Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Resimleri görünce inanılmaz etkilendim.

Birkaç sorum olacaktı;

1- Bu oyunun Ankara -Kayseri - Adana yolu varmı?

2- Bu oyunu bu bizim TCDD Lokomotifleri, Vagonları ve Türkiye Haritasıyla almak toplam kaç Liraya mal oluyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

.

Türkiyem Rotasında Adana Gar var Fakat o yol yok ona benzer yollar var ankara yerine polatlı gibi yerler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Resimleri görünce inanılmaz etkilendim.

Birkaç sorum olacaktı;

1- Bu oyunun Ankara -Kayseri - Adana yolu varmı?

2- Bu oyunu bu bizim TCDD Lokomotifleri, Vagonları ve Türkiye Haritasıyla almak toplam kaç Liraya mal oluyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

.

Musa'nın belirttiği gibi, direkt olarak bir yerden bir yere yok, ama hattın adını da belirttiği üzere Türkiyem Hattı'nda birçok bölgemizden çeşitli istasyonlar var ve bunlar birbirleriyle bağlı durumdalar. Haritasını ve istasyon bilgilerini bu başlıkta önceki mesajlarda veyawww.trenlerindunyasi.com forum adresimizde bulabilirsiniz.
    Oyun zaten bu belirttiklerinizi içeriyor. Yani tüm TCDD lokomotifleri, vagonları ve Türkiyem hattı, ayrıca oyuna eklediğim birçok özellik ve yeniliklerle Türkçe olarak "Vol 4.0" adıyla temin edilebilmektedir. Satış konularına ben karışmadığım için, lütfen daha önceki mesajlarda da belirttiğim Proses Elektronik'e sorup detaylı bilgi edinin.

• iyi günler raylar ve makas yerleri hazır fakat makas levyeleri nerede bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifekan -- 11 Ocak 2009; 22:23:48 >
  • arkadaşlar iyi akşamlar benim ismim murat ben babamın mesleğinden dolayı olsa gerek ternlere karşı her zaman bir zaafım vardır sizden ricam bana bu similatörü nerden nasıl elde edecgim hakkında bir bilgi verirseniz sevinirim

NOT:bu benim nickim degil arkadaşım burayı önerdi,gercektende dediği gibi aradıgıöı buldum ama ben bu işlerden pek anlamadıgım için beceremedim verecegim maile bilgi maili atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

mavigecee58@hotmail.com
  • arkadaslar ben daha yenıyım ankarada oturuyorum ben bu oyunu ankarada nerede bulabılırım 2yıldır boyle bı oyunun hayalını kuruyodum bana yardım edın lutfen msn mı vermek ıstıyorum murat252-13@hotmail.com bana ordanda yardım edebılırsınız lutfen bı sekılde yardım oyunun kendıde yok yamalarıda yok bu arada
  • Proses Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Neşet Ömer Sok. Kadiköy İş. Merkezi. No: 10/106 Kadiköy,
    İstanbul, Türkiye.
    Tel: (0216) 418 07 08 (pbx) Fax: (0216) 345 14 72
    e-mail : info@proses.com

Bu setin içinde "MSTS + Vol 4.0 TCDD Ek Paketi + Türkiyem Hattı v 1.0 + yamalar ve yeni görevler" bulunmaktadır. MSTS TCDD Ek Paketi "Vol 4.0" ı buradan temin edebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Trains

Proses Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Neşet Ömer Sok. Kadiköy İş. Merkezi. No: 10/106 Kadiköy,
    İstanbul, Türkiye.
    Tel: (0216) 418 07 08 (pbx) Fax: (0216) 345 14 72
    e-mail : info@proses.com

Bu setin içinde "MSTS + Vol 4.0 TCDD Ek Paketi + Türkiyem Hattı v 1.0 + yamalar ve yeni görevler" bulunmaktadır. MSTS TCDD Ek Paketi "Vol 4.0" ı buradan temin edebilirsiniz...

KUSURA BAKMA BEN BULAMADIM YADA TAM OLARAK BAKMAM GEREKEN YERİ GÖREMEDİM TAM ADRESİ YAZARSAN SEVİNİRİM
  • Selamlar arkadaşım, adresi gördüğün gibi bir üst mesajda yazdım. Bu verdiğim firmadan temin edebilirsin oyunu. Başka sormak istediklerin olursa yine önceki mesajlarda forumumuzun adresi mevcut, oradan da bana ulaşabilirsin.
  • arkadaslar msts tcdd vol4.0 oynayan lar 1 2 tane fotograf cekıp koysa cok guzel olur herkez 1tane koysa bıle cok ıyı olur
  • selamlar rail simulator aldım kurdum oynuyorum ama bilerek değil :D bana yardımcı olur musnuz öncelikle bu oyunun yamaları felan var mı eklentileri ingilizcem iyi değil anlamıyorum :S karaboga_1890@hotmail.com eklerseniz sevinirim oyun hoşuma gitti ama oynayamıyorum :S

15 Eylül 2008; 19:48:38
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    Evet arkadaşlar

Yeniden Rail Simulator Türkiye ekibini bir araya toplama zamanı geldi... Yeni forumumuz bu akşam 20.00'dan itibaren hizmetinize girecektir:

http://www.trenlerindunyasi.com

Tüm eski dostlarımızı, trenseverleri ve tren simülatörü fanlarını bekliyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun...

Şafak Aktaş
    Turkish Trains 3D Team

Microsoft Train Simulator
    Türkiye

ben bu foruma üye oldum ama bir türlü giremiyorum nedendir acaba????

• Microsoft train simulator için tcdd eklentisini nerden indireceğiz?
  • Tcdd eklentisini internetten indiremiyorsun ne yazık ki. Bazı arkadaşlar işi ticarete dökmüş, 50 liraya satıyorlardı paketi.

Diyecek bir şey yok, şu bölümde didinip yama yapıp halkın yararına internete verenler saf olmuş oluyor bu durumda...
  • bu similasyonun yeni yamaları mevcutmu,alabilirmiyiz.?
  • Arkadaşlar Microsoft'un yeni Microsoft Train Simulator 2 oyunu piyasaya çıktı mı acaba?
  • Şimdiye kadar oyun için Para verdiğimi hiç hatırlamıyorum..
    bu tren smülatörünü size mutlaka rapidden sunucam arkadaşlar.. konuya daha bugün kafayı taktım..! KENDİMDE T.C.D.D Mensubuyum...! merak etmeyin..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: galip29

Şimdiye kadar oyun için Para verdiğimi hiç hatırlamıyorum..
    bu tren smülatörünü size mutlaka rapidden sunucam arkadaşlar.. konuya daha bugün kafayı taktım..! KENDİMDE T.C.D.D Mensubuyum...! merak etmeyin..!

Kolay gelsin!
  • Kolay gelsin.Hadi bakalım bulabilecen mi bu oyunu da görelim.
  • Bence çok güzel bir simulatör olmuş , yaza kadar tek tek simulasyon oyunlarının hepsini oynamayı planlıyorum , listemin ilk sırasında TCDD tren simulatörü var
  • msts yi bulmak kolayda TCDD paketini bulmanız olanaksız isterseniz arayın :D ama soyliyimde boşuna ümitlenmeyin
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.