|
Tbtnet nedir? kullanan var mı? (2. sayfa)

-
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AAA2BE7C -- 22 Eylül 2022; 21:17:49 > -
Taahhütüm dolmadı ama dsmart internet bugün itibariyle sabrımı taşırdı. Cayma bedelim zaten 45 TL gibi bir şeymiş bunu karşılarlar mı bilmiyorum ama ben geçiş yapmak için süreci başlatacağım. Zaten taahütsüz hizmet veriyorlar internette sıkıntı olursa iptal edip geçilebilir yıllarca zulüm çekmeye gerek kalmıyor bakalım umarım memnun kalırız da olumlu yorumlarla döneriz -
kullananlar speedtest atsın pls -
Başvuru yaptım, telefonla klasik adres ve hız kontrol. Konuşma sonunda mail adresinize belgeleri göndereceğiz onları doldurup bize sürat kargo ile göndermeniz lazım dediler fakat iki gündür gelen giden mail yok. Whatsapp hattından yazdım problemi, okudular fakat cevap vermediler ve gün sonu oldu yine mail yok. Kısacası hiç iyi bir başlangıç olmadı, hatta başlangıç bile olmadı. -
mrb arkadaslar bir yeni abonelik yaptım .yeni abonelik yaptıgım yerde vdsl port yoktu adsl verdiler.
diğer aboneliğide turknetten tbtnete geçiş yaptım web e özel aylık 65 tl 35 mbit.
webe özel 35 mbit 64.9tl link:https://tbtnet.net/tbtnet/
ping türknette de aynısı idi. sorun yok .akıcı ve sorunsuz .. yeni abonelik ve geçiş 3 gün sürmedi .kargo tesliminden sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyid47 -- 1 Ekim 2020; 21:35:16 >
-
Uploadınız 6Mnit civarı ama TBTnet 3 Mbit vermiyor muydu bu tbtnet'in hız testi değil mi? Ayrıca ADSL portunda 16 Mbit üzeri hızda mümkün değil diye biliyorum
Bende online başvuru yaptım mesaj falanda attım hat taşıma için ama 1 hafta oldu dönüş yok zamanım olduğu için üstüne düşmedim ama ilgisiz davranılması beni bir şüpheye düşürmedi değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judger90 -- 2 Ekim 2020; 17:42:50 > -
whatsapp hattı var ordan birebir iletişime gecebiliyorsunuz formaları gonderiyorlar .. -
bir 10gün kadar il dışına çıkacağım zaten internet kullanmayacağım o yüzden şimdilik beklemeye karar verdim. Whatsapptan da cevap alamadığını söyleyenler var. Beni asıl düşündüren çoğu firma yeni müşteriyle hemen ilgilenir kaçmasın diye bunlar yeni kayıtlara bile bakmıyor ya da geç cevap veriyorsa abone olduktan sonra ne olur bilemiyorum -
Ben yaklaşık olarak 8 aydır kullanıyorum TBTNET TELEKOM'U şu ana kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Speedtest aşağıda paylaştım.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: seyyid47
mrb arkadaslar bir yeni abonelik yaptım .yeni abonelik yaptıgım yerde vdsl port yoktu adsl verdiler.
diğer aboneliğide turknetten tbtnete geçiş yaptım web e özel aylık 65 tl 35 mbit.
webe özel 35 mbit 64.9tl link:https://tbtnet.net/tbtnet/
ping türknette de aynısı idi. sorun yok .akıcı ve sorunsuz .. yeni abonelik ve geçiş 3 gün sürmedi .kargo tesliminden sonrasuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım.sorunsuz bir hizmet .şiddet ile tavsiye ederim .webe ozel kampanyaları var 35 mbit vdsl 64.9 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyid47 -- 5 Ekim 2020; 10:10:13 >
-
Fiber olarak başvurdum. Web kampanyası 75 tl -35hız,
bakalım kaç günde kurulacak
Edit:
1 yıl sabit fiyat garantisi, ücretsiz fiber modem, bağlantı ücreti yok
telefon hizmetimiz yok dediler, Yalın internet hizmeti olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTum -- 8 Ekim 2020; 14:52:7 > -
CGN var mı ?
-
-
Ben evrakları gönderdim, mail de attım ama ne arayan var ne soran. İşin ilginç tarafı bugün telekomdan bir ekip geldi taşıtma işlemi varmış deyip modemi kuracaktı ama ne onda kullanıcı adı ve şifre var ne de bana bu bilgiler verildi. Hatta geçiş yaptığım Turknet üzerinden hizmet almaya devam ediyorum. Bakalım bu işlerin sonu nereye varacak. @TBTNET
-
quote:
Orijinalden alıntı: damn2uBen evrakları gönderdim, mail de attım ama ne arayan var ne soran. İşin ilginç tarafı bugün telekomdan bir ekip geldi taşıtma işlemi varmış deyip modemi kuracaktı ama ne onda kullanıcı adı ve şifre var ne de bana bu bilgiler verildi. Hatta geçiş yaptığım Turknet üzerinden hizmet almaya devam ediyorum. Bakalım bu işlerin sonu nereye varacak. @TBTNET
Kendi mesajımı alıntı yapıp durum bilgilendirmesi yapayım. Akşam üstü arayıp modem için kullanıcı adı ve şifre verdiler fakat ben onlara TurkNet ile internete girmeye devam ettiğimi, eve ekstra yeni bir kablo çekilmediğini, hatta gelen görevlinin eve gelen kabloyu gösterip internet kablonuz bu mu diye söylediğini ve işlemleri o şekilde yaptığını söylediğimde bana sizin işleminiz geçiş değil yeni abonelik olarak yapılmış bu yüzden TurkNet'i sizin iptal ettirmeniz gerektiriyor dediler. Bende yeni abonelik değil geçiş işlemi için evrak gönderdiğimi söylediğimde bir kontrol edeyim evraklarınızı deyip benim dediğimi onaylayıp özür diledi, hata olduğunu fakat bu şekilde sorun olmayacağını, TurkNet aboneliğimi sonlandırmamı rica ettiler. Şu an tek kablo üzerinden hem TurkNet hem de TBTNet ile hizmet alabiliyorum, enteresan bir durum. Neyse modem'e TBT bilgilerimi girip onunla devam ediyorum. Yarın iptal fax'ı çekerim artık TurkNet'e.
Bu arada TBT'nin sitesinden online işlemlere girmek için müşteri hizmetlerini arayıp abone numaramı aldım. Online işlemlerden destek kaydı açıp hızımın 35mbit'den 100mbit'e çıkartılmasını istedim, bakalım bu süreç nasıl işleyecek. Müşteri hizmetlerinin aktardığına göre akşam 19.00'a kadar telefonla hizmet veriyorlarmış bilginize. Whatsapp ile görüşmeyi falan denemeyin çünkü oraya attığım mesaja 4 gün sonra cevap almıştım.
Speedtest değerlerim aşağıdaki şekilde.
-
Millenicom aboneliğim var , aboneliğini biz mi iptal ettirecez ? garip
Edit:
Başvurum ulaşmış aradılar , internetimi ben mi iptal edecem deyince , form yolladılar , email olarak formu geri yolladım, kendileri diğer interneti kapatacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTum -- 13 Ekim 2020; 22:57:44 > -
Kullanıyorum hızlı ve gayet iyi. Memnunum.
-
Hocam size vdsl vermişler. Zaten ADSL verseler maks 24mbps alırdınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X