Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu oyunu almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirimmm ozgursecen@hotmail.com
  • ARKADASLAR TGATOOL2A İLE KAPLAMA NASIL YAPILIR GÖSTERİRMİSİNİZ
  • Şafak Bey tgatool2A programından kaplamanın ve yaptığını oyuna atmayı yazarmısınız

ben foruma yeni üyeyim de
  • arkadaşlar ben konunuzu yeni gördüm ve resimler çok hoşuma gitti acaba bu oyunu nerden indirebilirim yamaları var mı ?

TŞK
  • Arkadaşlar ben de33040 çizimlerini yapmaya başlayacağım.
    Ama gerçek ölçüleriyle nasıl tasarlanıyor bilen var mı?
  • Merhaba

Eğer tasarım ve modelleme ile ilgili geçmişe yönelik bir çalışman yoksa, bence bir lokomotif çizimi ile başlama. Çünkü hem çok zor, hem de inanılmaz sabır isteyen bir iştir. Sonuçta ortaya çıkan şey de seni tatmin etmeyebilir. Örneğin, ben 2001 yılından beridir gece gündüz TCDD modellerini yapıyorum, geldiğim aşamalara baktıkça, nerden nereye diyorum kendime:

Modelleme ile ilgili çalışma yapmak isteyen arkadaşlara, öncelikle 3DSMAX ve Photoshop programlarını yalayıp yutmalarını, onlarca küçük-büyük objeler modelleyerek el becerilerini ve tekniklerini geliştirmelerini, ve illa bir lokomotif modellemek istiyorlarsa, yapmak istedikleri model aylarca (evet, doğru!) incelemelerini ve resimlemelerini tavsiye edebilirim.

... ve tabii ki, ÇALIŞMAK-ÇALIŞMAK-ÇALIŞMAK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish Trains -- 24 Ağustos 2008; 23:49:58 >

• Herkese selamlar...
    Yeniden eski günlerde ki gibi burada buluşmak çok sevindirici. Ekip arkadaşlarımızı buradan görmekten mutluluk duydum.
    Şafak abi, hocamız olarak bir yoklama yap istersen, sınıfın mevcutu tam mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erkan_35

Herkese selamlar...
    Yeniden eski günlerde ki gibi burada buluşmak çok sevindirici. Ekip arkadaşlarımızı buradan görmekten mutluluk duydum.
    Şafak abi, hocamız olarak bir yoklama yap istersen, sınıfın mevcutu tam mı?

Erkancım

Yoklamayı yakında kendi forumumuzda yapacağız desem?
  • safak bey yeni forumunuz msts demirağlarla türkiye mi?
    şafak bey bende tgatool2a var ama boyadığın veya kaplama yaptığı çalışma nasıl oyuna atılıyor?
  • Arkadaşlar bir tren meraklısı olarak bugün bu oyunun siparişini verdim.İnşallah yarın elime ulaşır.Birde bu oyununun bazı yerlerini bana anlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sistem 2007

Arkadaşlar bir tren meraklısı olarak bugün bu oyunun siparişini verdim.İnşallah yarın elime ulaşır.Birde bu oyununun bazı yerlerini bana anlatırsanız sevinirim

Merhaba

Oyunun üreticisi olarak her türlü sorunuza cevap vereceğim. Kurulum aşamasında ve sonrasında lütfen bana ulaşın. CD içinde mail adreslerim var. Hotmail adresim aynı zamanda MSN adresimdir. Oradan yardımcı olacağım. Oyunun kullanımı ve detaylı bilgileri size anlatırım. Keyifle oynamanızı dilerim...
  • teşekkür ederim... hayırlısıyla yarın elime ulaşsında... ozgursecen@hotmail.com
  • Abi oyun elime geçti bugün.Yüklemesini anlatırsan iyi olur.
  • Oyunun grafikleri hakkında bilgi verebilirmisiniz beyler
  • özgür oyununu kaç paraya aldın? ödemisini kargoda mı yaptın anlatırmısın ben de alacam oyunu ondan
  • Önce parasını havale ediyon(40 YTL).Hesabı kontrol ettikten sonra onlarda kargoya veriyorlar.
  • kargo parası içindemi yoksa ayrı mı
  • ayrı
  • 40ytl çokmuş..
  • bu oyunun yüklemesini öğretecek yok mu
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.