|
Instagram'da rastgele gezerken denk geldim. Ataşehir için ücretsiz teslimatla alışveriş yaptım, mobil uygulamaya özel, uygulamayı indirip üye olduktan sonra alışveriş yapabilirsiniz. Gün içinde teslimat seçeneği de mevcut. İstanbul'daki bazı ilçelere ve diğer şehirlere 10 lira kargo ücreti çıkıyormuş, alt tarafta da benim sepetim var, 74 iiralık alışverişe 34 lira ödedim. İlk siparişe anında 40 TL indirim Kampanyası Katılım ve Kullanım Koşulları *Kampanya www.tazeye.com adresine ait tazeye mobil uygulamalarda geçerlidir. *Apple store ve Google play üzerinden indirilen Tazeye uygulamasına kayıt olarak verilecek ilk siparişte Alışveriş limit tutarı olan minimum 70 TL lik siparişinize sepette anında 40 Tl indirim yapılacaktır. *Kampanya Tazeye.com üzerinde satılan tüm ürünler için geçerlidir. *Kampanya süresince aynı adrese sadece 1 kez sipariş teslimatı yapılacaktır. Aynı adres üzerinden farklı kayıtlarla yapılan üyelik işlemi sistem tarafından iptal edilecektir. *Kampanya İstanbul il Sınırları içerisinde Araçla teslimat yapılan bölgelere ücretsiz olarak yapılacaktır. *İstanbul il sınırları içerisinde ve İstanbul dışı siparişler de kargo ile teslimat yapılacak ve kargo ücreti alıcıya yansıtılacaktır. *İstanbul dışı siparişler de Kargo gönderimine uygun Kuru,Serin,gıda ve temizlik ürünleri gönderilmektedir. Bu ürünler Tazeye.com tarafından belirlenmiştir. *Tazeye uygulaması üzerinden vereceğiniz kampanya siparişleri gönderim saatleri olarak size sunulan saat aralıkları içerinde teslim edilecektir. *Bu kampanya Tazeye.com adresinde bulunan farklı bir kampanya ile birleştirilerek kullanılamaz. *Tazeye kampanya koşularında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Kampanya stoklarla sınırlıdır. *Kampanya 31.10.2020 tarihine kadar geçerlidir. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsivrikaya -- 16 Ekim 2020; 12:40:21 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android