişim için

Samsung kullanıyordum ekranın heryeri dalgaydı konu filim iclzler gibiydim

Servis ne dedi bunlar normal yokya bu panel biz üretmiyoruz satın al8yoruz

Eeeee yapacak birşey yok Allah mahkemeler var yoksa

Satıcılar burada cirit atmayı bırakmaz

Tcl 1 numara bunu kıylamak sahinle Mercedes benzer

Ama tr servis her markada rezalet en iyide tcl bilkom

Haydi bakın işinize tcl tv şahane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tcl yardomcı oldu bana kanıtlarss susarm8sın

Tek dead piksele degisim verdi

Varmı samsimung LG değişim veren ugrasdur

Bu Burak satıcısı mal satmak için her yol mübahtır diyen müptezelin teki sizde askeri misiniz

• Gercekten donanım haber Samsung problemlerinden gecılmezken Samsung satıcısı sonunda bir tane problemli Tcl tv kullanıcısı bulmuş ordan ekmek peşine düşmüş, etrafımda kac kişi tcl kullanıyo kımsenın problemi yok, olanınkını dırek değişim verdiler, performans fiyst olarak zaten samsung, phılıps ve lg nın cok uzerındeler, burda Tcl tavsiye edenlerın hıc bır cıkarı yoktur, araştıran zaten anlar ama Bu Tcl yi gömüp aradan başka tvlerı övmeye çalışanlara dikkat edin, özellikle küfür edenlerin ne çıkarı olduguna iyi bakın

• Adam Parasiyla rezil oluyor arkadas, yahu Siparisini verirsin, Panel gelince ne ise masrafi alirsin musteriden, 4 aydir hayirdir arkadas diyen cikmamis, bunlari saglam mahkemeye vereceksin ki bir daha yapmasinlar sacma sapan isleri..

Tazminat davasi arti ucretsiz degisim icin ugrasirdim sahsen..Yazik Vallahi Billlahi..

Senin Ekranin kirilsa, panel istesen ne yapacaksin soyle bakalim hadi, Tcl sahane mahane, yahu daha yedek parca temin edemiyor adamlar, banane sahanesinden ..

Suçlayıcı iftiracı çıkışları sebebiyle aldığı cevaba istinaden yazma hakkı doğdu ondan yazıyordur takılmayın TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) 

Bu arkadaşımız satıcıdır emeklidir sevdiği bir markanın fanboyudur olabilir beni zerre kadar ilgilendirmez.

Sizde servis olsun yedek parça temin vs. konusunda bazı şeyleri duyuyorsunuz ve uyarıyorsunuz.

Arkadaşa naçizane tavsiyem, satıcının yada kötülediği markaların cebine giren paraları kovamaktansa Tcl servisinin bu seviyede olmaması için tavsiyeyi kesip kendine gelmesine destek versin TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) 

Yoksa ekmek elden su gölden misali reklamımız iyi yapılıyor zaten koy gitsin servismiş müşteri memnuniyetiymiş der gider böyle TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) 

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Tv garantili ise bir üst model verilir. Bu her markada boyledir

Yeni fiyatina gelse yaptirmam hayir..Yenisini alirim ama su var, 10 yil parca vermek zorundasin her turlu, bunun yaptirip yaptirmamasiyla alakasi yok..Yasal olarak Adamlsr isini yapmiyor..Ben sana sorayim o zaman,

Tcl Aldim dun misal, sabah kirdim..Panel parasi 50.000 Tl, tv sifiri 80.000 Tl..Ne yapayim sifirini mi alayim ? Var mi boyle bir sey?

Sony Turkiye'den cekilmis, 2017 model Ekran kirilmis Xe9305 forumdan bir arkadasin..

SENE 2024 , adamlar getiririz su kadar fiyati var, isterseniz odemeyi yapin siparisi verelim diyorlar..Turkiye'den cekilen firmaya bak sen..

Sen kaç yasındasın

Panel kırılırsa yeni TV alırım

Zaten TV tüm fiyatı panel

Sen bu kafayla fazla yasamazsın

Adam alt seviye TV aldı fiyata panel istiyor garanti yok birşey

Derdi başka bu net ve acık

Ben diyorum ölü pikselde TV degistirdiler

Sor bakalım LG ve samsung pazarlamacısına degistiyorlar tek laf etmeden degistiriyorlarmı

Al sana fiş attım cevap bekliyorum

Bu arada aldıgım TV rakibi Samsun'da 130k ben 72k aldom ve ondan iyi bunu anlat

TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay)

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Iste tam orada anlaşamıyoruz. Dün aldin panel kırıldı. Bu her markada var. Ama 4,5 yil öncenin paneli hic bir markada yok. Hani duyarsınız surekli samsung bana bir üst modeli verdi diye. Yada lg bir üst modeli verdi diye. Garantili ise bir üst modeli veriyor firmalar. Tabi tv kusurlu ise

Bak orasi ayri konu , yigidi vur ama hakkini ver , Ust modelle degismesi muazzam bir sey ancak ;

Coluk cocuk kirar paneli, carparsin edersin, insanlik hali, panel istesen yok, kendi paranla rezillik demek iste haksizmiyim ?

Sen yazdiklarimi okuyormusun ? Engelliysen hic laf anlatmayayim sana..Ikimizi de yazik..

Düşün şimdi tv 60 bin panel 40 bin diyelim. 2 yillik tv olsun. Yani garanti olmasin. Sen o paneli 40 bin verip değiştirirsen elinde garantisi olmayan bir tv olacak. Cozum bu değil. Sigorya yaptırabilirsin, yada ekran koruyucu alabilirsin. Korumak senin sorumluluğunda. Konu sahibinin yaptığı şeyin hic bir mantığı yok. Kufur etmesi de cabasi

Ayrica tv yi otomobil gibi düşünüyorsunuz. Otomobilde sureklu değişen parçalar vr bakimlar var.binlerce parca var. Tv ise zaten panel. O da kırıldımi geriye bir sey kalmıyor ki

Iste garanti 2 yil, ben 5. Ayda kirdim, ne yapayim soyle bana, sifir mi alayim ? Panel Tv'nin herseyi degil, bunun anakarti var,islemcisi var, bilesenleri var, Panel %60'idir Tv'nin..

O sigortalar falan filan bosuna, kimse kendisini kandirmasin , sigorta yapinca panel orjinal degismiyor adamlar istedigi yere olu pixelli cikma panel takiyor bilginiz olsun, aliyorsunuz ya Mediamarketten falan ..

Sigorta olsa Firmalar kendi yapar neden yapmiyor ?

Seviye , bu kadar küçülmeyin ya, bu mudur yani, yazdıklarım doğru ki, zoruna gitmiş.

Tcl kendi yapıyor sigortayı. Ben oradan yaptırdım. Tv daha 5 aylik ise degistirebilirsiniz pabeli yi. Bunda beis yok ki. Burada ki konu 4 yillik tv. Bu konu üzerinden konusuyoruz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.