Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 24 Eylül 2014; 16:34:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uA006

25.03.2013 tarihinde alındı. Toplam 40 ay garantisi var. Yani 2 yıldan fazla garantisi var. Kırık, çizik vs yok. Bütün özellikleri çalışır durumda, hiçbir sorunu yok. Üst seviye bir makine alacağım için satıyorum.

Ankara içi elden teslim. Ankara dışı yaklaşık 10 TL kargo ücreti var. Sanalpazar (158TL) ya da sahibinden (164TL) ilanı açılabilir.

150 TL. Pazarlık yok.

Bir miktar boş kapsül ve kireç zımbırtısı hediye.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     ...

Hocam capucino yapiyor mu alet anlamadigim icin soruyorum,,,kopuklu olandan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• killerwhitewhale kullanıcısına yanıt
    evet. sağ tarafta görünen borudan sıcak hava geliyor, sütü köpürtüyor. cappuccino, latte macchiato, caffee crema yapabilirsiniz. kısaca içinde espresso, süt, köpük, krema bulunan her türlü kahveyi yapabilirsiniz.
  • ilan günceldir.
  • mer haba ben ürüne talibim. Makine hala satılık mı? garantinin işe yaraması için faturası var mı? beğenmediğiniz bir noktası oldu mu neden başka makine tercih ettiniz?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunt

mer haba ben ürüne talibim. Makine hala satılık mı? garantinin işe yaraması için faturası var mı? beğenmediğiniz bir noktası oldu mu neden başka makine tercih ettiniz?
    Teşekkürler

fatura duruyor, garantisi hala devam ediyor. daha üst bir model, daha otomatik modellere bakıyorum, bunun bir sıkıntısı ya da deformasyonu yok.
  • ilan günceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 2013 Multimedya Ekran
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba ürün satıldımı
  • jamirooo kullanıcısına yanıt
    duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.