ÖNCEKİ SAYFALARDA VOL 4 30 YTL İDİ. BEN ONDAN SORDUM ŞİMDİ OYUN 40 YTL İSE HAVALE 10YTL KARGO 10 YTL DESEK EDER 60 YTL GÜZEL BU AYIN ORTASINDA BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
Bende Microsfot Flight Smilator X oynuyorum.bu da güzele benziyor.FSX deki eski oynayıcı kitlesi kalmadı ne yazıkki.
quote:
Orjinalden alıntı: DE33040
ÖNCEKİ SAYFALARDA VOL 4 30 YTL İDİ. BEN ONDAN SORDUM ŞİMDİ OYUN 40 YTL İSE HAVALE 10YTL KARGO 10 YTL DESEK EDER 60 YTL GÜZEL BU AYIN ORTASINDA BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
Merhaba
Eğer kredi kartın varsa, havale ücreti vermeden internetten alabilirsin. Veya eğer İstanbul'da bulunuyorsan, yine aynı şekilde Proses Elektronik'ten gidip temin edebilirsin. Kargo ücreti de 5 YTL tutuyor, Türkiye'nin her yerine. Diğer konularda zaten herhangi bir ücret söz konusu değil.
quote:
Orjinalden alıntı: sistem 2007
şafak abi nasıl...
Gayet güzel... Ama unuttuğun, daha doğrusu anlatmadığım oyunun detaylarından birkaç ufak nokta hatırlatayım:
Elektrikli lokomotiflerde;
CTRL ve Numpad 8 (Klavyenin sağ tarafındaki nümerik kısımdaki 8 sayısı) tuşlarına birlikte bastığında pantografı kaldırır ve indirirsin. Bu aparat ile lokomotif, tepedeki katener hattından elektrik alabilir.
Aynı şekilde, TVS2000 vagonlarında;
CTRL ve Numpad 7 SOL CTRL ve Numpad 9 SAG ...kapıları açar ve kapatır. Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsan, bu durumda nümerik kısım olmadığı için, FN tuşu ile birlikte CTRL ve 7-8-9 tuşları ile belirttiğim işleri yapabilirsin. Oyunda daha keşfedilecek çok şey var! Örnek mi?Oyunda standardında olmayan ama benim sonradan eklediğim kabin değiştirme ve lokomotif değiştirme özelliklerini biliyor muydunuz? Evet, sadece "MSTS Vol 4.0 TCDD Ek Paketinde" iki kabinli lokomotiflerde arkadaki kabine geçebilir veya tren dizisindeki başka bir lokomotife geçip ondan idare edebilirsiniz...
Özellikle oyunu merak eden veya 3D ile ilgilenen arkadaşlar için feyz alacakları bir resim yayınlayayım...:
Bu resimdeki lokomotifler acaba gerçek mi??
Peki bu resimdeki E43007, sizce gerçek mi yoksa 3D mi?
DE22044, bir zamanlar bu haldeydi. Şimdi revizyondan çıkıp gıcır gıcır oldu... Gerçek mi, 3D mi?
Herşey, araştırmak ve sıkılıp usanmadan çalışmak sonucunda elde edilebilir...
safak abi yeni forumunuzu yazarmısınız foruma. yakın zamanda ben vol 4 seti temin ediyorum.bandırmadan istanbula havale ücreti 10 vardır herhalde.beni düşündüren havale gerisi sorun değil.
Bu treni nurdağı rampada nasıl çıkaracağız...
quote:
Orjinalden alıntı: sistem 2007
Bu treni nurdağı rampada nasıl çıkaracağız...
O treni DE24000'lerle çıkarman biraz zor, bence sen arkadaya DE33033'ü de ekle öyle bir dene...
O eklemeyi nasıl yapacaz???...Benim bu oyunda öğreneceğim daha çoooooooook şey var...
Evet arkadaşlar
Geri sayım başladı!! Yeniden Rail Simulator Türkiye ekibini bir araya toplama zamanı geldi... Forumumuzun açılması için geri sayım başladı...:
Yeni adresimiz:
http://www.trenlerindunyasi.com/
Oyuna benımde bakmam lazım
Arkadaşlar oyun çok güzel dimi yakında oyunu alıcam.fakat bi sorum olucak.türkiyem hattında Sivas gar varmı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: Turkish Trains 3D
Arkadaşlar oyun çok güzel dimi yakında oyunu alıcam.fakat bi sorum olucak.türkiyem hattında Sivas gar varmı acaba
Merhaba
Benim kullanıcı adım olan Turkish Trains'i kullanıyorunuz. Bunu değiştirmenizi rica ediyorum, Turkish Trains 3D Team yasal olarak benim sahibi olduğum bir üründür.
"Oyunda Sivas Gar yok, fakat o bölgeden Yıldızeli ve Güneş İstasyonları oyunumuzda var."
Peki adımı nasıl değiştirebilirim yardım edermisin
Way şafak abi yeni sitemiz açılıyor mu süper olacak ya özeldim valaha şu ddg ndn bktm
quote:
Orjinalden alıntı: Turkish Trains 3D
Peki adımı nasıl değiştirebilirim yardım edermisin
Sanırım isim değiştirilemiyor. Ya yeniden üye olacaksın, veya bu ismi kullanmaya devam edeceksin. Devam edersen de benim için bir sakıncası olmaz, ama değiştirebilirsen sevineceğim. Sağlıcakla kal...
Evet, yeniden forumumuzu açıyoruz. Buradan detaylı bilgi vereceğim arkadaşlar. Burayı ve yukarıda verdiğim yeni forum adresimizi kontrol etmeye devam edin...
sanırırm bir kereye mahsus nick değiştiriliyor..yöneticilerden birine mail atarsan daha net cevap alırsın... bu arada rail simulatör oyunu için türkçeleştirme ve TCDD eklentileri bekliyoruz şafak hocam..
Sağol Şafak abi herkes öğrenmiş bi ben öğrenemedim saygılarımla Musa
SAFAK ABİ TGATOOL2A PROGRAMINI GÖSTERİRMİSİNİZ.
Şafak abi proseste oyun bitmiş.yenilerini vericek dediler.