< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tbtnet nedir? kullanan var mı? (25. sayfa)

-
-
Buradan başvurabilirsin.
-
Halen devam ediyor bende şimdi başvuru yaptım.
-
iyi akşamlar, hat dondurma ücreti veya nakil ücreti var mı acaba, varsa ne kadar?
-
Ben bugün öğrendim. 80 TL nakil ücreti var. Dondurma ücreti var mı bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9 aydır tbtnet kullanıyorum. İlk başlarda çok memnundum kesintilerde de hemen dönüş yapıp en azından bilgi veriyorlardı. son 3-4 aydır özellikle kopmalar çok arttı hız düşüklüğüde çok olmaya başladı. özellikle akşam saatlerinde internet çok kopuyordu ya da haftasonu yoğunluk olan saatlerde hız çok düşüyordu.
Bir çok kere destek talebi oluşturdum. Dönüş olmadı siteleri de yenilenmiş talep açıyorum sonra bakıyorum talep bile görünmüyor. Bağlantı günlerce olmuyor diyorum böyle kesintilerde ücret iadesi de yapmalısınız diyorum hiç bir dönüş alamadım en son bu sabah uyandım internet hiç yok akşama ancak geldi internet yine hiç bir açıklama sms yok eskiden bilgi verirlerdi kesinti olacak diye en azından bilmiyorum çok çok düşük ihtimal bulunduğum bölgede mi sorun var ama en azından bu bilgiyi vermeleri gerekiyor bana
Hal böyle olunca sabah ilk iş netspeed e geçiş için başvurdum bakalım orada durum nasıl olacak İlk aylar buradan herkese tavsiye ettiğim tbtneti artık önermiyorum. Tbtnette durum herkeste bende olduğu gibiyse çekilecek dert değil tek güzelliği taahhüt olmadığı için böyle bir sabah benim gibi sinirlenip değişikliğe gidebiliyorsunuz evrakları yolladım hemen 3-4 güne aktive olacağı söylendi internetin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X