Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (823. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.457
Cevap
284
Favori
838.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Sayfa: önceki 1...411...820821822823
Sayfaya Git
Git
Giriş

Önerileriniz için teşekkürler. Bangkok ta sukhumvit taraflarını düşünüyorum anladığım kadarıyla metro hattına yakınmış ve şehir içi trafiğe girmeden birçok saraya , tapınağa ve alışveriş merkezine gidiliyormuş. Şimdilik gündüzleri gezer alışveriş yapar akşamları bir mekanda takılırız diye düşünüyorum. Eğlence kısmını Pattaya fazlasıyla karşılıyor zaten :)

• pattaya favori yer...diğer yerlerin fiyatları pattayaya göre pahalı. neden? çok gideni var. masaj bile resmen 2-3 katı söyleyim de dumur olmayın. muson yağmurları hazırlıksız yakalanmazsanız sorun yok. her mevsimi güzeldir. özellikle su festivalini yakalayın eğelenceli olur.

pattaya seçimleri walking streete giden 3 paralel yol var. otel tercihi soi buakhao dahil her birine yakın olması yeterli. 24h çalışan tuktuk var....10 baht hala ücreti sanırım. pattaya zaten walking street + soi metro + soi 6 var....zaten...poiler için araç lazım. yada tur aracı vs. pattaya fiyatları ülkenin en ucuzu diğer yerler göreceli pahalı. phuketde masajlar en az 3 katı diyelim....

bira fiyatlarını görünce şok olmayın. chang beer 40baht olması lazım. 7-eleven market fiyatı. litrelik pepsi 14 baht...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 6 Haziran 2026; 18:13:14 >

acıkınca terminal 21 yemek katı. paran çoksa ana caddelerde arap dönercileri var. club takılmak istersen 300 400 giriş ücreti var.

avm gezmeyi sevenlere avm bolluğu var bkk da.

khosan road a geç nehir kıyısında gez. paran kadar gezersin. roof bar sevenler için uygun

pattaya soi6 e git oradan walking street e yürüyerek gel. yemek cadde üzerinde var. denize jomtien yada terminal 21 in ilerisinde gir.

phuket e walking street civarında takıl

krabi oa nang civarında takıl

chiang mai tapınaklar ve milli park civarında takıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 7 Haziran 2026; 6:22:58 >

sahil olabilir ama jomtien . na klua . rayong. bangsen bangsaray sevenler için pattaya cennettir.

jomtien daha çok sakinlik bölgesi karmaşa yok. sahil bölgesi daha çok karmaşa ve kalabalık demek. soi7 gerisine düşmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 10 Haziran 2026; 11:40:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Haklısın, seneye martta bayramda olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kapalı çarşıya gideceksiniz.

Geçen sene bende de kaldı.

Biraz altına alıyorlar ama hiç yoktan iyidir.

• ucuza vermektense gelecek seyahatine saklasın bence. takip edin arkadaşlar bizim para birimi ne kadar takla attı? usb/thb paritesi ne alemde? ikinci olan 20 senedir paralel seyrediyor 30-35 bantı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 11 Haziran 2026; 18:31:36 >

Eylül ayı ortasına Bangkok bileti aldım 7 tam gün seyahat sürem var

Gittiğim gün phukete uçup adalar turlarına gitmek istiyorum Bangkok’a kaç gün ayırmalıyım başka şu adaya da git dediğiniz şeyler var mı ?

Süre kısıtlı oldu maalesef ama aktarmasız ucucam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

zaten 1 hafta kısıtlı zaman...3 hafta pattaya 1 haftasu krabi mantıklı mesela. şu an low season ayrıyeten tavsiye diil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 16 Temmuz 2026; 22:20:56 >

• Selamlar herkese. Son zamanlarda tek yön bilet ile giriş videoları görmeye başladım Bangkok özelinde. Böyle bir giriş deneyimleyen oldu mu ? Yani ne zaman döneceğime dair bir tarih belirlemek istemiyorum. Hatta belki Tayland üzerinden Kamboçya ve Vietnama da gidebilirim . Özetle tek yön bilet ile giriş hakkında ne diyebilirsiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tek yön bilete vize vermezler dönüş bilgisini yada kalacağınız tam adres olmalı....örneğin 1 ay sonra kamboçya uçak bilet bilgisi olursa vize zorun olmaz. abdli ingiliz diilsiniz arkadaşlar. sıkıntı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 27 Temmuz 2026; 14:53:40 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.