Merhaba webe özel tek paket mi var 100 megabit pakette indirim olmuyor mu webe özel,gibirnetten geçmeyi düşünüyorum 100 megabit sorunsuz alıyorum telekom altyapısı ile. |
Tbtnet nedir? kullanan var mı? (4. sayfa)

-
-
Merhabalar,
Evet Sadece 35Mbps paketimizde var. ilerleyen zamanda 100Mbps paketlerde de yapılması planlanıyor.
Tüm paketlerimizde Altyapının desteklediği Hız sunulmaktadır. SANAL HIZ uygulanmamaktadır. gece ve gündüz farkı olmadan Altyapıdan gelen en yüksek hızı alabilirsiniz.
-
bugün kargoya evrakları vercektim kota doldu dediler,günlük gönderim kotası dlmuş.Bende vazgeçtim şimdilik ilerleyen aylarda artık nasipse 100megabitlik pakete geçeriz
-
Merhaba Mustafa Bey,
Pandemi sürecinden dolayı kargolar belirli sayıda kargo gönderimi kabul ediyor.
Erken saatte teslim ederseniz sorun yaşamazsınız.
-
Ben de tbtnete yeni geçtim. şimdilik herşey iyi
-
6 Aylık Netspeed Faciasından Sonra TBTNET Geçiş Yapmaya Karar Verdim... Geçiş İşlemim Evraklarım Teslim Alındıktan Sonra Sorunsuz Tamamlandı... 15 Gündür Alt Yapımın da Desteklediği 35mb Hızında Vdsl Kullanıyorum... Hiç Bir Kopma, Yavaşlama Sorun Olmadı... Sorun Yaşamadığım Sürece de Farklı Bir ISS Geçmeyi Düşünmüyorum...
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa371988Merhaba webe özel tek paket mi var 100 megabit pakette indirim olmuyor mu webe özel,gibirnetten geçmeyi düşünüyorum 100 megabit sorunsuz alıyorum telekom altyapısı ile.
Merhaba Mustafa Bey, GIBIRNET Geçiş Yapma Sebebiniz Sorun Mu Yaşıyorsunuz... Paket Fiyatıyla İlgili Mi?
-
Merhaba, gibirnetonline maç yayınlanan siteleri falan açmıyor,vpn kullanıncada hız düşüyor,tbtnet iyiymiş bu konuda ondan denemek istiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa371988Merhaba, gibirnetonline maç yayınlanan siteleri falan açmıyor,vpn kullanıncada hız düşüyor,tbtnet iyiymiş bu konuda ondan denemek istiyorum
Evet Bu Konuda Haklısın... VPN Kullanınca Hız Çok Düşüyor... Bende Maç İzlerim Bir Sıkıntı Olmadı Şimdiye Kadar...
-
Oyun oynayan var mı ping durumları packet loss ne alemde acaba? Cgnat uygulanıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunları açıyor mu bi bakabilirmisin genelde bu 2 sitede görüntü kalitesi çok iyi oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa371988bunları açıyor mu bi bakabilirmisin genelde bu 2 sitede görüntü kalitesi çok iyi oluyor
Akşam Eve Geçince Bir Bakim Bende Merak Ettim...
-
Süper. Kendilerine başvuru için form doldurdum. Arandım. Başvuruyu kabul ettim ve evrakları hazırlamak için E-Posta adresime baktım. Hatta dalgınlıkla evrakların çıktısını alıp hazırladım. Ardından kimlik fotokopisi kısmına geldim. (Tabii gönderilen formda Kişisel bilgilerin işlenmesi ve tanıtım için izin alınması onay kutularının hazır bir şekilde onaylı gelmesi de ayrı konu.) Gönderilen açıklamayı aynen paylaşıyorum;
"Kimliğinizin ön ve arka kısmını renkli tarayıp mail olarak tarafımıza iletebilir yada renkli fotokopisini evraklarla beraber gönderebilirsiniz."
Aradım. Yapılan tek açıklama, "Başvuru yapmanız için kimliğin RENKLİ fotokopisi olması gerekli." Tabii bunu kimin böyle istediği, neden istediği konusunda bir detay yok.
Şimdi çıkıp " Bir kimlikle birşey olmuyor v.s. v.s." diyenler çıkabilir. Söz konusu evraklarla kimliğimi, imzamı, kendilerine hemde orjinaline en yakın durumda RENKLİ olarak gönderiyorum. Ben yokum arkadaş.
-
Merhabalar slowfood,
Renkli kimlik fotokopisi konusunda bir sorununuz olmuş cevabını alamamışsınız.
bu konuda bilgilendirmek için sorunuzu cevaplıyorum. Renkli kimlik fotokopisi talebimizin sebebi Kişi gerçekçiliğini doğrulayabilmektir. Bu uygulama siz ve tüm tc vatandaşlarının güvenliğini sağlamak adına uyguladığımız bir işlemdir. Yüzyüze kişi gerçekçiliğini doğrulayamadığımız için bu işlem uygulanmaktadır.
Saygılarımla.
-
engelli tarifeniz var mı varsa detayları nelerdir
Konuda yorum yapan kullanıcıların bir çoğu 1 ya da 2-3 mesaj atan kişiler onlarda ne tesadüfse sadece bu konuya mesaj atmışlar. Bu şekilde gelişmeniz zor.
Konuda ki kullanan arkadaşlar 3-4 tane oyundan test atıp packet loss var mıdır ping değerleri nelerdir bahsetmesi gerekli. Sadece bu şekilde gerçek kullanıcı etkileşimi alarak ilermele sağlayabilirsiniz.
-
Hız profili güncelleştirdi Derken tam Anlayamadın mı?Müşteri hizmetleri mi hız profilinizi güncelleştirdi
Hocam tbtnet kullanıyor ama çok dengesiz hız geliyor
bir kere 10mbit geldi daha sonra 15mbit daha sonra 20mbit bazende 5 mbit gibi gün içinde bu şekilde verimli kullamadık yardımcı olursan iyi olur
Oris telekom 35 lik paketmi tbt net 35 lik paketmi ikiside aynı fiyat ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ev telefonunuz yoksa oris telekom 10 tl de yalın erişim ücreti ekliyor diye biliyorum,dikkat edin ona
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X