Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Turkish Trains 3D

Şafak abi proseste oyun bitmiş.yenilerini vericek dediler.

Merhaba

Yenilenmiş partiyi hazırladım, pazartesi günü Proses'e göndereceğim. Satın almak isteyen arkadaşlar, 09 Eylül 2008 Salı gününden itibaren Proses Elektronik'ten temin edebilirler.
  • Bu oyun için farklı rota veya aktivite bulabilir miyizzz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sistem 2007

Bu oyun için farklı rota veya aktivite bulabilir miyizzz.....

Tabiki istemedğin kadar kendin bile yapabilirsin ama uzun bir iş
  • Peki nerden bulabiliriz veya indirebiliriz.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 7 Eylül 2008; 18:54:09 >
  • Evet arkadaşlar

Yeniden Rail Simulator Türkiye ekibini bir araya toplama zamanı geldi... Yeni forumumuz bu akşam 20.00'dan itibaren hizmetinize girecektir:

http://www.trenlerindunyasi.com

Tüm eski dostlarımızı, trenseverleri ve tren simülatörü fanlarını bekliyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun...
  • Hepimize Hayırlı olsun
  • Herkese hayırlı olsun özledim bak
  • bide kota sorunu olmıcaktı waryaaa
  • Ya arkadaşlar bu smilasyonun download linki varmı varsa bi verebilirmisiniz download linki + yamalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiraj

Ya arkadaşlar bu smilasyonun download linki varmı varsa bi verebilirmisiniz download linki + yamalar

kesinlikle yoktur ve imkansız!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiraj

Ya arkadaşlar bu smilasyonun download linki varmı varsa bi verebilirmisiniz download linki + yamalar

Olur tabii ki veririz!! Hey Allahım ya! Hala internetten arıyorsunuz ya ne diyeyim?? Ben internete koymadığım sürece asla internetten bulamazsınız! Boşuna emek hırsızlığı yapmayın. Oyun özel bir şifre sistemi barındırıyor, her kişiye özel olarak ben şifre gönderiyorum. O şifre olmadan çalıştıramazsınız. Denemesi bedava....

• Ne kadar beleşci halkımız vardır anlamış değilim ya!
    nerde beleş oraya yerleş sözü boşa değilmiş.
  • arkadaşlar hemen kızmayın ....

daha 5 msj atmışş belliki acemi üye..
  • Şafak abi inşallah oyunu yakında alıcam.ama bişey sorucam oyunda Haydarpaşa Gar varmı acaba?Birde oyunda Sivas Gar yok dedin.İyide mesela Doğu exspresi,4 Eylül Mavi Treni yada Erzurum exspresi Sivas Gar yerine nerede durucak?oyunu hazırlayan ve yapanlardan çok teşekkür ediyorum Saygılarımla...
  • Merhaba

Oyunda Haydarpaşa Garı yok. Mevcut Türkiyem hattında Türkiyenin çeşitli bölgelerinden gerçek istasyon ve coğrafyaların birleştiği büyük ve detaylı bir demiryolu hattı var. Bahsettiğin trenler, zaten bu hat üzerinde çeşitli istasyonlarda duruyor. Türkiye üzerinde her trenin gittiği her istasyonu yapmaya kalksam, torunumun torununa belki yetiştirebilirim...
  • msts deki lokoları veya vagonları 3ds max nasıl atılıyor bilen varsa yazsın.
  • Arkadaşlar ben sağdan soldan lokomotif, vagon filan bir şeyler topluyorum acemice. Yaklaşık 10 tane lokomotif ekledim. Özellikle aşağıdaki lokomotif türünden ülkemizde kullanılanların gerçek adını arıyorum.

Galiba bu lokolara Sentinel deniyor. Renfe305 (veya 306) marka olanından da var biraz buna benzer.
    Peki Türkiye'de kullanılan lokoların gerçek markaları nelerdir? Tamamen Türkiye'de üretildiklerini sanmıyorum. Olsa olsa belli bir modelin Türkiye'de düzenlenmiş, değiştirilmiş halidir. General Electric baya benziyor bizimkilere. Banliyo hatlarında kullanılan yeşillerden se hiç bulamadım. Ben mutlaka üzerinde TCDD yazan trenlerden olsun istemiyorum. 40 Lira verecek durumum da yok. Sağdan soldan benzer lokomotifleri, vagonları topluyorum işte. :) Bu konuda yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 19 Ekim 2008; 17:50:01 >

• Resimleri görünce inanılmaz etkilendim.

Birkaç sorum olacaktı;

1- Bu oyunun Ankara -Kayseri - Adana yolu varmı?

2- Bu oyunu bu bizim TCDD Lokomotifleri, Vagonları ve Türkiye Haritasıyla almak toplam kaç Liraya mal oluyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.