Şimdi Ara

Tchibo - Cafissimo 10 Yaşında ( yanıyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgilenen arkadaşlar varsa acele etsin sınırlı stok bende almak istiyordum bütçem olmadığı için alamıyorum başkaları faydalansın

http://www.gittigidiyor.com/teknoloji/tchibo?sciid=1001_b_Tchibo_3

Cafissimo 10 yaşında! 60 yıldan uzun süredir kahve tutkunlarına yüksek kalite standartlarıyla hizmet veren, dünyanın lider kahve üreticilerinden biri Tchibo, benzersiz kahve keyfi sunan efsane Cafissimo makineleriyle evinize geliyor. Kahve tutkunlarının bayılacağı gelişmiş özelliklere sahip Cafissimo makineleri, 10. yılın şerefine çok özel fiyatlarla bu kampanyada! Kaçırmayın.

Diğer link:http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-classic-espresso-latte-ve-filtre-kahve-makinesi-red-p400035259.html

• süper fiyat. doğumgünü olanlara %15 indirim kuponu da veriyordu Tchibo.

ben de olmasa kesin alırdım şimdi
  • Aynı konu açılmıştı arkadaşlar. Ayrıca fiyat öyle uçuk kaçık bir seviyede değil. Bende yakın zamanda alacaktım ama vazgeçtim. Yanılmıyorsam Şubat ayındaydı 165 lira gibi bir rakama geliyordu. Tchibo bu modellerde sürekli indirim yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    evet bende yeni gördüm aratmıştım ama çıkmadı ne yapmam gerekiyor. uzun zamandan beri 270 lira diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhu7n

evet bende yeni gördüm aratmıştım ama çıkmadı ne yapmam gerekiyor. uzun zamandan beri 270 lira diye biliyorum
    ben yaklaşık 1 sene önce yılbaşı %20 indiriminden faydalanıp 200 liraya almıştım yanlış hatırlamıyorsam. 165 tl olduğunu ya ben hatırlamıyorum ya da başka modelle karıştırılıyor sanırım.
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hiç 200 tl altına indiğini görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhu7n

katılıyorum hiç 200 tl altına indiğini görmedim
    konu açılmıştı ayrıca morhipoda opet world kart ile 150 tl'ye geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    opet world ile detay verir misiniz?
  • GoMMeS kullanıcısına yanıt
    morhipoda markalardan tchiboya giriyorsun orada kahve makinasını ekliyorsun sonra telefonuna gelen kupon kodunu girip 50 tl indirim alıyorsun.

kampanya bilgisi
    http://www.opet.com.tr/tr/Kampanyalar.aspx?type=opet&cat=&id=&camp_id=282
  • GoMMeS kullanıcısına yanıt
    Opet world değil sadece opet card...

Opet Kart-Morhipo Kampanyası

16 Mart – 1 Nisan 2015 tarihleri arasındawww.morhipo.com sitesinden tek seferde 200 TL ve üzerinde alışveriş yapan Opet kart sahipleri anında 50 TL indirimden yararlanacaktır. Kampanyaya katılmak için Opet kart müşterilerinin MORHİPO yazıp bir boşluk bırakarak Opet kart numaralarını 6738’e kısa mesaj (SMS) ile göndermeleri gerekmektedir. (ÖRNEK KISA MESAJ: MORHİPO 7896450123456789).www.morhipo.com sitesinde geçerli indirim şifresi anında müşterinin SMS gönderdiği cep telefonuna gönderilecektir. Müşterilerin indirimden yararlanabilmeleri içinwww.morhipo.com sitesinde sepet ödeme aşamasında ilgili şifreyi ekrana girmeleri gerekmektedir. Her bir Opet kart ve cep telefonu maksimum 1 indirim şifresi alabilir. Her indirim şifresi 1 kez kullanılabilir. İndirim Sezon alışverişlerinde geçerlidir. İndirim kozmetik ve elektronik ürün alışverişlerinde geçerli değildir. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Opet ve Morhipo kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu arada OPET CARD olupta yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ancyraa

Opet world değil sadece opet card...

Opet Kart-Morhipo Kampanyası

16 Mart – 1 Nisan 2015 tarihleri arasındawww.morhipo.com sitesinden tek seferde 200 TL ve üzerinde alışveriş yapan Opet kart sahipleri anında 50 TL indirimden yararlanacaktır. Kampanyaya katılmak için Opet kart müşterilerinin MORHİPO yazıp bir boşluk bırakarak Opet kart numaralarını 6738’e kısa mesaj (SMS) ile göndermeleri gerekmektedir. (ÖRNEK KISA MESAJ: MORHİPO 7896450123456789).www.morhipo.com sitesinde geçerli indirim şifresi anında müşterinin SMS gönderdiği cep telefonuna gönderilecektir. Müşterilerin indirimden yararlanabilmeleri içinwww.morhipo.com sitesinde sepet ödeme aşamasında ilgili şifreyi ekrana girmeleri gerekmektedir. Her bir Opet kart ve cep telefonu maksimum 1 indirim şifresi alabilir. Her indirim şifresi 1 kez kullanılabilir. İndirim Sezon alışverişlerinde geçerlidir. İndirim kozmetik ve elektronik ürün alışverişlerinde geçerli değildir. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Opet ve Morhipo kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu arada OPET CARD olupta yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar...
    Bu sadece kapsüllü kullanan makina değilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Bu sadece kapsüllü kullanan makina değilmi ?

Aynen öyle. Morhipo 50/200 TL çek ile 150 TL'ye geliyor zaten. Boş konu olmuş.
  • nespresso kapsul kahve var elımde arkadaslar. pıyasa fıyatından çok uygun fıyata paylaşabılırım dıleyen olursa. hazır kahve konusu açılmışken yazmak istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

nespresso kapsul kahve var elımde arkadaslar. pıyasa fıyatından çok uygun fıyata paylaşabılırım dıleyen olursa. hazır kahve konusu açılmışken yazmak istedim.

Hazır kahve konusu açılmışken beyaz çay fırsatı var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evver

quote:

nespresso kapsul kahve var elımde arkadaslar. pıyasa fıyatından çok uygun fıyata paylaşabılırım dıleyen olursa. hazır kahve konusu açılmışken yazmak istedim.

Alıntıları Göster
    Bu 3. konu ya

• Evver kullanıcısına yanıt
    Caylar icin pm den gorusebiliriz hocam.

• quote:

hocam hala satamadınmı nespresso kapsülleri cafissomaya uymuyor.
  • Yapma be hocam. kismet bendekide..

• quote:

Orijinalden alıntı: Evver

quote:

Alıntıları Göster
    gitti gidiyordan almaya gerek yok maximum + %15 doğum günü + %7 avantajix kombosu yapılınca gg den almak ziyadesiyle pahalı oluyor benden söylemesi hatta 25 tl indirim kuponu ve 1 kutu espresso kapsülü de hediye geliyor. sakın burdan almayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

gitti gidiyordan almaya gerek yok maximum + %15 doğum günü + %7 avantajix kombosu yapılınca gg den almak ziyadesiyle pahalı oluyor benden söylemesi hatta 25 tl indirim kuponu ve 1 kutu espresso kapsülü de hediye geliyor. sakın burdan almayın...

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_104165069/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.