Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tşkler makinist benimde süprizim var size bomba gibi :))) birde deniz yapman imkansızın ötesi çünkü yapman için kasa içe doğru eymen gerekir onun içinde .s dosyalarını açman için program gerekir oda şuan yok
  • cetin bey isterseniz bir ara atayım size m-10
  • bir ara atarsınız teşekkürler daha cok degişik model de 22000 yapacagım flomuzu genişletmemiz lazım.
  • filoya yeni birşey geliyor bekleyin ;) suprıssssssss
  • tamam filoya yeni bişey geliyo anladık ne geliyo
  • slm arkadaşlar bu ne böyle tolomtaş özelleştirildimi ne yaptı artı arkasına lokomotivler üretiliyor degişik degişik...güzel calışmalar gerçekden...bir de oyunu bulamayana arkadaşlar varsa bana adreslerini versinler elimden geldigince göndermeye calışıyorum...ama lütfen cd isteyen arkadaşım dalga gecer gibi bir ayda gelirmi yok bilmem ne gibi ibareler kulanmasım sözön meclisden dışarı bende calışan bir insanım elimden geldigince yardımcı oluyorum...isteyen arkadaşlarıma oyunu göndere bilirim ama dedigim gibi vol 3 sipariş vermeniz lazım o emek oldugu için emege saygı gösteriyoruz gördügünüz gibi diger herşeyi paylaşıyoruz arkadşalar......
  • kendiniz mi yapionuz???????????
  • evet arkadaşım genelde bütün modeller türk üretimi şafak bey kendisi cizimden başlayıp seslerine fotograflarına kadar yapıyor vol 3 cd de sonra yapıp için gerekli dosyalarıda verdi herkes üretim yapıyor ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TCDDelisi

arakdaşlar m10 fabrikadan çıktı istiyene atabilirim [vol3lülere]m10 pulman serisi vagon emrinize amade taklitlerinden sakının.....:)))))))9BOYAMA OLMAYIP YAPIŞTIRMA VE RENK DÜZENLEME İLE YAPILDI

TCDD tren similatörü

çok güzel olmuş ellerine sağlık ancak bir problem var o bojiler M10'a olmamış maalesef.
    M10'larda 140 km/h hıza uygun imal edilmiş Schlieren bojileri kullanılmıştır. Modernizasyon projesinde ise bu bojiler bakım görmüş ama yenilenmemiştir. TVS2000'lerde ise sıfırdan 160 km/h hiza uygun imal edilmis çift kademeli düsey süspansiyon sistemine sahip Y 32 bojileri kullanilmistir.

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• slm cetin kardeş de 24000 binlik için bir kere bir ses dosyası kaydetmişdim onuda sana gönderebilirim birde bir cihaz ayarlarsam bazı ses dosyaları cekecegim onlarıda kulanabilirmiyiz..öncelikle de24000 marş sesini yeniden alacagım ve özellikle bu kayıt için makinist arkadaşlardan rica edecegim ona göre bir marş sesi yapsındlar...şafak beyede gönderecegim bunu..ilk öncekini göndermişdim..cok begenmişdii..
  • ses dosyalarını bana gönderin bir bakıyım ekleme yaparım.
  • evet güzel bir ayrıntıya deginidiniz alper bey tşk ederim...
  • tamam gönderecegim...
  • caner kardeş süprizi bence arkadaşlara yayınlasan allahdan ben gördüm yoksa merakdan catlardım...
  • arkadaşlar şuan süper bir çalışma yapıyorum de 22000likler üzerinde projem başarılı olursa şuan iyi gidiyor artık oyuna başladıgınızda otomatik marş olmucak makinaya siz marş yapacaksınız ve makinayı istop edeceksiniz ve makina susacak.
  • Alpernet Kardeşim Teşekkürler Ama İspat Edebilirim M-10 Serilerinin Bazılarında Y-32 Bojileri Kullanılmıştır..
    Ama İsterseniz Yapabilirim Schineln Bogie

Alın Bakalım:Sakın Taklitlerinden Sakının Çalışma Devam Ediyor Şafak bey tarafından bazı yerler düzeltilecek Çok Kısa Bir Süre İçinde 33000 Karşınızda Olacak Herşeyiyle Tam 33000 Olacaktır..Hız:160/KM...............

BEYGİR DÜZENLENMİŞ OLUP 3300 BEYGİR GÜCÜ VERİLMİŞTİR BİLGİNİZE

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 4 Eylül 2006; 15:51:16 >

• evet cok güzel olmuşş..gerçekden...
  • tabii daha önce konuştugumuz gibi burun kısmını elden gecirtirecegiz şafak bey....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TCDDelisi

Alpernet Kardeşim Teşekkürler Ama İspat Edebilirim M-10 Serilerinin Bazılarında Y-32 Bojileri Kullanılmıştır..
    Ama İsterseniz Yapabilirim Schineln Bogie

Alın Bakalım:Sakın Taklitlerinden Sakının Çalışma Devam Ediyor Şafak bey tarafından bazı yerler düzeltilecek Çok Kısa Bir Süre İçinde 33000 Karşınızda Olacak Herşeyiyle Tam 33000 Olacaktır..Hız:160/KM...............

BEYGİR DÜZENLENMİŞ OLUP 3300 BEYGİR GÜCÜ VERİLMİŞTİR BİLGİNİZE

TCDD tren similatörü

Öncelikle söyleyeyim ki 33000 çok güzel olacağa benziyor ayrıca boji olayı o kadar önemli değil yani bu şekilde de kalabilir ama o gördüğünüz vagonlar kaza vs.. gibi bir olaydan sonra değiştirilmiş olmalı.

• oyun sözde banada glecekti tarık abi bu kargo kaç günde geliyo yoksa yattımı iş ya kaç gün oldu
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.