siz de şöyle erkek olayım böyle erkek olayım diye uğraşıp durun. şu at hırsızlarına hasta olan tiplere yaranmaya çalışıyorsunuz ![]() #lvbelc5typebeat #lvbelc5 #lvbel #short #shorts #benfero #no1 #türkçerap #youtubekısa #ati242 #liashine #şehinşah https://www.youtube.com/shorts/m3FXozTCYZY |
Tc kızlarının geberdiği tip

-
-
Kendinizi avutmayin karılar bunlara falan bakmiyo onlara bakanlar da varoş oluyo bende esmerim istersem bu lavuk gibi olurum bu lavugu sevenden hayırmı gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
esmer keko seviyorlar maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Knkm biraz tip olcak ağzın laf yapcak boy 175 minimum bunlar varsa yaparsın ben zaten esmerim omuzlarım falan de geniş bana bakan yok ama ağzı laf yapan sarışın çocuk götürür
kadınlar her tercihin bir sonucu olduğunu kabullenemediği gibi, sonucu kötü olduğunda sebebi kendisine değil başkalarına yıkmasını da bilirler.
temiz yüzlü naif kibar erkek, kadınlar tarafından aşağılanıp küçümseniyor, bunu yapan kadınlar da kekolara varıyor, keko erkekten şiddet görüp dayak yiyince erkek değil misiniz hepiniz aynısınız denilerek temiz yüzlü naif kibar erkek suçlanıyor
hay ben böyle toplumun ya
-
hocam hiç öyle deme. tanıdığım bir kız var benim gibi 30'lu yaşlarda. kız gerçekten salon kadını gibi naif kibar eğitimli görgülü ve avukat. ilişkilerini ben biliyorum nerede keko şiddet yanlısı var peşinden koşuyor. bu tc kadınlarının geninin bozuk olmasından kaynaklanıyor.
-
30lu yaşlarda mi garipmis
Hocam o sevdiği kişi bence daha çok macodur kekodan ziyade
İngiltere sirketinde evden çalışanları, günde 90 bin papel harcadığını söyleyenlere nasıl inanmak zorundaysak ve bu gerçekse, tercihlere zorunluluklara da tamam demek zorundayız haliyle ama tek hak yol uçan spagetti canavardır herkes de buna inanacak lo lo mahsune
siyah sprey sıkın hocam
ama anlarlarsa kotu olişko
Kemal Sunal Filmleriyoutube
En güzel Kemal Sunal filmlerini izlemek için Abone Ol: 👉https://www.youtube.com/channel/UCE1XdVHzOdMnUsUMatIzjag?sub_confirmation=1 #KemalSunal #KemalSunalFilmleri #eskitürkfilmlerihttps://www.youtube.com/shorts/YGFeULt7ZZc?si=I66r4AWPacnymRKI -
:D
fit olunca solaryuma girecem sahilde çırılçıplak güneşlenicem. balkonda ayaklarım kapkara oldu şimdiden sigara içmekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendine geçirmiş ;) Kendine yapıştırmış ;) Kendine yedirmiş ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 29 Ağustos 2024; 23:2:52 > -
Forumdakilerin %99'u böyle görünüyor.
-
karıların bunlara bakmadığını düşünüyorsan yaşadığın toplumu tanımıyorsun demektir.burada işlerin nasıl çözüldüğünü herkes biliyor,mesela trafikte tartışma çıkar diğer araca silah,bıçak,sopa vs. saldırır veya kızla gezerken durduk yere yanından geçen birine sataşıp kavga çıkarır vs. böyle "şarkı" yapan bu tipler zengin ve güçlü gözüktüğü kızlarda bu tipleri görünce zengin ve güçlü zannedip peşlerinde koşuyorlar.yani olay tamamen toplumun bozukluğundan kaynaklanıyor.
Benzer içerikler
- mr ivkm nedir
- dişçiden sonra dudak şişmesi nasıl geçer
- sabiha gökçen ucuz yemek
- dolap uygulama kurallarına aykırı davranışlarından dolayı üyelik oluşturamıyorsun
- ups veri giriş pozisyonu
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X