Şimdi Ara

Tc kızlarının geberdiği tip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz de şöyle erkek olayım böyle erkek olayım diye uğraşıp durun. şu at hırsızlarına hasta olan tiplere yaranmaya çalışıyorsunuz

Ümranyoutube
    #lvbelc5typebeat #lvbelc5 #lvbel #short #shorts #benfero #no1 #türkçerap #youtubekısa #ati242 #liashine #şehinşah
    https://www.youtube.com/shorts/m3FXozTCYZY

• Kendinizi avutmayin karılar bunlara falan bakmiyo onlara bakanlar da varoş oluyo bende esmerim istersem bu lavuk gibi olurum bu lavugu sevenden hayırmı gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esmer keko seviyorlar maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Knkm biraz tip olcak ağzın laf yapcak boy 175 minimum bunlar varsa yaparsın ben zaten esmerim omuzlarım falan de geniş bana bakan yok ama ağzı laf yapan sarışın çocuk götürür

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

kadınlar her tercihin bir sonucu olduğunu kabullenemediği gibi, sonucu kötü olduğunda sebebi kendisine değil başkalarına yıkmasını da bilirler.

temiz yüzlü naif kibar erkek, kadınlar tarafından aşağılanıp küçümseniyor, bunu yapan kadınlar da kekolara varıyor, keko erkekten şiddet görüp dayak yiyince erkek değil misiniz hepiniz aynısınız denilerek temiz yüzlü naif kibar erkek suçlanıyor  hay ben böyle toplumun ya  

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

hocam hiç öyle deme. tanıdığım bir kız var benim gibi 30'lu yaşlarda. kız gerçekten salon kadını gibi naif kibar eğitimli görgülü ve avukat. ilişkilerini ben biliyorum nerede keko şiddet yanlısı var peşinden koşuyor. bu tc kadınlarının geninin bozuk olmasından kaynaklanıyor.

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    30lu yaşlarda mi garipmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LastStand L kullanıcısına yanıt
    Hocam o sevdiği kişi bence daha çok macodur kekodan ziyade

• İngiltere sirketinde evden çalışanları, günde 90 bin papel harcadığını söyleyenlere nasıl inanmak zorundaysak ve bu gerçekse, tercihlere zorunluluklara da tamam demek zorundayız haliyle ama tek hak yol uçan spagetti canavardır herkes de buna inanacak lo lo mahsune

• siyah sprey sıkın hocam  

ama anlarlarsa kotu olişko  

Kemal Sunal Filmleriyoutube
    En güzel Kemal Sunal filmlerini izlemek için Abone Ol: 👉https://www.youtube.com/channel/UCE1XdVHzOdMnUsUMatIzjag?sub_confirmation=1 #KemalSunal #KemalSunalFilmleri #eskitürkfilmleri
    https://www.youtube.com/shorts/YGFeULt7ZZc?si=I66r4AWPacnymRKI
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    :D

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

fit olunca solaryuma girecem sahilde çırılçıplak güneşlenicem. balkonda ayaklarım kapkara oldu şimdiden sigara içmekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine geçirmiş ;) Kendine yapıştırmış ;) Kendine yedirmiş ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 29 Ağustos 2024; 23:2:52 >
  • Forumdakilerin %99'u böyle görünüyor.

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

karıların bunlara bakmadığını düşünüyorsan yaşadığın toplumu tanımıyorsun demektir.burada işlerin nasıl çözüldüğünü herkes biliyor,mesela trafikte tartışma çıkar diğer araca silah,bıçak,sopa vs. saldırır veya kızla gezerken durduk yere yanından geçen birine sataşıp kavga çıkarır vs. böyle "şarkı" yapan bu tipler zengin ve güçlü gözüktüğü kızlarda bu tipleri görünce zengin ve güçlü zannedip peşlerinde koşuyorlar.yani olay tamamen toplumun bozukluğundan kaynaklanıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.