< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Taze Ye - İstanbul içi 70/40 - İstanbul dışı 110/40 + 10 TL (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bulut26
Firma ile aynı ilçedeyiz bakalım kacta gelecek. (2 KM)Bu saat oldu ne arayan ne soran var nede gelen. Oldukça amatör olduklari belli oldu. Duruma gore arayip haber vermeleri gerekirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni acilan hesapta aktif olmadi. Ama daha once acip sepette urun biraktigim hesabimda aktifti indirim. Tesekkurler paylasim icin.
22:34 itibariyle 13:00-16:00 siparişi gelmedi. Pazartesi saldırıya geçerim artık yapacak birşey yok. Amatör firma, istegelsin bizi iyi hizmete fena alıştırdı. Kötü firmalar hemen belli oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yanıyor22:34 itibariyle 13:00-16:00 siparişi gelmedi. Pazartesi saldırıya geçerim artık yapacak birşey yok. Amatör firma, istegelsin bizi iyi hizmete fena alıştırdı. Kötü firmalar hemen belli oluyor.
AMATÖR firma ne beklenir. hocam bende de ayni durum teslim edilmedi.Hocam teslim edildi mi sizin
Benm siparişte bugün geldi. Tam belirttiğim saat aralığında ve randevulu getirdiler. İyi bir deneyimdi. Fakat o fiyatlar ne öyle Getir'i aratmıyor pahalılıkta. 5lt yağ 80 mi neydi. Bazı ürünler %50 civarı hep fazlaydı fiyatları. Fiyatları az daha makul ve kampanyaları bol olursa kullanırım ben. Depolarıda bizim buradaymış zaten sipariş gelmezse gider elden alırım :)
-
Dünkü siparişim bugün daha gelmedi. Korkum Teslim Edildi yazısını doğru diye ele alıp beni yalancı çıkarmaları sonra uğraş dur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
13:00-16:00 siparişim 23:50 itibariyle geldi. Firma hizmetiyle şaşırttı. Soğuk zincir bozulmadan büyük bir kutu ile geldi peynir, yoğurt, vs. Poşet kaliteli. Ürünlerin SKT dikkat edilmiş. 300'ün üzerinde sipariş gelmiş bir anda o yüzden geciktik dedi ve özür diledi kurye. Sanırım sözlerimi geri alıp bir şans daha vereceğim bu çocuklara...
-
Benimde siparişim belirtilen saatte geldi. 1 saat önce 2 paket lipton çay aldım. Kilosu 15 TL ye geldi.
Fiyatları uygun tutarlarsa umarım rekabet getirirler. Ben bir kaç sipariş daha vermeyi düşünüyorum.
İstanbul dışı var mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatHata veriyor kuponu kullanamıyorum
Birde adresi yazmama rağmen onaylamiyor
Olmuyor boşuna uğraşmayın. Konu forumda popüler olunca sizinle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım rica etti, 3 ayrı telefonda ve farklı Android sürümlerinde denedim ancak kuponu seçmiyor. Deneme amaçlı adresi depolarının olduğu yer olarak seçtim yine olmuyor. Farklı ürün gruplarında da denedim yine olmadı. Umarım bu işin altından başka bir şey çıkmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: coderuxOlmuyor boşuna uğraşmayın. Konu forumda popüler olunca sizinle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım rica etti, 3 ayrı telefonda ve farklı Android sürümlerinde denedim ancak kuponu seçmiyor. Deneme amaçlı adresi depolarının olduğu yer olarak seçtim yine olmuyor. Farklı ürün gruplarında da denedim yine olmadı. Umarım bu işin altından başka bir şey çıkmaz.
Alıntıları GösterBu belki üye olmak isteyen başka arkadaşlara referans olur, mobil uygulamayı indirmeden önce sitesinden üye olup, sepetinizi yapınız. Daha sonra mobil uygulamayı indirdiğinizde indirimi otomatik düşecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeniler, acemiler. Bu süreçte mazur görün ama ilgili firmalar. Yakınım çalışıyor şoför olarak, çok yoğunlar, sabah gidiyor çocuk gece 1 e kadar.
Yeterli personel sayıları olmadan bu kampanyaya giriştiler.
quote:
Orijinalden alıntı: kellemrtBu belki üye olmak isteyen başka arkadaşlara referans olur, mobil uygulamayı indirmeden önce sitesinden üye olup, sepetinizi yapınız. Daha sonra mobil uygulamayı indirdiğinizde indirimi otomatik düşecektir.
Alıntıları GösterZaten önce web sitesinden üye olunup, gerekli bilgiler doldurulup sonra mobil uygulama indirilip kurulmuştu. Sizin uyarınızdan sonra arkadaşın hesabı dışında kendimede sıfırdan web sitesi üzerinden bir hesap açıp denedim, ardından mobil uygulamayı yine sıfırdan kurdum. Yine aynı şekilde otomatik düşüm olmuyor, 40 tl indirim tuşuna basınca hata veriyor, ayrıca hediye çeklerim kısmına tanımlanmış olan 40 TL indirim kuponunun kodunu elle girdiğimde de geçersiz kod uyarısı veriyor.
