DE 22015 çok güzel olmuş yılların acısını,dertlerini gösteriyor.
Merhabalar
Ya nedir bu zavallı modellerimin çektiği REVİZYON İSTİYORUZ REVİZYON İSTİYORUZ...
tabiki filomuzda yeni makinalardan hariç revize görmemiş emektar lokolar'da var de 22015 gibi ama motoru çok güçlü şuan yakıtı aldıktan sonra de 22015'e ranfor görevi verildi
abi lokomotifler kendiliğindenmi eskiyo yoksa siz kaplama falanmı yapıyosunuz alacam ben bu oyunu kesin
merhabalar
bu gördüklerin başta şafak bey'in ve bizlerin eseri oyunu almanı tafsiye ederim bende yukardaki route üzerinde çalışmalara başlıyacagım yeni değişik objeler ekliyecegim yeni activiteler çok zevkli olacak.artık türkiye'ye benzeyen bir routemiz olsun artık.
Ülkemizde Kara Kışın Gelmesinden Sonra Yoğun Kar ve Tipi Bastırdı Buyrun Resimler
Yolların Açık Tutulması İçin Sürekli Yollarda olan DE 24093
Arkadaşlar
Az kaldı... Güzel bir sürpriz geliyor. Ama açıklamadan önce bir ekip kurmalıyım. Bana, orta düzeyde bile olsa web tasarımından anlayan, en başta bu işe gönüllü olarak zaman ayırabilecek birkaç kişi lazım. Bu arkadaşlarla güzel işler yapacağız. Ben her türlü desteği vereceğim, gönüllü olup bu işin peşini bırakmayacak gönüllüler lütfen benimle irtibata geçsin...
web tasarımından anlıyorum ve bu işin peşini bırakmam ama adam gibi hiç boş waktim olmuyor
Şafak abi web tasarımı dedin acaba kendimize ait bir sitemiz ve forumumuz mu oluyor ?
E 52515 Güneş Doğarken
herkese iyi akşamlar; Şafak bey bende web tasarımdan anlıyorum. program olarak front page ve dreamvewer kullanıyorum. Bazı özel şirketlere ametör olarak web sitesi düzenledim. Ancak benimde pek boş vaktim olmuyor. Malum hem okul hem iş aynı anda yürütmek zorundayım. Fakat bu işede gönlümü veriyorum. Nasıl olacak bilmiyorum artık....
YENİ MAKİNA VARSA ŞAFAK BEY İSTERİZ.YENİ MODELLER VARSA ONLARI DA BEKLERİZ.
Merhabalar
Evet arkadaşlar, kendi sitemizi kuruyoruz. Daha önceden yönettiğim turkishtrains.com ve turkishtrains3d.com adreslerinin yerine, geleceğe yönelik daha uygun bir isim aldım. Yeni adresimiz:
250 Mb alanımız var arkadaşlar. İlk etapta öncelikli olarak forum kuruyorum. Forum aktif hale geçince burdan oraya taşınacağız. Daha sonra ise Turkish Trains 3D Team'in modellerini ve yaptığım yenilikleri gösteren resimli sayfalar, dokümanlar ve dosyalar koyacağız. Bunun için gönüllü olarak bu işe girecek, web sitesi işini yönetebilecek bir kaç arkadaşa ihtiyacım var. Yalnız bu iş çok ciddi, bunun için fazlasıyla zaman ayırabilmeli ve tüm özellikleri yönetebilmelisiniz. Şimdilik iki kişi bana katılabileceğini bildirdi. Başka gönüllüler var mı?
şafak bey siteniz hepimize hayırlı olsun bende katılmak isterdim ama web sitesi yönetimi hakkında bilgim yok ama size diğer konularda destek verebilirim...
arkadaşlar dün dizel depoda de 24002 manevra yaparken bir kaza sonucu tren raylardan çıkıp devrildi ve hemen vinç ekibi geldi kurtarma çalışmalarına başladı..
RESİM 2
RESİM 3
Şafak Bey ben bu site işi için gönüllüyüm. Şu anda kendi yaptığım ve yönetmekte olduğum web sitem + forumum var. Profesyonel değil elbet ama amatör işten daha iyi diyebilirim site için. Size sitemi özel mesajla yolluyacağım bi bakarsınız ona göre bi fikir edinirsiniz. İyi çalışmalar..
Merhabalar
Sorun çıkaran DE24040'ı ve DE33002'yi yeniden yükledim. Adresleri aşağıda:
Eğer yine bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen bana bildirin. zip şifreleri, öncekinin aynısı...
selam akadaşlar evet öncelikle gerçekden bu işe bende gönülden varım şafak bey akşam 7den sonra internet cafeden girer resim ekleme günün görüntüsü gibi veya resimler alarak ekleye bilirim bu gibi durumları takip ederim...herhalde bu gidişde eve internet almak şart oldu kardeşimle birlikde alacagız galiba.... çetin kardeş gercekden activiten süper olmuş teprik ederim yine bir güzel bakış acısı...ve güzel resimler...trenin üstüne dogan güneş ve karda giden trenlerimiz gerçekden süper resimler ...
Erkan kardeş hoş geldin aramıza...bende genelde karanlıkda giden ve dolunayda yolcu vagonuun yanan ışıklarında bir resim cektim süper oldu ilerleyen zamanda paylaşacagım grubla..
Çetin kardeş bu rota neresi gercekden süper bir rotaya benziyor....
OYUNU KURDUM SADECE ORDAN ORAYA GİDİYORUM ETKİNLİKLERİ NASIL YAPABİLİRİM? VAGON KAPILARI AÇAMIYORUM MESELA ANLAMADIM.YARDIM