Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelecek sana.. bugun veriyorum sakarya degilmi internet cafeye istemedinmii sen ...
  • ewet arifiye abi ben verdin sanmıştı çatladımya kaç gündür
  • herşeyile de 33002 emrinizde artık küçük bir eksiklik var burun üçgenleşicek onu şafak bey düzelticektir ondan sonra elinizde olacaktır işte bitmiş hali

TCDD tren similatörü
  • vayy behhhh harika olmuş de33000 süper makine
  • Özellikleri:

Lokomotif Ağırlığı 120 t
    Ray Açıklığı 1435 mm
    Tampondan Tampona Uzunluk 20740 mm
    Dizel Motor Gücü 2463 kW, 3300 HP [Oyundada Lokonun Gücü 3300 Beygirdir]
  • eline sağlık kardeşim gerçekten muhteşem olmuş.
  • evet gercekden güzel olmuş...
  •  TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 5 Eylül 2006; 19:27:36 >
  • off de33000 süper birşey olmuş gerçekden...versiyonlarını zamanla artacak şafak beyde aramıza katıldıkdan sonra arkadaşlar daha güzel birşey cıkaracagımızdan eminip anteremanlarımız gerçekden güzel geciyor...
  • burdada bir DE 22015 kömür vagonlarını cekerken DE 22063 de önde ranfor makina olarak görev yapıyor.

TCDD tren similatörü
  • çetin kardeş senin treni görünce istasyona koştum gerçekden güzel model olmuş...actividede öyle...
  • http://www.gamershell.com/ rail similatörün ekran görüntülerini yayınladılar en geniş oyun haber potralına sahip site aynı anda yayınlanan demo screshots görüntüleri path leri yayınlayan site bugun sabah baktım fifa7 demosu için ve rail similatör oyunun ekran görüntülerini gördüm...binalar agacla cok hoş ama rayların görüntüsü biraz düşündürdü beni...

TCDD tren similatörü

• evet bende baktım eger gercek rail simulator ise raylar pek iç açıcı olmamış gibi.
  • evet dostum haklısın bu kadar gerçekçiliği öne çıkaran bir oyunda çok büyük bir eksik.
  • Arkadaşlar merhabalar, o oyun sitesine girip baktım...bence oyunun grafikleri çok iyi raylar biraz kötü gibi olsa da piyasadaki diğer tren simulator oyunlarındakilerden iyi..Diğer nesnelerin grafikleri de çok iyi..
  • gerçekten diğer nesnelerin görüntüsü çok iyi fakat raylar diğer nesnelerin görüntüsünü tutmuyor. ama oyun kalite olarak diğer tren oyunlarından kuşkusuz önde.
  • cünkü oyun trenler ve rayları hitap edecegi için ama şafak beyle görüştüm ben oda incelemiş görüntüleri bu görüntüler fuar için hazırlanmış görüntüler diyor raylar tabii birazdaha netleştirlecek ....yani bunlar bu şekilde yayınlandıkdan sonra gerek patch dosyalarıyadüzeltilecek gibime geliyor sonucta oyunun temeli bu...olacak..
  • DÖRDÜNCÜ MAKİNAM DE 22042 YAPIM AŞAMASINDA.

TCDD tren similatörü
  • Train Simulator ü CD min bozulmasıyla birlikte 2002 yılında oynamayamaz oldum. Ama geçtiğimiz günlerde cd yi temin ettim. Şu aralar sizler kadar profesyonel olmasam da oyuna hakimim.
    Çalışmalarınızı ve yardımlaşmalarınızı okudukça oyun şevkim arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocker -- 6 Eylül 2006; 17:22:31 >
  • yukarda görünen DE 22042 numaralı makinanın alt kısmı yani tekerlerin oldugu bölüm kesinlikle boyama degildir gerçeginden alınmadır.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.