evet gercekden uzakdan süper bir görüntü almış cetin kardeş bir de bojileri yakından resimlemen mümkünmü görmek acısından...
cetin kardeş msn ye gelebilirmisin resimlerden göndereyim sana...gerci zıp yaptım de22000 resimlerinii birazdan gönderiyorum sana
mail olarak atabilirmisiniz msn kurulu degil format atmıştım.
DE 22042
DE 22015
tarik abi sen beni engelledinmi yada girmiyomusun msn ye benim kargoyuda verdinmi yoldamı yani
DE 22063
arkadaşım gayet güzel işler başarıyorsun. çok güzel çalışmalar bunlar....
maili gönderdim gerçekden de22000 seri olarak üretimden gecirmişsin cetin kardeş eline saglık güzel olmuş...
de33000 beni tekrar eklermisin bende ekli gözüküyorsun...dosya bana geri döndü bilgin olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: HERCAİ01
maili gönderdim gerçekden de22000 seri olarak üretimden gecirmişsin cetin kardeş eline saglık güzel olmuş...
resimlerinizi aldım tarık bey çok teşekkür ederim.
rica ederim şimdi erkanla görüşürken de22000 yeşil renkde oldugunuda biliyormusunuz cetin kardeş yahoya baktım yeşil renkde resimde gelmiş...
evet sagolsunlar arkadaşlar gercekten ilginç ilk defa görüyorum yeşil renkli ama DE 22000 herzaman kendi rengi yani kırmızılar içinde daha güzel diye düşünüyorum ama benim projem beyaz DE 33000 lik yapmak makinanın önden arkadan yanlardan degişik acılardan resimleri olsa yaparız önemli olan beyaz modeli yapmak bizim buralara DE 33000 lik vermediler onun için foto cekemiyorum cogunluk DE 22000 lik var oda elimizde var zoru başarmak beyaz DE 33000.
quote:
Orjinalden alıntı: Turkish Trains
Yine DE22044'ü yakaladım....
Hayır adamda içerdeŞafak Bey'e sonsuz tebrikler..
Arkadaşlar Add-On ları TCDD modelleri için MSTS de nasıl aktif hale getirebiliriz?yardımlar için çok teşekkürler
yeşil geliyor ayrıca turkcell reklamlarında bizim filoya büük ihtialle yeni loko gelmiş e64000 hbrnz olsun
odisseus dostum tam olarak anlayamadım biraz konuyu açarmısın???
yeni rütbem (çavuş) vatana millete hayırlı uğurlu olsun...
yeşil de 22046 tasarımına başlandı butona bastım hyrlı olsn takltlernden sknn :D
CAVUŞ askerleri iştimaya cek hayırlı olsun cavuş erkan benden önce yazdı daha ziyade yazdım ama hat kopunca gönderemedim mesajı adiseeus arkadaşım bir tam acıklaman mümkünmü bende anlıyamadım mevzuyu...