Böyle şeyleri forumda paylaşmayı sevmem ama bende geliştiriciyim. Arkadaşta bu sebeple benden yardımcı olmamı rica etmişti.
-
Olmuyor firma güvenli değil heralde reklam yapmak istedi
quote:
Orijinalden alıntı: coderuxZaten önce web sitesinden üye olunup, gerekli bilgiler doldurulup sonra mobil uygulama indirilip kurulmuştu. Sizin uyarınızdan sonra arkadaşın hesabı dışında kendimede sıfırdan web sitesi üzerinden bir hesap açıp denedim, ardından mobil uygulamayı yine sıfırdan kurdum. Yine aynı şekilde otomatik düşüm olmuyor, 40 tl indirim tuşuna basınca hata veriyor, ayrıca hediye çeklerim kısmına tanımlanmış olan 40 TL indirim kuponunun kodunu elle girdiğimde de geçersiz kod uyarısı veriyor.
Böyle şeyleri forumda paylaşmayı sevmem ama bende geliştiriciyim. Arkadaşta bu sebeple benden yardımcı olmamı rica etmişti.
Alıntıları GösterAnladım o zaman ya durdular kampanyayı ya da patladılar. Eski hesaplarda düşüyor ama.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kellemrtAnladım o zaman ya durdular kampanyayı ya da patladılar. Eski hesaplarda düşüyor ama.
Alıntıları GösterKampanya durmuş olabilir. Eski hesapları bilmiyorum, dün arkadaşın açtığı hesap ile ve bugün denemek için benim açtığım hesap ile olmuyor.
Olabilecek tüm yöntemleri denedim.
* Android 6, Android 9 ve Android 10 sürümlerinde denedim, alternatif Lineageos üstünde denedim.
* Opera, Firefox, Chrome, Chromium, Edge, Vivaldi tarayıcılarında denedim.
* İşletim sistemi kaynaklı olma ihtimaline karşı BSD'yi kapatıp önce Windows'da sonra Linux'da masaüstünden sepet yapmayı denedim.
* Adres kaynaklı olma ihtimaline karşı Sancaktepe, Kadıköy, Ataşehir, Şişli, Bakırköy ilçelerinden ayrı ayrı test adresleri oluşturup denedim.
* İnternet servis sağlayıcı seçme ihtimaline karşı Kablonet, Türk Telekom ve Turkcell IP adresleri ile denedim.
* Bölüm seçme ihtimaline karşı Gıda, Kişisel Bakım ve Evcil Hayvan bölümlerinden sepet oluşturup ayrı ayrı denedim.
* Ortalama 75, 100 ve 150 sepet tutarlarında ayrı ayrı denedim.
Yardım rica edenleri boş göndermeyi sevmediğim için olabilecek, aklıma gelen tüm yöntemleri denedim ama hiçbir şekilde indirim düşmedi.
Umarım bu edindikleri kişisel bilgiler sıkıntı yaratmaz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında hem arkadaşın hem benim hesabımın ve üyelik bilgilerinin silinmesi talep edeceğim. 30 iş günü içinde kanun kapsamında silmek zorundalar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: coderuxKampanya durmuş olabilir. Eski hesapları bilmiyorum, dün arkadaşın açtığı hesap ile ve bugün denemek için benim açtığım hesap ile olmuyor.
* Android 6, Android 9 ve Android 10 sürümlerinde denedim, alternatif Lineageos üstünde denedim.
* İşletim sistemi kaynaklı olma ihtimaline karşı BSD'yi kapatıp önce Windows'da sonra Linux'da masaüstünden sepet yapmayı denedim.
* Adres kaynaklı olma ihtimaline karşı Sancaktepe, Kadıköy, Ataşehir, Şişli, Bakırköy ilçelerinden ayrı ayrı test adresleri oluşturup denedim.
* İnternet servis sağlayıcı seçme ihtimaline karşı Kablonet, Türk Telekom ve Turkcell IP adresleri ile denedim.
* Bölüm seçme ihtimaline karşı Gıda, Kişisel Bakım ve Evcil Hayvan bölümlerinden sepet oluşturup ayrı ayrı denedim.
Yardım rica edenleri boş göndermeyi sevmediğim için olabilecek, aklıma gelen tüm yöntemleri denedim ama hiçbir şekilde indirim düşmedi.
Umarım bu edindikleri kişisel bilgiler sıkıntı yaratmaz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında hem arkadaşın hem benim hesabımın ve üyelik bilgilerinin silinmesi talep edeceğim. 30 iş günü içinde kanun kapsamında silmek zorundalar.
Alıntıları GösterYapılacak herşeyi yapmışsınız hocam, yeni hesaplara kampanyayı durdurdular o zaman. Biraz önce eski hesaptan indirimli sipariş geçtim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: coderuxKampanya durmuş olabilir. Eski hesapları bilmiyorum, dün arkadaşın açtığı hesap ile ve bugün denemek için benim açtığım hesap ile olmuyor.
Alıntıları GösterAzminize hayran kaldım. Arkadaştan da öte biri olmalı bunlar için bu kadar vakit harcanacak kişi..
Bu arada ben de denedim kampanya indirim kutucuğuna tik atılmıyor. Kampanya bitti galiba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X