Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCEKİ SAYFALARDA VOL 4 30 YTL İDİ. BEN ONDAN SORDUM ŞİMDİ OYUN 40 YTL İSE HAVALE 10YTL KARGO 10 YTL DESEK EDER 60 YTL GÜZEL BU AYIN ORTASINDA BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
  • Bende Microsfot Flight Smilator X oynuyorum.bu da güzele benziyor.FSX deki eski oynayıcı kitlesi kalmadı ne yazıkki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DE33040

ÖNCEKİ SAYFALARDA VOL 4 30 YTL İDİ. BEN ONDAN SORDUM ŞİMDİ OYUN 40 YTL İSE HAVALE 10YTL KARGO 10 YTL DESEK EDER 60 YTL GÜZEL BU AYIN ORTASINDA BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

Merhaba

Eğer kredi kartın varsa, havale ücreti vermeden internetten alabilirsin. Veya eğer İstanbul'da bulunuyorsan, yine aynı şekilde Proses Elektronik'ten gidip temin edebilirsin. Kargo ücreti de 5 YTL tutuyor, Türkiye'nin her yerine. Diğer konularda zaten herhangi bir ücret söz konusu değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sistem 2007

şafak abi nasıl...

Gayet güzel... Ama unuttuğun, daha doğrusu anlatmadığım oyunun detaylarından birkaç ufak nokta hatırlatayım:

Elektrikli lokomotiflerde;

CTRL ve Numpad 8 (Klavyenin sağ tarafındaki nümerik kısımdaki 8 sayısı) tuşlarına birlikte bastığında pantografı kaldırır ve indirirsin. Bu aparat ile lokomotif, tepedeki katener hattından elektrik alabilir.

Aynı şekilde, TVS2000 vagonlarında;

CTRL ve Numpad 7 SOL
    CTRL ve Numpad 9 SAG
    ...kapıları açar ve kapatır. Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsan, bu durumda nümerik kısım olmadığı için, FN tuşu ile birlikte CTRL ve 7-8-9 tuşları ile belirttiğim işleri yapabilirsin. Oyunda daha keşfedilecek çok şey var!
    Örnek mi? Oyunda standardında olmayan ama benim sonradan eklediğim kabin değiştirme ve lokomotif değiştirme özelliklerini biliyor muydunuz? Evet, sadece "MSTS Vol 4.0 TCDD Ek Paketinde" iki kabinli lokomotiflerde arkadaki kabine geçebilir veya tren dizisindeki başka bir lokomotife geçip ondan idare edebilirsiniz...

• Özellikle oyunu merak eden veya 3D ile ilgilenen arkadaşlar için feyz alacakları bir resim yayınlayayım...:

Bu resimdeki lokomotifler acaba gerçek mi??

TCDD tren similatörü

Peki bu resimdeki E43007, sizce gerçek mi yoksa 3D mi?

TCDD tren similatörü

DE22044, bir zamanlar bu haldeydi. Şimdi revizyondan çıkıp gıcır gıcır oldu... Gerçek mi, 3D mi?

TCDD tren similatörü

Herşey, araştırmak ve sıkılıp usanmadan çalışmak sonucunda elde edilebilir...

• safak abi yeni forumunuzu yazarmısınız foruma. yakın zamanda ben vol 4 seti temin ediyorum.bandırmadan istanbula havale ücreti 10 vardır herhalde.beni düşündüren havale gerisi sorun değil.
  • Bu treni nurdağı rampada nasıl çıkaracağız...

TCDD tren similatörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: sistem 2007

Bu treni nurdağı rampada nasıl çıkaracağız...

TCDD tren similatörü

O treni DE24000'lerle çıkarman biraz zor, bence sen arkadaya DE33033'ü de ekle öyle bir dene...
  • O eklemeyi nasıl yapacaz???...Benim bu oyunda öğreneceğim daha çoooooooook şey var...
  • Evet arkadaşlar

Geri sayım başladı!! Yeniden Rail Simulator Türkiye ekibini bir araya toplama zamanı geldi... Forumumuzun açılması için geri sayım başladı...:

Yeni adresimiz:

http://www.trenlerindunyasi.com/

• Oyuna benımde bakmam lazım
  • Arkadaşlar oyun çok güzel dimi yakında oyunu alıcam.fakat bi sorum olucak.türkiyem hattında Sivas gar varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Trains 3D

Arkadaşlar oyun çok güzel dimi yakında oyunu alıcam.fakat bi sorum olucak.türkiyem hattında Sivas gar varmı acaba

Merhaba

Benim kullanıcı adım olan Turkish Trains'i kullanıyorunuz. Bunu değiştirmenizi rica ediyorum, Turkish Trains 3D Team yasal olarak benim sahibi olduğum bir üründür.

"Oyunda Sivas Gar yok, fakat o bölgeden Yıldızeli ve Güneş İstasyonları oyunumuzda var."
  • Peki adımı nasıl değiştirebilirim yardım edermisin
  • Way şafak abi yeni sitemiz açılıyor mu süper olacak ya özeldim valaha şu ddg ndn bktm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Trains 3D

Peki adımı nasıl değiştirebilirim yardım edermisin

Sanırım isim değiştirilemiyor. Ya yeniden üye olacaksın, veya bu ismi kullanmaya devam edeceksin. Devam edersen de benim için bir sakıncası olmaz, ama değiştirebilirsen sevineceğim. Sağlıcakla kal...

Evet, yeniden forumumuzu açıyoruz. Buradan detaylı bilgi vereceğim arkadaşlar. Burayı ve yukarıda verdiğim yeni forum adresimizi kontrol etmeye devam edin...
  • sanırırm bir kereye mahsus nick değiştiriliyor..yöneticilerden birine mail atarsan daha net cevap alırsın...
    bu arada rail simulatör oyunu için türkçeleştirme ve TCDD eklentileri bekliyoruz şafak hocam..
  • Sağol Şafak abi herkes öğrenmiş bi ben öğrenemedim
    saygılarımla
    Musa
  • SAFAK ABİ TGATOOL2A PROGRAMINI GÖSTERİRMİSİNİZ.
  • Şafak abi proseste oyun bitmiş.yenilerini vericek dediler.
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.